עבור לתוכן

האם זו טמפרטורה נורמאלית לbarton?

Featured Replies

פורסם

שלום, המעבד +2600 שעובר דרכי לבדיקה כרגע עומד על סביבות ה58 מעלות בממוצע בidle . זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני חוזר ומתעסק עם amd וקראתי כאן כבר מזמן שימי הbar-b-q של amd עברו.

הלוח הינו ga-7n400e

הvcore אוטומטית יושב על 1.7

לפני שאני פותח אותו ומתחיל לבדוק לעומק את העניין תבארו בשבילי בבקשה את ה"בעיה".

נ.ב

המארז מסודר להפליא מבחינת כבלים ומאובזר במאוורים עם סירקולציית אויר מעולה ובכל זאת המעבד יושב כל כך גבוה

למותר לציין שהמערכת יושבת על סביבות ה30-35 מעלות.

פורסם

זה סביר אם זה במאמץ, חוץ מזה שזה מהלוחות שמזייפים טמפ' מעבד כלפיי מעלה.

חיפוש היה נותן לך המון תשובות כאלו.

פורסם

זה בסדר

לא יקרה למעבד שלך כלום

פורסם

זה סביר אם כי קצת גבוה גם לי יש לוח של גיגהבייט 7n400 הלוח הזה באמת מראה טמפ' קצת קיצונית מ2 סיבות שלא הוכחו:

1. זה אולי יותר קל להוכיח/לבדוק אבל הלוח נותן יותר מתח למעבד 1.7 בעוד שהוא אמור לקבל 1.65~ אני חושב. יותר מתח יותר חום...

2. אומרים שהסנסורים יותר קרובים לליבה ומשקפים יותר נכונה את הטמפ', או מנקודת מבט אחרת שאר הלוחות טועים בטמפ' האמיתית והיא בעצם יותר גבוהה - תלוי איך אתה מסתכל על זה ;)

בכל מקרה זה דיי נורמלי, לי יש Barton 2500+ אוברקלוקד ל2.2 גיגהרץ שזה XP3200+ וקניתי לו VOLCANO 12 הוא רץ בסביבות ה 55-60 ב IDLE

לא במהירות הכי גבוהה של המאורר (שזה נשמע כמו שואב אבק) וגם יש לי סירקולציה טובה שרוול רוח ישר על היטסינק, הוא עובד לי בלי בעיות, אז אם שלך לא O/C והוא על 58 זה סביר, אין בעיה עם זה, אבל אולי תשקול לקנות לו היטסינק איכותי ולעשות O/C ל2.2 גיגהרץ אולי אפילו יותר, אני פשוט שיניתי את הבאס ל 200 וזה עובד לי יופי.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע.

בכל זאת כדי לראות איך נבנה המחשב פירקתי את המעבד, ניקיתי את הstock goo שבא עם זה ובמקום מרחתי שכבה דקה של nanotherm blue II. עכשיו המעבד יושב על 70 מעלות!

פירקתי את המעבד פעמיים והושבתי אותו על המעבד כדי לוודא שהוא באמת יושב טוב והמצב עכשיו יותר קריטי מקריטי.

אחרי חצי שעה מנוחה הדלקתי את המחשב והביוס הראה לי 63 מעלות התחלתית ועוד פעם עלה ועלה לסביבות ה70.

לא נראה לי שישנו איזשהו זיוף טמפ' מפני שנגעתי בסינק לוודא עוד מלפני כל הסיפור ועד עכשיו לפני כל בדיקה.

מחיפוש מקדים ומפורומים בחו"ל ההמלצה היתה לעדכן ביוס מה שעשיתי ומסתבר שזה ממש לא העניין.

???

פורסם

בדקת שהליבה והבסיס של הגוף קירור היו נקיים 120% לפניי שחיברת בינהם?

אם תיהיה טיפת אבק/גרגרים של לא יודע מה/גושים וכו'.. בין הליבה לגוף קירור זה אכן יכול לגרום לעליית טמפ' רצינית.

תבדוק שוב את העיניין..

פורסם
  • מחבר

בהחלט היה איזה גושון ממש קטנטן של משהו קשיח על הבסיס נחושת של הסינק, אין לי מושג מאיפה הגיע.

שייפתי אותו קצת והחזרתי לאחר מריחה חדשה של משחה והוספת מאוורר בדלת והטמפ' ירדה ל54 מעלות. מסתבר שזו באמת הטמפ' הנורמאלית.

תודה לכולם, עבר עלי יום קשה =>

פורסם

בכל מקרה, שקול אם כדאי לך להחליף את הכאילו-סינק הזה לסינק אמיתי, רק בשביל לישון בשקט בלילה...(תרתי משמע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים