פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים wtf is plasma indoser אני בדלתא לאבס 2 ואומרים ללכת למצוא את הרובה פלזמה ינדוזר וגם שאני מוצא אותו ואני לוקח ואחר כך חוזר על המדען איתו אז לא קורה כלום אבל אני לא בטוח שמה שאני לוקח זה פלזמה ינדוזר אלנה bfg ככה קוראים לנשק בבקשה תעזרו לי אני שלושה ימים בשלב הזה!
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אהה לא נראה לי רובה פלזמה אלה איזה שהוא כור פלמזה קטן כזה בקונה שניה אם אני לא טועה... אני בשלב 21 ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים תגידו בזה שלב שאני צריך לשלוח את המסר אז הגעתי ואז כזה יש לי CENCEL ואז האיש ההוא אומר יופי בו ניפגש בלה בלהויש TRANSFER ואז האיש אומר למה שלחתה טוב אני אתפל בעצמי ואז המפקד אומר לך להיפגש איפשהו אז מה לבחור,והאם זה חשוב להתקדמות המשחק?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים חח פלסמה הרבה יותר טובאני משתמש ב שאט גאן רק שנגמר לי היריות!פלזמה, חזק. שוט גאן, כיף!
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אני יודע שזה יחסית התחלה אני לא חורש על המשחק כל היום אז רק תענה בבקה על השאלה ועוד שאלה מה עדיף ULTRA 800*600 או HIGH 1024*760 או משהוא כזה
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים תשמעו שמעתי איפהשו שיהיה מוד שיאפשר לשחק עם חברים כאילו בשלבים או נגד המחשב משו כזה... מישהו יודע אם זה יצא \ מתי זה יצא?ואם מישו יכול, אז גם לינק להורדה אם יש, או לינק לאתר שיוציא את זה, זה יהיה ממש סבבה! תודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים זה לא משנה מה שתעשה העלילה משתנה בהתאם.לפי מה ששמעתי מחבר שלא לחץ CANCEL אז המשחק התארך קצת מאשר אם אתה כן לוחץ CANCEL כמוני.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים וואלה אני לחצית שלח חחח אחרי שאני יסמיים אני יעלה חזרה את הקטע הזה תגידו לי איזה שלב זה אני לא זוכר ויסיים את המשחר אחרת שאני ילחץ ביטול
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים זה לא שהמשחק משתנה לגמרי זה פשוט להרוג עוד כמה מפלצות באותו שלב אם אני לא טועה (אם אתה שולח)
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים תגידו איך אפשר לעבור תיצור בסוף השלב HELL היצור הענק הזה שיש לו כאלה שלושה שומרים כאלה
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אהה בדיוק שאלתי פה לפני שני דפים... אתה יורה אל הדברים האלה שעפים ואחרי זה ה\יפתח מעליו שער כחול אתה יורה לשם הרבה!!אני אישית ירתי לשם אם הפלזמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.