עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

:'(

אני קונה 9800 פרו

• תגובות 1.4k
  • צפיות 112.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רק תלונות מה? טקסטורות מרוחות, דהויות, FARCRY יותר טוב .... ידה ידה ידה...

אתם יודעים לעשות משהו חוץ מלהתלונן? אז ככה, עם כל הכבוד לMONOLITH ויש הרבה כבוד FEAR לא מתקרב!

FARCRY מסכן לעומת DOOM3, הן במנוע והן באופטומיזציה הנוראית, FARCRY יפה? כל המרובעים הנחמדים שבונים את הגרפיקה? זז לי כמו טרנטה על אופציות נמוכות לעומת DOOM3 שרץ נהדר .... בחיי שתהיו לי בריאים, לכו לרופא עיניים

אפילו 600*800 נראה מדהים, לא הייתם יודעים בחיים שזו הרזולוציה אם לא היו אומרים לכם, FARCRY בהשוואה? על הפנים! ואני שחיקתי בשניהם על אותו מחשב עם אותה קונפיגורציה אז בבקשה  :P

לאלה שאומרים שדרישות FARCRY יותר נמוכות, תרשו לי לצחוק, FARCRY בדיוק כמו כל המשחקים בשוק שפשוט משקרים לגבי דרישות מערכת, דרישות המערכת שלו הן לא ריאליסטיות לקבל גרפיקה סבירה, כדי להנות מהמשחק אתה צריך מערכת יותר טובה ממה שצריך DOOM3, אם אתם רוצים הוכחות אז המחשב שלי הוא הוכחה (אתם חייבים להודות, ID עשו אופטימיזציה מדהימה, תראו איך DOOM3 רץ על טרנטה כמו 5200 ותבינו, לעומת FARCRY על 5200, זה הבדל של שמיים וארץ באיכות)

יש לי P42.4C, גיגה ראם וTI4200 עם 128MB וFARCRY נראה עליו פשוט נורא, DOOM3 נראה נהדר (ד"א FARCRY נראה נורא גם על HIGHDETAIL, יש לו מרובעות מעצבנת כזו)  :o

חוץ מזה אם נחזור לתמונות לרגע - הן ב-JPG מה שמוריד מאיכותן, אם אתם לא רואים באותה רזולוציה כמו שבהן היא צולמה אז זה נראה מעוות והן סטטיות, יעני לא בתנועה, תראו בתנועה אחרי זה נדבר, בינתיים תפסיקו לקשקש בקומקום!!!!  8)

לילה טוב!

פורסם

הם ממש פישלו בצורה של הפרצופים ה"מפחידים" של היצורים שם... הכל נראה מרובע להחריד (בעעע)

ועם כל הכבוד, לדום אנחנו מחכים כמה זמן? 3 שנים (רק מהדחייות...)? לפחות את FC קיבלנו בזמן ובלי שהוא יעשה הרבה רעש...

FC לא התיימר להיות משהו שהוא לא, אבל דום3 בחיים לא יספק את כל ההבטחות של ID אז שששש :-X

פורסם

ok,ran the game on 1024x768 @ High Settings...everything on high and runs gooooooood. dammm awesom game

my rig:

AMD AthlonXP 1800+ runing at 1.5Ghz

512DDR PC2100

KT333 Mainboard Chip-set

Radeon9500pro 128MB Catalyst version 4.7

game is sweeeeet!

opa!

are you sure? its suppose to be 800x600 on high according to [H]. and i have almost the same system, so it should run 1024 on high?

niceeeee.... :}

פורסם

נראה לי חרא של משחק, אני לא מבין מה ההתלהבות, גרפיקה זה לא הכל במשחקים וגם... אז מה אם יש מנוע גרפי טוב, צריכים להיות להם גרפיקאים מוכשרים מאוד שיצרו טקסטורות ומודלים באיכויות גבוהות... המשחק הוא באיזורים סגורים ככה שקל להם להשתגע מבחינה גרפית, עוד לא ראיתי תמונות מדום 3 בסביבה פתוחה כמו FC וגם הוא בכלל לא נראה משחק כיף, סתם הולכים ויורים במפלצות וזומבים... לא נמאס ?

במשחקים שלי אני מחפש קצת יותר.

עד שאני לא רואה איזה מוד שגורם לכל העולם הזה להתעלף או ביקורת של אנשים שגמרו באמצע המשחק אני לא חולם אפילו לקנות את המשחק או לקנות חלק חומרה בשבילו, פשוט חבל על הכסף וחבל על הזמן.

אולי DOOM היה פורץ הדרך לכל משחקי הFIRST PERSON SHOOTER אבל כשאני נזכר בו אני זוכר משחק אפל, לא ממש כיפי, מדכא ויבש.

פורסם
  • מחבר

3.0ghz

9800pro

2gigz of ram

פורסם

2 ג'יגה זיכרון ?!? המחשב משמש גם כשרת ?

פורסם

[ltr]i tried yesterday to bring the console, but i didnt succeed. it says to bring the console up with "~", but it doesnt work. someone succeeded?[/ltr]

פורסם

גם אני לא הצלחתי מוזר...

המשחק עובד אצלי יחסית טוב (לא חלק, אבל "שחיק").. תזכירו לי לקנות כרטיס מסך חדש...

פורסם

[ltr]new pics of Doom III, this time running at:

1024X768

HIGH QUALITY

NO SHADOWS

average FPS, closed places: 6-10FPS

average FPS, opened places: CRASHED

system:

AthlonXP 2100

Samsung 256MB DDR266 CAS2

Leadtek GeForce4 Ti4400

Sound Blaster Live 5.1

Gigabyte 7VAX

http://photos.walla.co.il/lucid_whisper

[/ltr]

פורסם

דום2 מקרטע אצלי על LOW.

דום3 יעבוד אצלי טוב? :P

פורסם

[ltr]it still doesnt help... it still doesnt bring the console. i tried to bind other keys for the console, yet neither worked.[/ltr]

פורסם

לתענו לי על השאלה !!

אני לא מבין איך יכול להיות שהמשחק עובד חלק במחשב עם כרטיס מסך גיפורס 4 על רזולוציה גבוה על HIGE ? איך יכול להיות ? עובד חלק שם !!

איך יכול להיות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.