עבור לתוכן

הצעה שלכם ל-Firewall+Anti virus

Featured Replies

פורסם

1. איך אתה יכול לקטול מוצר שלא בחנת? על סמך רושם ראשוני שנוצר אצלך בנוגע לגרסא הישנה וכבר חרצת את דינו בפורום שלם? אבל זה כבר כנראה בעיה "שלו".

2. כדאי מאד שהוא יפיק לקחים, אבל אם הוא אכן עשה זאת ואתה מכיר בו עכשיו כמפתח תוכנה מהימנה וסבירה באיכותה, למה זה היה צריך לבוא מאוחר עוד כשאז הגרסא ה"חדשה" הייתה מוצעת להורדה מאתר היצרן?

אם גרסא 4.16 נותנת הגנה טובה יותר מ-4.10 (לפי הפוסט שלך היום בהשוואה לפוסט ביוני) איך ייתכן שמנוע ההגנה של שתיהן זהה? זו רק מעיד על מהימנות דבריך!

3. לי אין בעיה, אני כבר לא משתמש בקריו וזה לא בגלל הביקורת שלך. נראה שאצלך הבעיה - ביקורת על מוצר לא מה-Rev האחרון שלו שווה כקליפת השום...

k10Xbye.

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט אני חייב לתקן אותך !

בדיקה של מוצר לא מהגירסא האחורנה שלו לא אומר שהבדיקה לא תקפה !

קח את הדוגמא של קספרסקי פרו , יצאה גירסאת תיקון קטנה .

המוצר נשאר טוב , והבאגים נעלמו .

q1234 out .

פורסם

זה כן, כי אתה לא עושה עימה צדק. הדוגמא שהבאת לא נכונה, כי אני בטוח שבזמן הביקורת על הקאספרסקי התיקון לא הוצא עדיין. אבל אם יש מוצר עם Rev יותר מתקדם ואתה עושה ביקורת על Rev קודם בזמן שהחדש כבר יצא לשוק ובשימוש אתה לא משחק בצורה הוגנת...

פורסם

איזה 5 Firewall הכי טובים שיש ומה מי כולם הכי קל?

פורסם
  • מחבר

שלום, ותודה לכל המגיבים.

אני רואה שבזמן שלא הייתי נוספו לאשכל זה הרבה תגובות.

ועם זאת אני רואה שיש כאלו שמיתנגדים לדעות של אחרים, אני מקווה שהויכוח שהתנהל כאן הוא לא ברמה אישית מידי ואף אחד לא ניפגע.

אני מצפה לדעות שונות מכל אחד ואחד, אבל זו לא סיבה לריב, קראתי ביסודיות את תגובותיכם וראיתי ששניכם ביססתם את דבריכם, מיכן רק נותר לתת את העצה הסופית ואת מה שאתם ממליצים למבקש העזרה (במיקרא הזה אני ועוד כמה באשכול זה) ואני ואחרים באשכול זה ננסה וניראה את התוכנות אותם אתם ממליצים ניבחן אותם וניראה עם הם מתאימים לנו.

אין כאן עיניין של צודק או לא לכל אחד יש העדפות אישיות לגבי תוכנות מסויימות מה שכן יש הוא להראות סקרים ובחנים באתרים שבוחנים תוכנות אלו וכך ליקבוע איזו תוכנות יותר פופולרית בזמן זה. (לגבי אנטי וירוס ופאייר וואל)

אני מצפה לישמוע אתכם עם העצה הסופית והסיבה הנכונה לתוכנות ההגנה שאתם ממליצים (ואם אפשר גם לצרף סקרים של אתרים שבודקים תוכנות אלו)

תודה על עזרתכם, ואנא מיכם על תריבו על דברים שכאלו, לכל אחד דעות שונות ומותר לו להגיד את שלו (עם ביסוס הולם כמובן)

מקווה שריב טיפשי זה יפתר :)

פורסם

קודם כל - נמאס לי כל פעם לתת ביסוס , כבר התעייפתי ... :P

אז הרי ההמלצות שלי , ראשון הכי טוב :

פיירוואל -

סיגייט פרו - פשוט נוח , ומגן מעולה . ללא ספק בחירה מעולה .

קריו ו-outpost : מעולים ... קריו מאוד מאוד קל , אאוטפוסט בעל אפשרוית מתקדמות אך מסובך קצת .

אנטיוריסים :

nod32 - סורק היוריסטי מעולה ! מנוע סריקה חכם וחזק . מעולה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaspersky - הכי הרבה עידכונים . יעצור כל מה שתתנו לו (בתנאי שהוא מכיר אותו) .

nod32 יזזה גם בלי עידכון לחתימות .

קספרסקי מכיל מנוע סריקה קצת כבד , אך עושה עבודה מעולה .

הוא לא נותן המון אפשרויות למשתמשים מתקדמים .

אנטיוירוס מצויין !

בעיקרון אלה 2 האנטיוירוסים הטובים ביותר ...

לטעמי , שילוב של nod32 + סיגייט .

יהיה אחלה הגנה .

פורסם
  • מחבר

או, אנחנו כבר מיתקדמים.

אני חושב שאני יבדוק את השילוב שהצעתה. (אני רק יחכה עוד זמן מה ליראות עם יש הצעות אחרות)

עכשיו מה מתוכנות אלו הוא חינמי ומה לא? (והאם ניתן להשיג את התוכנות שהן לא חינמיות בדרכים אחרות)?

האם יש לך הערות אחרונות? (על התיפקוד של התוכנות, עושה את הדברים אוטומטית\צריך לכוון ידנית בפעמים הראשונות או תמיד וכו")?

נ.ב

בקשר לביסוסים, זה בסדר אני רואה שכבר ביססתה מספיק ליום אחד ;)

פורסם

אממ...

סיגייט יש חינמי , אבל הפרו שתתשלום עדיף

nod32 עולה רק 27 דולר לשנה .

אבל אני מצאתי מאיפה להוריד אותו .

פורסם
  • מחבר

OK עד כאן עזרתה לי מאד.

אני מקווה ששני תוכנות הגנה אלו יגנו עלי טוב יותר מאשר תוכנות ה Mcafee שיש לי כרגע.

תודה.

פורסם

אני משתמש בZoneAlarm pro כבר מעל שנה,

פירוול מעולה, חזק ואיכותי, רק חבל שבגרסאות

האחרונות יש מלא באגים, ובתוך 3 חודשים יצאו 4 גירסאות

שכל אחת יותר גרועה מהשניה.

פורסם

ההמלצה שלי לאנטיוירוס היא NOD32, לא משתמש בו הרבה זמן אבל הוא הרבה יותר טוב ונוח מכל האחרים שבדקתי (NORTON AVG AVAST MCAFEE).

לגבי פיירוול, אתה תמצא שתמיד יהיה ויכוח סביב SYGATE KERIO OUTPOST ו-ZONEALARM ואין תשובה מוחלטת.

אני השתמשתי בSYGATE ודווקא הייתי מרוצה, עד שגיליתי שהוא משום מה לא נותן לי להכנס לYAHOO MAIL ולעוד כמה אתרים, לא מצאתי את הסיבה (ולא אמרתי לו לחסום JAVASCRIPT או כל דבר אחר שקשור) ככה שהחלטתי להסיר אותו.

עכשיו מותקן לי KERIO ואני מאד מרוצה ממנו, ברגע שיהיו לי קצת זמן וסבלנות אני מתכוון לתת לOUTPOST קצת זמן להגיד את שלו כי מהניסיון הקצר שהיה לי איתו על מחשב אחר הוא נתן לי תחושה שהוא טוב יותר מהKERIO.

לגבי ZONEALARM, השתמשתי בו לפני שנים, והבחור בתגובה לפני הוציא לי את המילים מהפה.

את כל שאר הדברים שהיה לי להגיד אמרתי פה

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83917.msg718042#msg718042

ופה

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=84161.msg720013#msg720013

פורסם

מה שאני לא אוהב בקספרסקי זה את הממשחק המגושם משהו, דורש שיפור דחוף.

אנסה את NOD32 בקרוב.

לגבי פיירוולים, בינתיים אני עם Kerio ואני מרוצה. ניסיתי לפני זמן מה את Outpost אבל פשוט נראה לי מסובך מדי.. לא היה לי זמן בזמנו להתעסק עם ההגדרות.

אגב, בשביל לבדוק פיירוול לכו ל- www.grc.com ותעשו את בדיקת ה- Shields Up - זה בודק אם כל הפורטים במצב stealth או לא.

פורסם

קספרסקי עם מממשק מגושם ?!

כנראה שהשתמשת בגירסא 4.5 ... :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מבין למה כולם פה ממליצים על הקספרסקי הזה ?

מחקתי בגלל ההמלצות פה את המקפי שהיה לי

הוא לוקח 98 משאבים שהוא בודק ! מה שלקח לי שעתיים שלמות לבדוק כולה רק 60 ג'יגה !!!!

מזה צריך להיות 98 משאבים ???

(פ4 3000 ג'יגה זכרון)

איך אני אומר לו לבדוק רק מה שצריך ? ...בעצם הדפולט זה זה ? או שידנית לשנות ?

כי אי אפשר ככה זה יותר מדיי זמן הבדיקה , שלא לדבר על 98 אחוז משאבים

:(

פורסם

Maybe you got the PRO version, download the PERSONAL version for Kaspersky's site, its much liter and lookes better.

The main issue is what is the best firewall, i can see that the main indecsion is between Sygate PRO to Outpost.

What do you think?  :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים