עבור לתוכן

סקר: מה מגביל לכם את האוברקלוק?

איזה רכיב במערכת מגביל לכם את האוברקלוק? אפשר לסמן לגבי 2 מערכות (הסבר מפורט יותר למטה) 344 הצבעות

1. 1. איזה רכיב במערכת מגביל לכם את האוברקלוק? אפשר לסמן לגבי 2 מערכות (הסבר מפורט יותר למטה)

• זיכרון
    • אי רצון לסכן את הזיכרון (מתח או תדירות)
    • אי רצון לסכן את המעבד - חום
    • אי רצון לסכן את המעבד - מתח
    • קירור למעבד
    • BIOS
    • AGP/PCI לא נעול
    • לוח אם
    • ספק כוח
    • לא יודע

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא ראיתי כאן סקר כזה וממש עניין אותי לדעת את התוצאות (נראה לי גם שתהיה הפתעה).

הכוונה היא אוברקלוק של המערכת, לא של הכרטיס מסך. צריך לענות איזה רכיב לא נותן למערכת לעבוד יותר מהר, לא איזה רכיב מגביל את המעבד מלעבוד יותר מהר - לדוגמא, אצלי אני יכול לבטל את הDual Channel ולעבוד עם המעבד מאות מגה-הרצים יותר מהר, אבל אני עדיין אקבל ביצועים נחותים, אז במערכת שלי אני אסמן את הלוח אם שלא נותן לי לעבוד יותר מהר מהמצב הקיים (עם דיואל).

נתתי אפשרות לכל משתמש להצביע פעמיים, נגיד אם יש לו 2 מחשבים באוברקלוק, אבל לא להצביע פעמיים לפי אותה מערכת.

הסבר לכל אפשרות, לקרוא לפני הצבעה:

זיכרון - הזיכרון לא יכול לעבוד מספיק מהר.

אי רצון לסכן את הזיכרון (מתח או תדירות) - המשתמש לא מוכן להעביד את הזיכרון שלו מעבר לספציפיקציות שלו, נוגע גם למתח ו/או גם לתדירות

אי רצון לסכן את המעבד - חום - המשתמש לא יכול להריץ את המעבד שלו מהר יותר מבלי שהמעבד שלו יכנס לטווח טמפ. שהוא מגדיר כמסוכן מדי.

אי רצון לסכן את המעבד - מתח - המשתמש לא יכול להריץ את המעבד שלו מהר יותר מבלי לתת לו תוספת מתח שהוא רואה אותה כמסוכנת מדי.

קירור למעבד - המעבד לא יכול לרוץ בתדירות גבוהה יותר בטמפ. הנוכחית. הבהרה - זה מצב יחסית נדיר שנוגע למהירויות גבוהות יותר.

BIOS - הBIOS של המשתמש מכיל באג כלשהו שלא מאפשר לו להריץ את המעבד במהירות גבוהה יותר (בישירין או בעקיפין, נגיד הBIOS מגביל רכיב אחר שמגביל את המעבד). סימפטום של זה הוא בד"כ שהמשתמש מגיע ל"קיר", בלי סיבה נראית לעין.

AGP/PCI לא נעול - אפיקי הAGP והPCI אינם נעולים יחסית לFSB וזה מגביל את האוברקלוק, כולל גם את הבעייה בלוחות ה915/925 של אינטל (LGA 775).

לוח אם - האפשרות הזאת מכסה כל בעייה שקשורה ללוח אם כמו למשל: אספקה לא יציבה של מתחים לרכיבים, הגשר הצפוני לא יציב בבאסים גבוהים...

ספק כוח - הספק הקיים לא מצליח להתמודד עם צריכת החשמל המוגברת של מחשב באוברקלוק.

פורסם

חח אני הראשון אצלי זה דיי שילוב..

זה גם הספק שהוא דיי פסדר אבל הוא לא כזה.... :x

הזכרונות לא נראה לי שיעמדו בלטנסי יותר נמוך

וגם המתח שגם לא כזה בא לי להתחיל להעלות מתחים... (אני על 3200 ועל 1.65V)

פורסם

שאטל סורר מבוסס nf2ultra עם mobile 2400 בתוספת ספק 200W ...

דיי מרגיז .

נתקעתי עם כל העסק הזה על 2300mhz , והוא לא מוכן לזוז משם מילימטר , לא משנה מה אני עושה ומה אני מעלה .

פורסם

הספק שלי , HEC AR-T300W

סחטתי אותו עד העצם, במיוחד שהבאתי את הכרטיס מסך האחרון שלי הוא לא סוחב מהירות תדר גבוה למעבד, גם מתח גבוה למעבד תוקע הכל רק בגלל שאין לספק מה לתת עוד..

פורסם

אנלא יכול לנעול תAGPCI..... למההה??????????????????????????? :'( :kopfpatsch::behead::angryfire::bash::badhairday::eek2:

פורסם
  • מחבר

שכל מי שמגיב שיכתוב גם מה הוא סימן :xyxthumbs:

פורסם

סימנתי ספק כוח - כי (אני משער) שזה מה שלא נותן לי להמשיך באוברקלוקינג למעבד.

הלוח אם לא נותן לי לעבור את הבאס 230 (למרות שהתזמונים על 2-2-2-11 עובדים בכיף על 229, וגם על 3-4-4-8 לא עובדים ב 230, משמע לוח אשם).

ואני קצת פוחד לעלות מתח למעבד לאיזור ה 2V....

בייחוד לא עם הקירור המסכן שלי...

בקיצור יש עוד הרבה מה לשפר במפרט שלי... בחתימה...

פורסם
  • מחבר

לי זה דווקא נשמע כמו הלוח משום מה, או אולי הBIOS, בגלל המהירות המסויימת הזאת שאתה לא מצליח לעבור. ספק כוח יותר עושה בעיות כשהמחשב צורך הכי הרבה חשמל - בעבודה מאומצת, ובמיוחד בזמן משחקים כשהכרטיס מסך גם צורך הרבה חשמל. ניסית לעשות אוברקלוק ע"י העלאת מכפלה ולא באס?

הלוח אם לא נותן לי לעבור את הבאס 230 (למרות שהתזמונים על 2-2-2-11 עובדים בכיף על 229, וגם על 3-4-4-8 לא עובדים ב 230, משמע לוח אשם).

אני רואה שאני היחיד כאן שקנה Corsair ולא קיבל BH5. >:(

פורסם

גם לי אין BH5, יש לי BH6. צרת רבים, חצי נחמה :)

ביוס? יכול להיות... בכל מקרה ליבואן המסריח מאוד מאוד של אביט לוקח חודש וחצי להביא לי לוח חדש!! שיישרף בגיהנום....

ניסיתי עם מכפלה, על 12X200 לא הצלחתי להתייצב גם ב 1.9 וולט אם זכרוני אינו מטעני....

פורסם

אצלי - הבעיה היא שלא חשוב מה אני עושה - הWindows לא עולה אחרי 246mhz  - אני מקבל מסך כחול  :'( :'(

בעית חום -נפתרה - ושמתי הכי הרבה מתח בלוח שאפשר - 1.70V  - גם לא עוזר.

לאדע מה לעשות.

סימנתי לוח אם - בגלל הגבלת המתח לדעתי

פורסם

הגיע הזמן ל VMOD?

פורסם

מפחד מVMOD :'(

פורסם

אצלי נראה לי הלוח- EPOX 8kda3+

amd 3000 64 bit

hec475w

את הFSB הקפצתי ל250 (מה שהעלה את המעבד מ2 ג'יגה ל2.5) -המעבד הרצתי PRIME- המעבד ב54 מעלות בעומס שזה גבוה אבל הוא יכול לסבול את זה (בקרור סטוק בלי OC אלה היו המעלות שלו בעומס) אבל הצ'יפסט זינק ל40 מעלות וזה כבר אמרו לי מסוכן.

אני לא יודע עד כמה זה נחשב OC חזק או סטנדרטי- בכל אופן החלטתי בנתיים להוריד הכל למהירות סטוק- כי גם ככה לא מרגישים בהבדלים בנתיים- כשהמערכת תתיישן נדאג לOC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים