עבור לתוכן

קירור במקום Thermalright SLK-948U

Featured Replies

פורסם

טוב זה מאד דחוף כי אני צריך לסגור עסקאות כמה שיותר מהר.

אין בנדה את הקירור הזה ואני לא מוצא בעוד חנות

רציתי ללכת על זה ועל Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit

והמוכר אמר שהם בכלל לא מתאימים.

לא משנה אני צריך קירור טוב שיעשה את העבודה במחיר של הקירור שאני קניתי, בערך 220 ש"ח.

אם הקירור בא עם מאוורר אז עד 300 ש"ח +-

תודה

נ.ב למעבד athlon 63 bit 3000

פורסם

The TR 948U has full compatibilty with 92 mm fans include the Enermax!

if you steel intrested in another fan TT SF2 will be the best choise, Enermax 80 mm also very good, his preference that he is very quiet if you compare it for most other 80 mm fans.

פורסם
  • מחבר

לקחתי בסוף

Thermalright XP-120

ENERMAX 120MM Ball Bearing fan  

"קצת" יותר יקר אבל גם יותר טוב

פורסם

כמה זמן המתנה? ;) חודש ? ;D חודשיים?  :lol:

פורסם
  • מחבר

לא אמרו.. וגם הכרטיס מסך שרציתי אין בכלל בארץ נשאר אחד והוא שמור סעמק.. ואין לי כח לחכות...

אני מתכנן תמחשב הזה כבר חודשיים בערך.. חיכיתי מלא זמן :) עד סוף השבוע אני אקבל אותו אני חושב

פורסם
  • מחבר

גם את זה לא היה להם בעעע אין לי כח לחכות אבל אני חייב לחכות שבועיים בשביל המארז אבל בסשיל הקירור יותר אז לקחתי

Cooler Master Hyper 6

עם לוח של Epox, 8KDA3J, אני התבלבטתי אם לקחת או לא כי שמעתי שהוא טוב והוא בטטה.. שוקל מלא אבל אמרתי לאבא שלי לקנות

כי המוכר המליץ ואמר שזה ברמש הכמעט של קירור מים.. חח

בדקתי כמה ביקורות והוא באמת טוב, אבל עדיין כבד. אני מפחד שהלוח אם שלי ישבר :( הלוח שלי מספיק חזק? איך אפשר לתמוך בו?

פורסם

אל דאגה - לי יש את הTR SKL-948U + Tornado 92mm שוקלים יחדיו כ850גרם +\-

הכל אחלה - יש חיזוקים מאחרוי הלוח.

פורסם

וואי הוא באמת כבד :(

אני מקווה שזה לא יעשה נזק לMOTHERBOARD שלך

הוא שוקל יותר מקילו עם מאורר נראה לי :-\

פורסם

This sink is extremely heavy, if You can get TR SP94/97/948u it will be better cause it has the backplate behind the mobo which gives lot more stabilty, and they (The Thermalrights) has much smaller size which makes them easier to install, also it looks better and more convenient when you need to replace or just clean dust inside the case.

פורסם

מסכים ;)

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני לא יכול.. רציתי וגם Thermalright XP-120

וגם אני לא יכול למרות שבדיעבד אני יודע שאני כן יכולתי אבל אני כבר לא יכול לעשות כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים