עבור לתוכן

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ולחשוב שאני קניתי 4400 לפני שנתיים וחצי או נראה יל שלוש שיפעיל לי דום 3 חלק חחחחח :P

• תגובות 1.4k
  • צפיות 108.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שלומי, י'בן זנונים, ספר מי בכלל הביא לך את זה, כמה דקות אחרי שזה יצא!

לא נותן לאבא קרדיט, הא?

לא מביא לך יותר כלום!

פורסם

אני לא מבין איך יכול להיות שהמשחק עובד חלק במחשב עם כרטיס מסך גיפורס 4 על רזולוציה גבוה על HIGE ? איך יכול להיות ? עובד חלק שם !!

איך יכול להיות ?

פורסם

שלומי, י'בן זנונים, ספר מי בכלל הביא לך את זה, כמה דקות אחרי שזה יצא!

לא נותן לאבא קרדיט, הא?

לא מביא לך יותר כלום!

lol

כניראה שאת הגרפיקה ה"ממש" מרשימה ניראה רק כשיצאו כרטיסיי המסך עם 512 מגה בייט

פורסם

אני מצפה הרבה יותר ל-HL2 מאשר ל-DOOM3. ::)

פורסם

תאמת תלעזאזל מה יש להתלהב כ"כ מהמשחק הזה!!! זה נהיה כבר בלתי נסבל לא?

בלי לבאס אף גיימר כן, אבל אם כבר משהו שנראה טוב אז זה FEAR ,לזה באמת אני מחכה ,DOOM 3 אפילו לא מתקרב אליו.

אגב תמונות נחמדות, באמת גם מפחידות, אני מקווה שאתה משחק בחדר חשוך עם פול ווליום כי אם לא אז חבללללללללל

תהנה,אגב מאיפה הורדת כי באמיול הוא לא כ"כ זז , אולי שרת ב MIRC ??? את זה עוד לא בדקתי, איך אתה חושב הוא ירוץ על ה 9800XT שלי?

פורסם

כן צודק חחח אבל צריך לחכות עד שיצאו כרטיסי מסך אם GGDR3 256MB לשוק הכרטיסים בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח אחרי זה נדבר אל 512 מגה לאותו טווח מחירים :-\ שזה יהיה עוד שנה וחצי אולי שנתיים

פורסם

פיר באמת נראה חיה.

נראה יותר מבהיל מדום...

פורסם

תאמת גם אני מצפה לזה יותר וגם למשחק סטלקר... וכמובן איך לא חחח לסימס 2!

פורסם

אל מה אתה מדבר? :o

פורסם

F.E.A.R..............

פורסם

512 mb cards won't do anything for the image quality, something is probably lost in the image compared to playing it in person, none of the images I saw online (even in reviews and hardware site reviews) looked THAT amazing.

The Ultra Quality option looks 99 % identical to high quality, the only difference is uncompressed lightening (read the coverage at [H]).

Also about filters, when you choose High Quality you automatically turn on AFx8, so nothing to say about filters.

פורסם

ראיתי את הBETA, זה מדהים, הרבה יותר מFAR CRY.

אני בטוח שהמשחק המלא נראה מדהים אפילו יותר.

פורסם
  • מחבר

נראה טוב להחריד ורץ לא רע.

בקובץ המצורף ישנן מס' תמונות שנלקחו ברזולוציה של 1024 על 768, פרטים גבוהים, ללא פילטרים.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אבל עם איזה כרטיס מסך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים