עבור לתוכן

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תגיד אתה בסדר? אתה לא קולט שאתה שופך פה ספוילרים בלי סוף? בגללך אני יודע על כל השלבים + המאסטרים במשחק עוד לפני ששיחקתי, וזה מבאס.

מה הבעיה שלך לסמן *ספוילר* כמו איש שפוי? הא? יש לך מזל שיש לך כ''כ הרבה שגיאות כתיב ככה שההודעות שלך פחות מובנות.

חזק ואמץ.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 108.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני תקוע בשלב 22 ספוילר נדמה לי בסנטרל פרוססינג, רשום לי בPDA שאני צריך לעצור את הסמל, אני מטייל במקומות האלה ועליתי במעליות לקומה השלישי כבר, ומשם אין לי מושג לאן ללכת- לרדת, לעלות- אין לי  מושג  :-\  סוף ספוילר

תודה לעונים 

פורסם

שלב קשה באמת אה צריך למצוא איש אחד ואז הוא יביא לך PDA

באמת לוקח לך הרבה זמן לגמור את המשחק אני גמרתי אותו ב 6 ימים ולא שיחקתי כל כך הרבה

פורסם

אתה מתכוון להתחלה שיש איש גוסס שיש לידו את הPDA שלו? אם כן אז אני הרבה אחרי זה, אם לא- אז תסביר איך להגיע אליו

ואיך לא סיימתי? אני בקושי משחק, אולי שעה ביום.

פורסם

אני יודע ששי מלא מפלצות שהועתקו מהדומים הראשונים!!

אבל רק השבוע הבנתי שגם האלה שזורקים כדורי אש מהידים הם גם מהמקורי, פתאום קלטתי את זה.

ד"א הדיון הזה לא יגמר אף פעם?

זה סתם משחק דפוק לדעתי.

ה90 שהוא קיבל לא מצדיק כלום אני היתי נתן 80-85 כי הוא מ-ש-ע-מ-ם וקל מאוד...

פורסם

מסכים איתך ב1000000 אחוז אני מחקתי אותו בדלתא לאבס 3 כי הוא שיעמם אותי !!!!!!!!!

חרא של משחק ובקשר לדיון תוך חודש תיראה אולי דיון בודד אחד בשבוע

פורסם

POWWW

כנראה שאני לא זוכר את השלב שלך

אתה יכול לפרט יותר ולהביא אולי תמונה?

פורסם

לא משנה, כבר עברתי את השלב הזה :) תודה בכל אופן ;)

פורסם

איך עוברים את הבוס האחרון שנמצא במערות? אני מניח שזה קשור לשלושת הפנטגונים שעל הריצפה, יש הצעות?

חחחחחחחחחחחחח פנטגונים!חחחחח

קוראים לזה פנטגרם (מחומש )

ויש 2 סוגים של פנטרגמים אחד הפוך כמו של סלקום ואחד רגיל.

וכל אחד אומר משהו שאחר , אבל זה כבר לא קשור :)

בקיצור פאנטגרם ולא פנטגון חחחחח :)

פורסם

מה משעמם???

אחד המשחקים הכי מגניבים ששיחקתי בחיים שלי.

פורסם

יש לי רק עוד שאלה (לא ספוילר):

מדי פעם במשחק קורה שאני לוקח משהו שאחרי שלוקחים אותו שומעים את פעימות הלב של השחקן(קרי- שלי).

מה זה עושה בדיוק?

כי לא שמתי לב לשום שינוי.

פורסם

איזה שלב זה השלב האחרון בדום 3 כי אני נמצא בשלב 24 ואני עדיין לא פוגש את הפרופסור הרשע הזה ??????????

פורסם
  • מחבר

Itamaro, זה אפקט שאמור לתרום לפחד שלך (השחקן), פעימות הלב האלה נשמעות באותן הסצינות, בכל פעם.

פורסם

אז זה סתם הדמיון שלי שזה תמיד קורה אחרי שאני אוסף משהו? ::)

פורסם

זה כן בגלל שאתה אוסף משו זה קורה כשאוספים איזה רכיב שגורם למרץ שלך להתמלאות כאילו לרוץ מהר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים