עבור לתוכן

בעיה מוזרה באוברקלוק

Featured Replies

פורסם

אוקיי , לפני בערך חודשיים קיבלתי את המעבד שלי AXP 2000 AIUHB , שקיבלתי אותו הוא עשה 220X10 בלי בעיות , וגם 225X10 , אבל ניסיתי עוד(230X10) , והלוח הגביל(ללא העלאת מתח , לא מעלה מתח לצ'יפסט בלי קירור) , אז אמרתי בסדר , נעשה איפוס ונחזיר למה שהיה , אני בא להחזיר ל220X10 , אבל לא עובד! , אני שם על 210X10.5 , עובד , אבל לא רוצה לעבור את ה210... , בסדר , נשארתי ככה , היום עשיתי עידכון ביוס , הלוח עשה 223X10 יפה ורץ כמו שצריך , בסדר , אמרתי ננסה עוד(כי אני טיפש חסר משמעת!!) , ניסיתי 228X9.5 , הלוח הגביל , בסדר , איפסתי ואני בא לשים על 220X10 , לא עובד! , אותה הבעיה , וחיכיתי עוד קצת , והלוח איפס את עצמו(100X12.5) , כאילו המכפלה נעולה , עכשיו , המכפלות היחידות שעובדות הם 9.5 ו11 , יענו אני יכול לעשות 220X9.5 , וזה יעבוד מצויין, ואני גם יכול לעשות 200X11 , וגם זה יעבוד מצויין , אבל לא מכפלות ביניהם , אז אני שואל , במה טמונה הבעיה? , לוח או מעבד?? , אני נוטה לכיוון מעבד , אבל כבר נימאס לי מזה , למרות שזה מספיק לי אבל אני מבואס על זה שאני כזה דפוק ולא הספיק לי 223!

פורסם

איך הקירור של הצ'יפסט ?

פורסם

מעבד זה מעבד, אין הוא יכול לשנות תכונות ובטח לא מכפלות מוגבלות -> זה הלוח הישתגע לך..

גורם 1: (בטוח)

מעבד 266MHZ FSB , לא יעזור מה תעשה, הם לא עוברים כל כך 225MHZ BUS על 8RDA Series , גם אצלי המגבלה היא 225MHZ עם מעבד DLT3C 1800+ , אך עם הבארטון אני מצליח 235Mhz.

גורם 2: (משתנה)

פשוט הזכרונות, יכול להיות שהם לא מחזיקים בתזמונים הנוכחיים או שיש מתח נתון שגורם לשגיעות כלומר מתח גבוה מידיי לזכרונות מסויימים יכול לגרום לשגיעות ומתח נמוך מידיי מגביל תדר גבוה, עדיף מתח דיפולט..

פורסם

תנסה לעשות איפוס אמיתי - תוציא את הבטריה ותקצר את המעגל שלה.

פורסם

המציאו את הג'מפר ;)

את תהליך האיפוס אתה יודע, אך תוסיף לתהליך כיבוי של הספק ולאחר האיפוס תדליק את המחשב..

פורסם
  • מחבר

אני מנתק את החשמל מהספק , מעביר את הג'אמפר לCLEAR ומחזיר אחרי 10שניות , מחזיר את החשמל ומדליק , וזה מאפס כמו שצריך...

אבל זיכרונות זה בטוח לא , אני מסביר לך בבירור שכבר עבדתי על 223X10 וזה היה יציב לגמרי... , וגם עכשיו הוא עולה ל223X9.5 , אבל לא מוכן לעשות 220X10(לעומת זאת הוא כן עושה 200X11) , כאילו משהו במכפלות דפוק , רק מכפלה 11 ו9.5 עובדות , לא חשוב על איזה באס... , כאילו הלוח לא מצליח לתת לו מכפלות נכונות , מוזר...

ועוד פעם אני יאמר , בכל המכפלות האלו שלא עובדות , הוא פשוט מאפס אותו ל1250MHZ 12.5X100 שזה המקורי של המעבד , כאילו המכפלות האלו והאלו נעולות או משהו כזה , מוזר ביותר , איזה עיצבון יו!

פורסם

ניסית לעדכן שוב את הביוס?

אולי משהו בלוח נדפק..

פורסם

מעבדים שעובדים ב 266 יהיה נורא קשה לעבור את ה 220 ומשהו !! תעשה L12 MOD זה מוד פשוט מאוד שעוזר המון !! אני עם המובייל ואין לי שום מגבלה אחרי המוד...

פורסם
  • מחבר

L12 שווה? , אבל עוד פעם , אתה לא מבין , המעבד שלי הגיע גם ל225 , אבל הבעיה היא במכפלות לא בבאס... , המכפלות יענו לא עובדות , ולSUBX , זה הביוס הכי מעודכן , איך אני מתקין אותו עוד פעם(בתוכנה של איפוקס יש אפשרות רק לעידכון , לא להתקנה מחדש)

פורסם

תנסה להוריד את הביוס של TIC TAC לא הוא סידר כמה וכמה דברים...!

ובקשר ל L12MOD כן הוא שווה אני הייתי תקוע ב 225 ועכשיו אני ממשיך עד שהלוח עוצר אותי...

פורסם

L12 בהחלט עוזר (מאוד) להקפיץ את הגבלות הFSB של המעבד.

תחת תוכנות אתה לא יכול לעדכן ביוס אחורה או לעדכן מחדש אותו ביוס, כאלו פעולות אתה יכול לעשות תחת דוס בלבד.

פורסם
  • מחבר

איך עושים את הL12 , ומה הוא עושה?

פורסם

L12 מוד הוא בעצם קצר שאתה עושה בסוקט של המעבד...

זה הביוס הכי חזק ל OC לאביט NF7:

http://downloads.modlabs.net/bios/pic/Abit-NF72-D22A1-4247.zip

ואת המוד תכף אני יביא לך מדריך...

תגיד שניה יש לך NF7 נכון ?!?!

פורסם
  • מחבר

לא , EPoX 8RDA3i Rev 3.2

פורסם

אה

אני מקווה שאני ימצא את של ה EPOX...

תחפש גם תרשום ב GOOGLE

EPOX L12 MOD משהו כזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים