עבור לתוכן

מי אמר ביקורת מקצועית ולא קיבל? [ביקורות ל BIGWATER]

Featured Replies

פורסם

הינה מה שרציתם ועכשיו קיבלתם..

פעם שעברה התלוננו פה שהביקורת שהבאתי לא מקצועית משום שלא ציינו מתח וכל שאר הפרטים החשובים...

עכשיו, כבר יצאו שתי ביקורות מקצועיות יותר והביצועים? חוגגים! מדהים מה המערכת הזו עושה!

ביקורת ראשונה :

http://www.hardkorehardware.com/reviews/bigwater/bigwater.htm

ביקורת שנייה:

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/index.html

פורסם

תגידו כמה עולה ערכה כזאת???

פורסם

http://www.hardkorehardware.com/reviews/bigwater/graph.JPG

משום מה הגראף הזה מראה שהוא לא רחוק מהסיילנט טאוור

שדרך אגב נחשב בביקורות האחרונות לסינק לא אטרקטיבי

תוכל לראות בביקורות שפרסמתי לפני כמה ימים, שהוא לא מצליח לעבור את ה zalman 7000cu (שלא נחשב לטופ בקירור אוויר)

עריכה:

http://www.techtastic.ca/reviews3/silent-tower2.html

בקיצור ולעניין הערכת קירור מים הזאת משתווה ואולי עוקפת בקצת את ה ZALMAN 7000 שעולה רק 200 שקל, וגם הוא שקט מאוד

אז בשביל מה להשקיע כל כך הרבה כסף ב BIGWATER ? עדיף לחסוך עוד קצת ולקנות מערכת קירור מים טובה יותר

פורסם

ביקורת מיקצועית ? איפה ? אני לא רואה אף אחת , וסביר להניח שאני גם לא יראה בקרוב :)

אתה יבואן של TT או משהוא כזה ? מה יש לך מהמערכת הזו ? היא פשוט עלובה .. טוב נו לא להגזים , היא סבירה ומטה , טובה מהרבה מהקודמות לה זה בטוח , אבל עדיין גרועה, זה כל כך קשה לך לקלוט את זה ?

פורסם
  • מחבר

כן דווקא קשה לי לקלוט...

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/pg4.html

אולי בביצועים הרגילים הזלמן קרוב [לא בהרבה] אל הTT אבל באובר קלוק אי אפשר בכלל להשוות ביניהם! רואים שאתה בן אדם ששולל דברים מההתחלה [כן גם אתה שמעלי... רואים שקשה לך להבין דברים].

אני קונה אותה ב 500 שקל מחוץ לארץ עוד שבועיים... היא ממש טובה לדעתי רק חבל שאנשים פה שוללים דברים מההתחלה.. אתם לא מוכנים להודות בזה שאתם טועים וזה ממש חבל!

טוב תהנו לכם אני אהנה עם מערכת הקירור הנוזלית שלי החדשה והזולה.

פורסם

אז ככה, כדי להראות שלך שאני לא "בן אדם ששולל דברים מההתחלה [כן גם אתה שמעלי... רואים שקשה לך להבין דברים]"

נתחיל מהביקורת הראשונה שהבאת..

http://www.hardkorehardware.com/reviews/bigwater/bigwater.htm

"Thermaltake designed this water block with a very good water flow design

לא הוא לא , אם הסתכלת על הבלוק , הכניסות בדפנות הבלוק ולא במרכז , דבר שמפחית לא מעט מביצועיוו של הבלוק , כמו כן רוב איזור הליבה ורוב שטח הבלוק אינם מכוסים תעלות = מחסור בשטח פנים עם המים = מפחית מביצועי הבלוק.

" It is also good that the liquid coolant that was provided and was already UV reactive."

למי זה עוזר בדיוק ?

"The performance of this water cooler proved to be excellent it has great water flow and cooling it is practically silent i will compare it with the standard heatsink and the Thermaltake silent tower Cl-P0025 heatsink which I reviewed a few weeks ago.

"

חחח פה הנפילה הכי גדולה של הכתב ...

הביצועים נהדרים ? לא הם לא , הם סבירים ואף אחד לא יכול לערער על זה.

יש במערכת זרימת מיים נהדרת ? הבן אדם פשוט חסר מושג, משאבה של 120 ליטר לשעה באפס ראש ? נו בחיאאאאט כמה היא כבר תוציא ועוד עם הצנרת המסכנה הזו... ושלא נשכח שהוא גם לא בדק זאת , באמת חבל שאין נתונים על הזרימה שלה (חוסר מיקצועיות).

מה עוד מה עוד... אופס !!!

האדיוט הודה שהוא השווה את המדידות שלו למדידות עם היטסינק אחר מלפני כמה שבועות !! מה מו מי איפה טמפרטורת חדר ? מה מו מי איפה זמני משחה טרמית ? יש 1001 פאקטורים שונים לשני מדידות שונות באותו זמן , בוא לא ננסה למצוא את אלו של הפרשים של כמה שבועות .

" This water cooler proved to be better then the Thermaltake silent tower but only by a few degrees. "

באמת תודה לך על פירוש הגרף .. כאן נכנס מה שואטוס אמר :)

"This has to be one of the best water coolers I have ever come across"

נו כמובן אפשר להבין מהביקורת שהוא לא "פגש" יותר מידי "watercoolers"

"and for that I award it with a Value award due to its excellent cooling and design"

חח נו כמובן הריי לא פגשת אף מוצר אחר.

"The total score for this water cooler is 99/100"

שום דבר לא מושלם .. מה לעשות , עולם אכזר ...

" I just want to add a thanks to Flora and Thermaltake for letting me review this excellent water cooler"

ממממממ יד שוטפת יד ?

" Pros

Does its job

Well built, good design

No leakages

Simple to install

Comes with coolant

Quiet

has a good heat transfer

"

עושה תעבודה ? כן , טוב ? לא.

עיצוב טוב ? ממ לא ממש .

אין נזילות ? פיי באמת ? ואני חשבתי לרגע שחברה כמו TT תוציא מוצר שנוזל אחרי חצי שעה שימוש .

פשוט להרכבה? יתכן , עוזר בחיים ? לא ממש.

בא עם נוזל .. באמת מזל .. אחרת הייתי צריך לקום מהכיסא וללכת לחנות לקנות מיים מזוקקים.

שקט? ניתן להם את זה , כל הכבוד TT !

יש לו יכולת העברת חום טובה ? מממ מענייו , גם לנחושת יש יכולת העברת חום טובה , אבל לא יכולת לפזר אותו.

" Cons

Could have had thicker tubing for better cooling.

Setup can be time consuming on other style motherboards."

טוב שנזכר להזכיר תצנרת ... אבל רגע ? הוא לא כבר אמר שלמערכת יש זרימה מצויינת ? אז בשביל מה אנחנו צריכים צנרת רחבה יותר ?

אכן חיסרון קשה.. טוב הוא מצא מה לרשום.

חוץ משני אלו , שהם דיי חסרונות מפגרים , ישנם עוד לא מעט במערכת , מוזר שרק בסיכום ובנקודות שמענו על המערכת שורה וחצי של דברים "רעים" וגם שם המדברים יופו...

אם תשאלו אותי , לכתב הביקורת אין שמץ של מושג על מה הוא מדבר , הסיבה היחידה שהוא מזיין תשכל כל כך הרבה על המערכת ומשבח אותה היא בגלל שהוא רוצה עוד מוצרים לביקורות מTT , לא שאני מאשים אותו :hat:

חח טוב אין לי כוח להיכנס לביקרות השניה ..

פורסם

*שיעול* קטילה *שיעול*

אני בדעה שאם אתה מתכוון להכניס קירור מים למחשב לפחות תעשה את זה כמו שצריך מחברה שמתמחה בקירור מים ( די טק DD...) או לפחות מתמחה בקירור (סוויפטק) ... והמחיר פה רק רומז על האיכות ....

אם אתה קונה תהיה לי בריא ותחזור עם תוצאות ....

אני אישית לא מכניס אף משאבה חוץ מאנהיים או היידור ודומיה כי אחרי הכול זה רכיב עוד יותר חשוב מבלוק

לא הייתי משקיע במע' הזו כי אני לא רואה בה יכולות גידול לעוד בלוקים

פורסם
  • מחבר

יודע מה? עזוב תביקורת הראשונה.. כנס לביקורת השניה שהיא באמת מקצועים ומגיעה מאתר טוב...

זה לא נשמע לי כמו קטילה משום שמשאבה חזקה יותר הייתה עושה רעש חזק יותר! 20 דציבל זה ממש נמוך שלא שומעים מחוץ למארז וזו בעצם הכוונה של מערכת הקירור הזו ! "שקט" !

פורסם

אם כל מה שחשוב לך במערכת קירור מים זה שתבוסס על נוזל ותיהיה שקטה - תתחדש!

אם אתה גם מצפה ליכולות קירור שלא יביישו את המושג "קירור מים", הייתי ממליץ לך לשקול מערכות אחרות

פורסם

כל אתר שמכבד את עצמו מסכם ביקורות על מערכות קירור מים במשפט: זה מערכת לא רעה, אבל אם קונים חלקים בנפרד ומרכיבים לבד מקבלים יותר קירור ויותר שקט בפחות כסף.

פורסם

nas צודק...גם הרבה אומרים שהמערכות קירור מים של TT לא משהו...בכלל.

הכי טוב.. וזה דעה שלי זה לבנות מערכת מים ולא לקנות את זה מחברה..

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים מה?

נראה אתכם בונים לי מערכת קירור נוזלית שלא עוברת את ה 22 דציבל בפחות מ 110 דולר ושהיא נכנסת בתוך המארז והיא לא תופסת יותר מידי מקום שם...

ד"א, כשרשמתי 22 דציבל התכוונתי גם למאוורר וגם למשאבה!

עכשיו תסתדרו עם זה אתם ונראה מה יצא...

פשוט קשה לי להבין שאובר קלוק מ 2.4C ל 3.3C עם 1.9 וולט בטמפרטורה של 44 מעלות C במאמץ זה לא משהו טוב...

האמת, אולי באמת אני לא ממש מבין במערכות קירור נוזליות אבל בשביל זה יש פורום! בשביל ללמוד! ואני, מוכן ללמוד. אז תלמדו אותי וזהו.

פורסם

ב110 אומנם אי אפשר

אבל קבל את אחת הטובות ביותר ב150 +-

רדיאטור black ice pro

50 דולר

http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/ex-rad-06.html

בלוק למעבד

50 דולר

http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/ex-blc-91.html

זה כבר 100 דולר

נשאר לך 10 דולר - קנה בזה צינורות ומחברים, וקופסאת כדורי טניס (השקופות האלו מפלסטיק)

תחתוך בה שני חורים ושים את המחברים (2 במספר שקנינו קודם) וחבר הכל

חסר משאבה? תוסיף עוד 40 דולר וקנה לך אייהם או כל משאבה אחרת שמספקת +500 ליטר לשעה (ויש לה לפחות head 4ft אם אני לא טועה )

ויש לך ביצועים של קירור מים מהאיכותיים שיש.

פורסם

פשוט קשה לי להבין שאובר קלוק מ 2.4C ל 3.3C עם 1.9 וולט בטמפרטורה של 44 מעלות C במאמץ זה לא משהו טוב...

זה באמת לא משהו טוב אני בספק אם כזה מעבד מחזיק מעמד שלושה חודשים, בטח לא יותר מחודשיים כשבחודש האחרון הוא המהירות שהוא עובד בה יציב יורדת עד לסטוק. אני בהלם שהם עשו כזה דבר...

פורסם

"זה לא נשמע לי כמו קטילה משום שמשאבה חזקה יותר הייתה עושה רעש חזק יותר! 20 דציבל זה ממש נמוך שלא שומעים מחוץ למארז וזו בעצם הכוונה של מערכת הקירור הזו ! "שקט" !

"

מאיפה הבאת את השטות הזאת ? כל המשאבות של "חיים" וכל המשאבות 12וולט שמיועדות למחשבים במיוחד שקטות בדיוק כמו המשאבה הזו , לא חסרות משאבות שקטות .. (via aqua , DD's , MCP ויש עוד מאות (כן מאות , לך לחנות דגים ותמצא כמה עשרות) )

"נראה אתכם בונים לי מערכת קירור נוזלית שלא עוברת את ה 22 דציבל בפחות מ 110 דולר ושהיא נכנסת בתוך המארז והיא לא תופסת יותר מידי מקום שם.."

אתה שוכח כמה דברים , כשאתה מכין רכיבים ליצור מאסיבי העלויות יורדות ... ושימוש ברכיבים זולים ומעפנים .

כל אחד יכול לבנות לך מערכת קירור מיים בפחות מ 100 דולר , השאלה היא איך היא תתפקד.

"פשוט קשה לי להבין שאובר קלוק מ 2.4C ל 3.3C עם 1.9 וולט בטמפרטורה של 44 מעלות C במאמץ זה לא משהו טוב..."

פשוט קשה לי להאמין שאלו אכן התוצאות האמיתיות, במילה אחת ? זה לא ביקורת זה פירסומת ארוכה.

"בשביל זה יש פורום! בשביל ללמוד! ואני, מוכן ללמוד. אז תלמדו אותי וזהו."

שאל ונענה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים