עבור לתוכן

היי לכולם אני גולשת חדשה פה שצריכה עזרה בנושא לוח אם.בתודה מראש לכל העונים.

Featured Replies

פורסם

כשבן אדם בא עם דרישות כאלו הדברים שעליהם הוא צריך לשים דגש (בהנחה שהתקציב דומה) הם בדיוק ההפך ממה ש75 אחוז מחברי הפורום שמים עליהם דגש (זכרונות , מעבדים , כרטיסי מסך).

הכרטיס מסך כמעט הכי פשוט היום הוא בעל יכולות וודיאו מעולות , לא צריך 6800 בשביל וודיאו וגם לא 5900 ואפילו לא 5700 (וכו וכו). אם יש תקציב מה שכדאי לתת עליו דגש הוא מסך כמה שיותר איכותי (17 ו 19 זה לא צורך היום אלא לשיקול ונוחות הקונה , יש כאלו שלא אוהבים מסך גדול יש כאלו שכן). מה שחשוב זה האיכות , אחריות , ועמידה כמה שיותר מלאה בתקני בריאות (למרות שזה לא כמו שזה נראה , אבל עדיף על כל מיקרה). מיקלדת ועכבר טובים ונוחים כמה שיותר למישתמש. מעבד שמחירו מתחת לממוצע עם עלות התועלת ביצועים הטובה ביותר. ללא ספק מפרט כזה יהנה יותר מצורב DVD (שבקרוב יופיע בכל מחשב כמו שהצורב הרגיל היה לפני כמה שנים) , קירור שקט (תלוי במישתמש) ודיסק גדול.

פורסם

כשבן אדם בא עם דרישות כאלו הדברים שעליהם הוא צריך לשים דגש (בהנחה שהתקציב דומה) הם בדיוק ההפך ממה ש75 אחוז מחברי הפורום שמים עליהם דגש (זכרונות , מעבדים , כרטיסי מסך).

הכרטיס מסך כמעט הכי פשוט היום הוא בעל יכולות וודיאו מעולות , לא צריך 6800 בשביל וודיאו וגם לא 5900 ואפילו לא 5700 (וכו וכו). אם יש תקציב מה שכדאי לתת עליו דגש הוא מסך כמה שיותר איכותי (17 ו 19 זה לא צורך היום אלא לשיקול  ונוחות הקונה , יש כאלו שלא אוהבים מסך גדול יש כאלו שכן). מה שחשוב זה האיכות , אחריות , ועמידה כמה שיותר מלאה בתקני בריאות (למרות שזה לא כמו שזה נראה , אבל עדיף על כל מיקרה). מיקלדת ועכבר טובים ונוחים כמה שיותר למישתמש. מעבד שמחירו מתחת לממוצע עם עלות התועלת ביצועים הטובה ביותר. ללא ספק מפרט כזה יהנה יותר מצורב DVD (שבקרוב יופיע בכל מחשב כמו שהצורב הרגיל היה לפני כמה שנים) , קירור שקט (תלוי במישתמש) ודיסק גדול.

PWNAGE :xyxthumbs:

פורסם

יש לי מסך 20" וכרטיס "קקה" FX5200 ואני לא מצטער לרגע.

חברה, היום כל הכרטיסים מציגים ביצועי 2D זהים.

הימים בהם היה הבדל כלשהו בביצועי 2D חלפו ועברו.

בשביל לראות DVD ה- 5200 מצוין

(רציתי את הכרטיס הזול ביותר שיכלול VGA, DVI, TV-OUT).

פורסם

לנעול ומיד

זהו תארד כפול.

פורסם

אם המטרות שלך היא צפייה בסרטים שירים וגלישה באינטרנט

הייתי מציע להתרכז בדברים הבאים: מסך,כרטיס קול, רמקולים והרדיסק גדול

שאר הדברים צריכים להיות סבירים(לדעתי גם PIII 1ghz יספיק לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט אבל זאת דעתי)

מסך גדול ככל שהתקציב מאפשר ורצוי שיהיה איכותי שימנע עייפות עינים (רצוי שיהיה שטוח עם שפורפרת איכותית ואם יש תקציב אז LCD)

ומכיוון שבחרת ב19 איניץ יש תסמסונג 959 עם שפורפרת דיימנטרון.(כמו הטרינטרון עם ה2 הפסים המפורסמים)

בלוח אם הייתי בוחר ב NF-7 2.0 הרגיל ללא הכרטיס soundstorm וקונה הרקולס פורטיסמו 7.1 אם נשארו כאלה במלאי

הכרטיס מעולה ותומך בהרבה שיטות פיענוח אך לאחרונה שמתי לב שקשה למצוא אותו לכן אפשר ללכת גם על האודיגי הרגיל שיש בksp ב250 שקל ללא יציאת פיירווייר

מקלדת ועכבר אני לא בדקתי אישית הרבה אז אני לא יכול להמליץ אבל נראה שאנשים מרוצים מאוד מהמוצרים של לוגיטק

בכרטיס מסך לדעתי אין צורך בvivo עדיף לקנות כרטיס tv נורמלי כמו ה Leadtek TV2000XP

בתחום של רמקולים גם אין לי הרבה ניסיון אבל ממליצים מאוד על Altec Lensing ATP3

פורסם

האמת שגם אני לא הייתי משקיע ב A64 כרגע, ובטח לא לדרישות שלך... גם לדרישות טיפה יותר גבוהות

בכל מקרה אני ממליץ וסליחה אם ידרסו אותי פה עם מכבש אבל נראה לי שכרטיס מסך GF4 MX על הלוח אם יהיה גם מעולה

באמת, תחשבו על זה היא לא משחקת במשחקים וכרטיס מסך ON BOARD יוכל להריץ 2D וסרטי DVD בצורה מעולה.

ב 250-350 שח האלה תחליפי דחוף את המסך MAG הזה שראיתי במפרט שלך

קחי LG, SAMSUNG וכו', נגיד F900B של LG יהיה סבבה.

בנוסף לזה... לא קריטי אבל סתם לקטע הייתי לוקח את הצורב DVD

NEC 3500 במקום ה LG

פשוט מהיר יותר ואפילו זול יותר (לא יודע ספציפית לגבי החנות הזאת)

סהכ סבבה...

לוח של ABIT יהיה מעולה.

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים