פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אני חושב שזה נדרש לא?הרי זה מדכא לחכות ללודינג של כל התמונות בת'רד הרגיל של דום, בייחוד מי שיש לו אינטרנט איטי או שפשוט אין לי כח לזה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אולי תעלה תבהירות בהגדרות של המשחק ותביא עוד תמונות? בקושי אפשר לראות משו בתמונות שהבאת
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים רק תזכורת לכל מי שמשחק - בלי ספוילרים! :-Xוהעותק שלי יגיע רק עוד איזה שבועיים :'(שיצא הדמו כבר שאני אוכל לחרוש עליו בזמן הזה.
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מוות לזיכרון שליאני הולך להחליף אותו מחר[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים תראו כמה אני משקיע בשבילכם.הגדרות עכשיו על אולטרה 1280*10244 איי איי[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים לי זה עושה את זה בכל מיני תוכנות זה אומר בהכרח שהזיכרון דפוק?פשוט לא פירמטתי אף פעם..
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים לא יודע למה אבל משום מה הגרפיקה לא נראית משו מיוחד במיוחד כשאומרים שהיא הגרפיקה הכי טובה שנוצרה אי פעם אני ראיתי בהרבה מקומות גרפיקה הרבה יותר טובה וגם הפיזיקה לא משו זה מוזר אני זוכר שבאלפא משום מה הייתה לזה גרפיקה הרבה הרבה הרבה יותר יפה כנראה בגלל ששמה עשיתי על ההגדרות הכי גבוהות כולל רזולוציה אבל משום מה יש לי הרגשה שאפילו אם גם במלא אני יעשה הכול הכי גבוה הגרפיקה עדיין תראה פחות טוב מאשר באלפא....
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים לא רואה את פאר קריי תהיה בטוח.אגב ככה זה כשאני משחק רגיל.אל תתיחסו שיצאה לי תמונה מגעילה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים איזה כייף אני משחק עם ג'יפה 4 על 1024*768 על מדיום וזה לא ניתקע לי רק מידי פעם קצת ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.