עבור לתוכן

amd64 טמפרטורה?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד amd 64 3200

אני מבין כלום במאוררים אבל משום מה אני חושב שהם לא משו (הם המאוררים שמקבלים במארז הרגיל ב קי אס פי)

יש לי תוכנה שמראה פירוט על הלוח אמ טמפרטורת מהירות מאורר וכו ושמתי לב שיש שם אפשרות ל 5 מאוררים ולי יש רק אחד ב cpu האם הדבר חריג ? ו מה אמרו להיות הטמפרטורה המקסימלית והמינימלית של המעבד הזה

ובמידה והמאוררים שלי דפוקים מה אתם ממליצים לי לעשות

פורסם

תסדר את ההודעה...ואין לי מושג כמה עם קירור סטוק אתה אמור לקבל...

פורסם
  • מחבר

טוב אני יקצר מה הטמפרטורה המקסימלית ל amd 64 ו מה אני צריך לעשות כדי לקרר?

תודה

פורסם

לקנות קירור טוב יותר - heatsink + fan חזקים.

פורסם

תקרא את הדביק על הטמ'פ ;)

עריכה :!

צריך להוסיף שם AMD 64

נראה לי עד 50 במאמץ ...

פורסם

ממש לא בסטוק עד 50 C במאמץ ....

פורסם

בסביבות ה 50-60 מעלות עם קירור המקורי שהגיע עם המעבד. ואם אתה שואל על זה שאין לך מאווררים נוספים במארז

אז הייתי אומר שכן, זה דיי חריג שאין עוד לפחות מאוורר אחד חוץ מהזה של המעבד. אתה צריך לפחות 2 אחד שיכניס אוויר

טרי מבחוץ, ואחד שיוציא את האוויר שהתחמם. אם אין לך מאווררים בכלל אז זה גורם להתחממות של הרכיבים במחשב שלך.

וכתוצאה מזה שההארדיסק, המעבד, הכרטיס מסך, ועוד צ'יפים בלוח מתחממים הדבר דורם להאטת המחשב. אז פשוט תוסיף

עוד 2 מאווררים אם אין לך. ואם אין לאיפה להוסיף אולי תעשה איזה מודינג :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי שתי מאוררים אחד שמוציא אוויר ואחד שמחניס אני חושב זה שיש שתי פתחים אני בטוח

הטמפרטורה של המעבד שלי מגיע ל 75 !!! במאמץ ולפי מה שהבנתי זה אמון

אוקי אז השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד ובכלל של כל המחשב ?

התקציב שלי זה 200 שח

פורסם

הממ...וואו...זה באמת המון :o

מי הרכיב את המחשב ? אתה או מעבדה ? אם זה מעבדה יש לך זכות לבקש בדיקה במסגרת האחריות.

אם זה אתה - שמת את הסינק המקורי עם הפד כמו שצריך ? ???

פורסם
  • מחבר

קניתי את המחשב ב קי אס פי ושם גם הרכיבו לי אותו

יש לי מאורר של OPTERON

יש כמה דברים שלא ברורים לי

1- אני רואה שמאחרוי המחשב יש לי שתי מאוררים אז אחד למעבד ואחד למארז? (ATX MIDI PFC, usb)

2-מה הטמפרטורה המקסימלית שמעבד amd64 3200 צריך להגיע?

3-מה האפשריות שלי כדי להוריד את הטמפרטורה?

4-יש לי לוח אמ של abit kv8 pro ויש לי אפשרות להוסיף מאוררים בכל מינה מקומת האם הדבר יכול להוריד את ?הטמפרטורה של המעבד ?

5-חבר שלי אמר לי שאולי הם שחכו לשים לי משכה טרמית על מה הוא מדבר?

תודה רבה לכולכם

ודבר אחרון עד כמה זה חשוב כמה זמן אני יכול להאישר אם טמפרטורה כזאת בלי לגורם נזק?

פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי!

זה מאוד חשוב

פורסם

תמיד מומלץ להוסיף מאווררים. ובטמפרטורה כזו המעבד יכול להחזיק שנים...אבל זה לא הכי בריא בשבילו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים