פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים גם אני תקוע כבר הרבה זמן במעבדות דלתא לאבס 2 ואין לי מושג מה לעשות בשלב הזה :'(
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים כל האלה ש"נגעלים" מצ'יטים נראה מה תעשו כשתגיעו לאחד משני המאסטרים הרציניים ואגב ה-HELL KNIGHTS האלה מתים מ-3 מכות שוטגן כל מה שאתה צריך לעשות זה להיות צמוד אליו ולירות לו בראש. סה"כ משחק די קל כשיש לך מספיק SHELLS בשוטגן חוץ מהמאסטרים כמובן
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים איזה שלב אתה?ולמה אתה משחק עם ציטים אתה רק הורס את המשחק!איך הגעת למסקנה שאני "משחק עם צ'יטים" ?$#?אני לא!ואני ב delta labs 2
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים חחח פשוט לא יריתי בזהאני משתמש בשוט גן רוב הזמן ובפלזמה הכחולוהרבה הרבה רימוניםגם פתחתי את כל הארונות עם התחמושת O_O
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אבל אני אהבי את משגר הטילים ו המכונת היריה הגדולה!נראה לי שהיא טובה יותר מפלסמה
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים כל האלה ש"נגעלים" מצ'יטים נראה מה תעשו כשתגיעו לאחד משני המאסטרים הרציניים ואגב ה-HELL KNIGHTS האלה מתים מ-3 מכות שוטגן כל מה שאתה צריך לעשות זה להיות צמוד אליו ולירות לו בראש. סה"כ משחק די קל כשיש לך מספיק SHELLS בשוטגן חוץ מהמאסטרים כמובן לאיזה מאסט אתה מתכוון? כבר הגעתי למאסטר עם ה- BFG Cell והוא היה די קל... כל מה שצריך לעשות זה לירות בו עם ה- Soul Cube ועוד קצת עם שוטגאן או עם Machine Gun.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים פלזמה הנשק הכי טוב במשחק ממה שראיתי עד עכשיו אההה ותגידו האבירים האלה הם יורים או שהם רק נותנים מכות...?כי אם הם לא יורים אז תקרעו להם ת'צורה עם המסור החשמלי הדבר הכי חזק במשחק!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים לדעתי פלזמה הכי גרוע זה לא כיף (חוץ מהצליל של הטעינה שלו שזה הדבר הכי ממכר במשחק!) אני הכי אוהב את השוט-גאן הישן והטוב 8).
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים היום התחלתי לשחק בדום3, משחק ענק!!!!!!!!!!יש לי P4 2400GIGABYTE GA-655FXLGEIL 256X2 COOLEDRADEON 9600PRO 128MBוהמשחק עובד על ממוצע 20-30 FPSעל 800X600 HIGH בלי AA ןבלי V-SINCוחברה, איך מחבים את ה FPS (אני הדלקתי את ה FPS ולא מצליח לכבות)ככה הדלקתי com_showfps 1איך לעזאזל מכבים את זה????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.