עבור לתוכן

הצעה שלכם ל-Firewall+Anti virus

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בנורטון אנטי וירוס 2004,

הייתי בטוח שרובכם משתמשים בו גם, הופתעתי מאוד

שהרוב מעדיפים קספרסקי.

אפשר לדעת מה רע בנורטון?

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי יש של נורטון וסימניטאק 2003 וזה טוב וקל להפעלה והכל עובד!

פורסם

בטח המפרט שלך הוא משו מוש... תתקין משהו אחר ויעבוד יותר טוב...

פורסם

אני פעם תמיד הייתי מתקין אנטי וירוס ופייר ואל אבל עכשיו הגעתי למסקנה שזה לא משתלם :-\

הרי לי יוצא פעם בחודש +- לפרמט תמחשב אז אם אני מספיק זהיר כלום לא יקרה לי

חבר שלי יש לו מחשב ישן (אפילו לא פנטיום 2) והוא בלי אנטי וירוס והוא לא פירמט כמה שנים טובות וכלום לא קורה לו, אומנם המחשב שלו קצת איטי (או וירוסים או שהוא איטי ..) :-\

פורסם

אפשר לדעת מה רע בנורטון?

אפשר להשוות את זה לאיך שכולם אוהבים להשמיץ את מיקרוסופט... יש להם מערכת שהיא מצויינת, חזקה, קלה להפעלה - אבל - יש באגים, קריסות, ניצול גרוע של משאבי מערכת, זו המערכת שהאקרים/קראקרים הכי אוהבים לפרוץ וכולם תמיד מחפשים לה תחליף יותר טוב.

וברצינות -

למרות שנורטון הוא האנטיוירוס/פיירוול מהטובים שקיימים, יש לו יותר מידי בעיות שמציקות במיוחד למי שמחשיב את עצמו ל"מקצוען".

הוא פשוט מידי, אין מספיק אופציות מתקדמות.

הוא חוסם יותר מידי דברים בלי לשאול.

הוא תופס המון זיכרון וזמן מעבד.

יש לו די הרבה באגים שגורמים לו להתקע.

אם חטפת וירוס, רוב הסיכויים שאחד הדברים הראשונים שהוא יעשה יהיה לנסות להרוג את נורטון.

צריך להמשיך?

אני פעם תמיד הייתי מתקין אנטי וירוס ופייר ואל אבל עכשיו הגעתי למסקנה שזה לא משתלם :-\

הרי לי יוצא פעם בחודש +- לפרמט תמחשב אז אם אני מספיק זהיר כלום לא יקרה לי

חבר שלי יש לו מחשב ישן (אפילו לא פנטיום 2) והוא בלי אנטי וירוס והוא לא פירמט כמה שנים טובות וכלום לא קורה לו, אומנם המחשב שלו קצת איטי (או וירוסים או שהוא איטי ..) :-\

לא משתלם?

ב99% מהזמן זה לא משתלם, אבל בשניה שתחטוף איזה וירוס שיגרום לך לבזבז יומיים על ניסיונות לשחזר מידע ולהתקין את המערכת מחדש אתה תצטער על שלא חשבת על האחוז האחד הזה.

פורסם

אז איזה אנטי וירוס יותר מומלץ, NOD32 או קספרסקי?

פורסם

למקאפי יש תוכנה עלובה

קספרסקי בעל עידכונים הכי מהירים , ובעל מנוע הכי איכותי לזיהוי וירוסים .

סיגיייט הוא פיירוואל טוב מאוד , אבל לאחר שנמצאו בו חורי אבטחה , קיימות אלטרנטיבות שונות :

kerio - ממשק יפה , קליל , נוח להגדרות , ובעל הגנה טובה מאוד .

outPost - ממשק יפה , קצת קצת מסובך להגדרות , הגנה מעולה !

עכשיו תסביר לי ולשאר חברי הפורום, איך מה שרשמת כאן עולה בקנה אחד עם הרשום בקישור הבא (אשר בא מפיך ולמעשה ההיפך הגמור מדבריך):

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72797.msg625893#msg625893

אז תזכיר לי בבקשה, איפה הרמה הנמוכה - בטכנו או כאן?! או שאולי אתה זה אשר מביא אותה לכאן... ::)

פורסם

אתה שם לב בכלל לפני כמה זמן זה היה ...?

מהתגובה שלך אני מסיק שלא ..

מאז יצאו גירסאות חדשות , ואני , שלא כמוך (כפי הנראה) בודק אותם לעומק .

דוגמא לדברים שהשתנו :

זון אלארם נכון לעכשיו הוא פיירוואל טוב מאוד .

שים לב למה שאתה אומר , כי לבסוף לא אני זה שיצוא מוזר המסיפור הזה .

ולמי ששאל מה עדיף nod32 או קספרסקי , אז הנה תשובה (נכון לעכשיו , לכל המוגבלים ! )

nod32 יותר קליל , ובעל האפשרויות הכי מתקדמות .

מכיל סורק היוריסטי מעולה שבמעולים.

דוגמא :

מצא את הוירוס myDoom ללא צורך בעידכון חתימות .

קספרסקי מכיל עידכונים הכי מהירים , אבל התברר לי משהו נוסף:

העידכונים הם לא רק לוירוסים , ונראה כי החברה עושה מאמצים לנפח אותם במציאות ספייוואר ודברים אשר אנטי וירוס לא צריך לעשות .

אם זאת , עדיין העידכונים המהירים ביותר הם של קספרסקי .

יתרון בקספרסקי - ניתן לבחור את רמת ההגנה בזמן אמת , ואת רמת הסריקה , ובכך להתאימו לכל מחשב .

למרות ש-nod32 מתאים לכל מחשב בלי בעיה .

עם זאת , קספרסקי עדיין מכיל מנוע סריקה מעולה , והוא מצטיין במציאת וירוסים .

אני משתמש כעת ב-nod32 .

פורסם

ושאנטיוירוס סורק גם נגד ספיי זה רע כי... ::)

פורסם

אתה שם לב בכלל לפני כמה זמן זה היה ...?

מהתגובה שלך אני מסיק שלא ..

מאז יצאו גירסאות חדשות , ואני , שלא כמוך (כפי הנראה) בודק אותם לעומק .

מוזר, לקריו לא יצאה גרסא חדשה מאז והאאוטפוסט לא שינה את הממשק שלו! ::)

או במילים אחרות: דבריך שיקריים לחלוטין. לא הייתי לוקח אותם ברצינות רבה מידי...מצטער.

פורסם

תראה, לגבי האמינות המידע שq1234 משתף איתנו אין לי שום אפשרות

לדעת אם היא אמינה ומדוייקת, אבל בכל מקרה השינוי בגישה שלו יכולה

להיות בעקבות החכמה וקריאת מידע נוסף ומעמיק לגבי התוכנות.

גם אצלי הדעות משתנות אחרי שאני שומע דעות של אחרים ואחרי שנאי חוקר יותר לעומק.

פורסם

כן אבל לא בכזו צורה דרסטית. מפסילה מוחלטת של הקריו הוא הרים אותו למעמד של מלך... וכששאלתי אותו בת'ראד ההוא על פי מה הוא ביסס את דבריו לפיהם הקריו עלוב, הוא לא ענה. אני אישית, לא לוקח כאלו דברים לא מבוססים ברצינות. שינוי דיעה מקצה לקצה על מוצר שלא השתנה כלל, נראית לי מאד תמוהה וחובבנית.

פורסם

גם מאוד חובבני לא לקרוא טוב , ולהבין שהשתמשתי בגירסא 4.10 של קריו , וכיום קיימת חדשה יותר , שתוקנו בה גל הבאגים.

אולי אתה לא יודע , אבל אני תמיד , אבל תמיד ! מבסס את עצמי , כל פעם שמישהו ביקש ביסוס ושאל למה אנטיוירוס x עדיף מ-y , עניתי לו + ביסוס .

לא בדיוק הרמתי אותו למעלה - פשוט זאת פעם ראשונה שיצא לי לבחוןן אותו , כי הוא לא עשה בעיות כמו בפעם הקודמת

אני שם לב שהדעות שלי , ודעותי על תוכנות מפריעות לך - לא טוב לך ? פשוט תשתוק ואל תגיב .

פורסם

בזמן כתיבת דבריך בחודש יוני, הייתה קיימת גרסא חדשה יותר - למעשה אני השתמשתי בה אז. אם אתה נוהג לבסס דברים בשביל אחרים, למה שלא יהיו אקטואליים?!

מדוע לפסול תוכנה על סמך גרסא ישנה שלה, למען השם, ובעוד כזו נחרצות?

אל תנסה לענות לי במטוטא ממך... אני כבר יכול לנחש מה הולך לבוא.

פורסם

1. אוקי , אז אתה השתמשת בגירסא חדשה יותר . אתה חושב שרציתי וחיפשתי גירסא אחרת של קריו ? לא . הוא לא הרשים אותי (למעשה לא יכולתי לבחון אותו)

2.כאשר בית תוכנה מפתח פיירוואל , ולאחר מכן מוציא עוד גירסא של פיירוואל , והיא גם לא טובה כמו הקודמת , זה מעלה את השאלה הגורלית , האם בית פיתוח תוכנה רשאי להמשיך לפתח תוכנה , ולא ללמוד לקחים ?

אני חושב שחברת kerio מפיקה ולומדת לקחים יותר מדי מאוחר .

אתה גירסא 4.10 לא הייתי מגדיר "ישנה " אחרי הכל מבחינת מנוע הגנה (כנראה) היא כמו גירסא 4.16 .

כאשר מספר הגירסא מתעדכן ממש בעשירית המספר , זה לא נחשב גירסא חדשה , אלא bugFix .

3.מדוע קשה לך לשמוע דעות רעות על מוצר שאתה משתמש ?

אם כבר , במקום לריב ולדבר סתם שטיות , תן ביסוס לדברייך ,שנראה כי יש לך המון מה לאמר , רק שאינך יודע כיצס להעביר את זה , אלא בהתגעשות כמו עדר של חיות .

אני מפסיק את השתתפותי בדיון רדוד זה , כיוון שאינני רואה את עצמי מתווכח עם מישהו שלא טוב לו לשמוע משהו רע על מוצרים שהוא משתמש בהם .

המשך יום נעים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים