פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אוף - עזרה דחוף, איך הורגים את ה- 2 מפלצות שיוצאות מתוך הפורטל כשהמאפן הזה צוחק מלמעלה איך?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים עם הרבה, הרבהההההה טילים אה, וגם המיני גאן נדמה לי (הזה שמסתובב הרובה הסוס הזה) מוריד אותם במחסנית אחת
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים יורה טילים אבל הם (שתיים?!?) תופרות לי תתחת להסתתר איפו שהוא לברוח מה? (לא משתמש בציטים!!!)
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים גם אני לא השתמשתי בצ'יטים וגמרתי ככה את המשחק!!פשוט תנסה להתחמק, תלך אחורה כזה יש לך שמה מדרגותתוך פעם-פעמיים אתה תעבור את זה...
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מה בגיימר לא ידעו לענות?? : מה הפאק שלך? אתה לא רוצה לענות אל תענה, אל תתקע תשובות מכוערות כדי להעלות את המונה הודעות שלך.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים הרגתי את כולם עשיתי קודים לרובה..תנו לי איזה מדריך איך לעבור את השלב ה3 אני לא יודע :'(
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים קודם כל הייתה צריך לשאול בדיןו המרוכז......תכתוב GOD בקונסולהאיפה אתה תקוע? אני לא זוכר ממש את השלב.....אני תקוע בשלב של הקרונית המזדיינת והפסקתי לשחק בגלל הג'יפה 4 שלי
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים יש לי שאלה לכל מי ששיחק במולטיפלייר - אני נמצא עכשיו בדלטה לבס 1, וכדי לא להרוס לי רציתי לדעת אם יש במולטיפלייר נשקים שעדיין לא קיבלתי שנמצאים במולטיפלייר ואם זה עלול להרוס לי.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים עוד שאלה בקשר למולטיפלייר-יש רק 5 מפות????? וכולם בתוך בניינים מעצבנים! אפשר להוריד מפות חדשות ?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אני בטוח שאפשר, אתה יכול גם ליצור בעצמך, אבל אזורים פתוחים ודום לא הולכים ביחד
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לא ראיתי שהגיע עם המשחק תוכנה לבניה של המפות כמו אנריל, אתה מדבר על תוכנה חיצונית ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.