עבור לתוכן

אוקיי- תוצאות חום אחרי שדרוג קליל של מערכת הקרור..

Featured Replies

פורסם

טוב אז קניתי SLK948U למעבד +SF2

וATI SILENCER VER3

אז בהתחלה לא הייתי זהיר- שלפתי את המעבד ושברתי שני פינים- כל הזין- הלך המעבד- משמע לך תקנה חדש- אז שבוע סבלתי בלי מחשב- היום קיבלתי הכל- מעבד חדש , ואת כל הרכיבים הרכבתי ו...אני בשוק!!!

על המעבד שמתי משחת ARCTIC SILVER 5

על הכרטיס מסך שמתי על הליבה את הגריז הטרמי שהביאו (כי פחדתי לשים עליו את המשחה כי היא מוליכה והכל- אבל על הזכרונות של הכ.מסך שמתי את המשחה.

אוקיי - המעבד צנח מ55 מעלות- ל35!!!! 20 מעלות!!!

הכרטיס מסך (התנור שלי-9800XT שעבד קבוע בין 70-75 מעלות) צנח ל55-60 מעלות- מ-ט-ו-ר-ף!!!

את המאורר של המעבד הישן תקעתי בדלת שיכניס אוויר (לא שזה משהו חזק מי יודע מה אבל מוסיף קצת לדעתי)

אייי המותק ממש בוכה לי עכשיו-"בוא קרע לי את הצורה בOC"

פורסם

35C ללא מאמץ כמובן זה אחלה וכמו שצריך עם קירור כזה :hi:

פורסם

מצויין!

ואני באמת מסכים איתו, הגיע הזמן לקרוע אותו בOC...

פורסם

ותעדכן אותנו לכמה הגעת...! ;D

נראה מי יכול להתחרות בי באוויר קנוי חח! 8)

פורסם

קח את המאוורר של הספק הישן שלח ותקע אותו איפושהו הוא דיי חזק

פורסם

רגע זה אמיתי וואי אני לא מאמין אני עכשיו אם הייפר 6 בארון בנתיים הורדתי אותו מהברטון שלי קיצר הוא בארון מחכה למעבד החדש וללוח החדש שלו!!

יש לי כבר ארטיק סילבר 5 בבית אם אני ישים אותו ואת ההיפר 6 מה אתם אומרים בלי מאמץ יהיה לי 30 מעלות?? הרי ההיפר 6 יותר טוב מהסלק 948U

פורסם

לא בהכרח טוב יותר - והשיא מעלות שלי היה 28C בIDLE כשהמזגן היה פועל על 16C (ברור שבפועל לא היה 16C בחדר חח) והיה מאוורר מכוון שזורק אוויר קר על המחשב הפתוח.

:x

לוח היה על 26 :<

פורסם

אההה גם מזגן :-\

טוב לי אין מזגן בחדר רק מאורר גדול שאני נושא אני רוצה מזגן :'( :'(

פורסם
  • מחבר

גביי ה9800XT אז הוא של CLUB3D והמהרתי אותו עם ATI TOOLS וכשהוא עשה בדיקות ארטיפקטים משמום מה לא הצליח לעבור 435 מגההרץ לליבה ו395 לזכרונות (790) מעל זה היו ארטיפקטים אבל החום של הליבה בכרטיס עדיין לא העיז בכלל לעבור את ה65 מעלות- מוזר- איך עוד אוכל לעלות? מה צריך לעשות? להעלאות מתחים לAGP?

טוב ניסיתי להמהיר קצת את המעבד (העלתי FSB מ200 ל240) מה שאומר שהמעבד קפץ מ2000 ל2400 -הכרטיס הומהר ל436 לליבה ו401 (802) לזכרונות

הרצתי 3DMARK 2003 וקיבלתי 6965...

אני צריך להיות מאוכזב? כי משום מה אני קצת מאוכזב. למרות שבנתיים זה השיא שלי- אבל עדיין ציפיתי אחרי המהרה רצינית כזאת למעבד לךבוסט בביצועים- והאמת- שאני לא ממש מרגיש את הבוסט...

פורסם

אוקיי - המעבד צנח מ55 מעלות- ל35!!!! 15 מעלות!!!

אני היחיד שרואה משהו לא בסדר בשורה הזאת?

(רמז 55-35=15)

פורסם

אני היחיד שרואה משהו לא בסדר בשורה הזאת?

(רמז 55-35=15)

:lol: :lol: :lol: :lol: מה, לא ידעת ש1+1=11?

פורסם
  • מחבר

טוב צא מזה- הבנו- כולם להגיד ביחד- טעיתי- זה לא 15 אלא 20- יופי גבר גבר

פורסם

מצטער, אבל אחרי כ"כ הרבה סימני קריאה שהכאיבו לי בעיניים לא יכלתי להתאפק.

נסכם בזאת, אתה נרגע עם סימני הקריאה ואני לא מציק לך בנושאי חשבון פשוט ;)

פורסם
  • מחבר

טוב תבין לגביי הסימני קריאה- אוקיי התלהבתי קצת- לא כל יום הטמפ של התנור שלך צונחת ב20 מעלות...

מה גם שערכתי את ההודעה ותיקנתי.

אבל אני קצת מאוכזב- המהרתי ל2400 (מ2000) ואני לא מרגיש שום שינוי בביצועים (אולי זה נחשב OC זניח?)

פורסם

המממ..אתה לא אמור להרגיש שינוי חוץ מאשר בבנצ'ים או משחקים קצת כשאתה שם לב לFPS ...

ו20% OC זה יפה מאוד ! 8)

תנסה לסחוט עוד קצת כי כרגע הפכת את המעבד שלך לAMD Athlon64 3400+ NC@AMD Athlon64 3000+ NC

8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים