עבור לתוכן

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מן הסתם

com_showfps 0

• תגובות 1.4k
  • צפיות 108.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

wtf is plasma indoser אני בדלתא לאבס 2 ואומרים ללכת למצוא את הרובה פלזמה ינדוזר וגם שאני מוצא אותו

ואני לוקח ואחר כך חוזר על המדען איתו אז לא קורה כלום אבל אני לא בטוח שמה שאני לוקח זה פלזמה ינדוזר אלנה bfg ככה קוראים לנשק

בבקשה תעזרו לי אני שלושה ימים בשלב הזה!

פורסם

אהה לא נראה לי רובה פלזמה אלה איזה שהוא כור פלמזה קטן כזה בקונה שניה אם אני לא טועה...

אני בשלב 21 ;D

פורסם

תגידו בזה שלב שאני צריך לשלוח את המסר אז הגעתי ואז כזה יש לי CENCEL ואז האיש ההוא אומר יופי בו ניפגש בלה בלה

ויש TRANSFER ואז האיש אומר למה שלחתה טוב אני אתפל בעצמי ואז המפקד אומר לך להיפגש איפשהו

אז מה לבחור,והאם זה חשוב להתקדמות המשחק?

פורסם

אהה זה עוד יחסית בהתחלה :P

שלב 10 אולי

פורסם

חח פלסמה הרבה יותר טוב

אני משתמש ב שאט גאן רק שנגמר לי היריות!

פלזמה, חזק.

שוט גאן, כיף!

פורסם

אני יודע שזה יחסית התחלה אני לא חורש על המשחק כל היום

אז רק תענה בבקה על השאלה

ועוד שאלה

מה עדיף ULTRA 800*600 או HIGH 1024*760 או משהוא כזה :P

פורסם

תשמעו שמעתי איפהשו שיהיה מוד שיאפשר לשחק עם חברים כאילו בשלבים או נגד המחשב משו כזה... מישהו יודע אם זה יצא \ מתי זה יצא?

ואם מישו יכול, אז גם לינק להורדה אם יש, או לינק לאתר שיוציא את זה, זה יהיה ממש סבבה! תודה מראש

פורסם

עדיף HIGH ברזולוציה גבוה יותר!!

אני משחק אל 1024@768 אל HIGH

פורסם

טוב,אז תענה בבקשה על השאלה הקודמת אם זה משנה לשלוח את המסר או לא?

פורסם

זה לא משנה מה שתעשה העלילה משתנה בהתאם.

לפי מה ששמעתי מחבר שלא לחץ CANCEL אז המשחק התארך קצת מאשר אם אתה כן לוחץ CANCEL כמוני.

פורסם

וואלה אני לחצית שלח חחח אחרי שאני יסמיים אני יעלה חזרה את הקטע הזה תגידו לי איזה שלב זה אני לא זוכר ויסיים את המשחר אחרת שאני ילחץ ביטול

פורסם

זה לא שהמשחק משתנה לגמרי זה פשוט להרוג עוד כמה מפלצות באותו שלב אם אני לא טועה (אם אתה שולח)

פורסם

תגידו איך אפשר לעבור תיצור בסוף השלב HELL היצור הענק הזה שיש לו כאלה שלושה שומרים כאלה

פורסם

אהה בדיוק שאלתי פה לפני שני דפים... אתה יורה אל הדברים האלה שעפים ואחרי זה ה\יפתח מעליו שער כחול אתה יורה לשם הרבה!!

אני אישית ירתי לשם אם הפלזמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים