עבור לתוכן

השילוש הקדוש - אוברקלוק חזק

Featured Replies

פורסם

שלום.

צריך עזרה במפרט.

תקציב.... לא מוגבל... רצוי כמה שפחות כמובן.

אני צריך: לוח אם, מעבד, זיכרונות, קירור למעבד ומשחה טרמית למעבד.

מערכת AMD חובה.

יש לי נטייה לזיכרונות של קורסייר..

חשבתי על קירור... ההיטסינק החדש של טרמלרייט בתוספת מאוור 120 מ"מ חזק.

תודה מראש! :-)

פורסם
  • מחבר

שאלה

הלוח שאני לוקח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230

מעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229

הזיכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4400_dual_channel_gold

שלושת הרכיבים הנ"ל מסוגלים לאוברקלוק רציני?

עדיף לקחת את המעבד הזה או את amd athlon 64 3400+ mobile?

אמרו לי שיש לו אפשרויות אוברקלוק יותר טובות...

ודבר אחרון - אם כדאי לי לקחת את הזיכרונות (תציעו חופשי כל דבר אחר), איפה אפשר להשיג אותם בארץ?

פורסם

הוא רוצה לוח עם סוקט 939

ודרך אגב התזמונים של ה OCZ שהוא הראה דווקא אחלה:

550MHZ at CL 2.5-4-4-8.

אם הוא יעבוד במהירות שעון נמוכה מ550MHZ הוא יוכל להוריד את התזמונים..

פורסם

אבל הוא לא יגיע לבאס של 275 מגה-הרץ, אז שיקח משהו שיתן לו תזמונים נמוכים במהירויות שהוא כן יגיע אליהן, זה מהאתר של OCZ:

Q: What is the difference between the Gold and Platinum Series?

A: The Gold series of memory modules are specially designed to be run at high frequencies using HyperSpeed® Technology. As a result of these high frequency optimizations, the memory may not be able to run at lower timing settings than specified in the specs for each product. Additionally, the Gold series is specifically designed to be used with Intel i865 and i875 chipset based motherboards. The Gold series can also work with AMD based motherboards, but you should check our Motherboard Qualification Guide for specific compatibilities. Finally, the Gold series comes with a copper heat spreader that has a reflective metallic gold finish.

The Platinum series of memory modules are designed to be run at very low timings on both Intel and AMD based motherboards. For a complete list of compatible motherboards please check our Motherboard Qualification Guide. Each Platinum Series module comes with a copper heat spreader that has a reflective metallic platinum finish.

פורסם

גם אני חשבתי לקחת את ה- 3500+ אבל החלטתי נגד זה מהסיבות הבאות:

לקחת 3500+ ולא 3200+ אומר היום עלות נוספת של לפחות 1200 ש"ח.

רוב הבנצ'ים מראים הבדל בביצועים בין השניים אבל ממש לא משהו שתרגיש.

ההיגיון אומר שלקחת 939 כיום עדיף כי תוכל עוד שנתיים לזרוק פנימה מעבד יותר מהיר אבל, תזכור שעוד שנתיים כל לוח שתיקח היום יהיה מיושן, בלי PCI-Express או תמיכה ב- DDR2 וכו'.

לכן - מבחינת החזר על השקעה נראה לי שעדיף לשים את הכסף הזה בכרטיס מסך טוב אם אתה גיימר (התוצאה תהיה הרבה יותר משמעותית מאשר בין שני המעבדים), דיסק יותר מהיר - 10000RPM את אתה כותב הרבה לדיסק, או פשוט עוד זיכרון

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ לי על דיסק? אני צריך 200 ג'יגה. אפילו 2 דיסקים... לא משנה לי. אבל לא ראפטור.

אפשר לקבל המלצה לזיכרונות? אני צריך שיעבדו טוב בלי אוברקלוק וגם עם אוברקלוק כי אני מתכנן לעשות אוברקלוק אבל בעוד אולי חצי שנה!

לגבי המעבד... אמרו לי לקחת 3400 מובייל כי הוא יותר קר ואפשר לעשות אוברקלוק יותר גדול. יש הבדל בביצועים בין 3400 מובייל לרגיל?

פורסם

לגבי דיסקים - לפי מה שקראתי seagate baraccuda שולטים מבחינת ביצועים, רעש נמוך ועלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים