פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים הטמפ' הזו במצב סטטי תמיד בנוסף, קניתי 2 מאווררי CoolerMaster עם חיישני טמפ', למה אני לא רואה אותם בשום תוכנה?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני לא יודע מה זה אמור להראות שם,אבל תהיה בטוח שזה לא הטמפ' האמיתיתאם משהו במחשב שלך היה בטמפ' כזאתאז כל החיבורים היו נמסים וכל הפלסטיק גם...ואם אני מבין נכון,החיישני טמפ' של הקולר מסטר זה אומר שאםלמשל הטמפ' נמוכה אז הם יעבדו לאט יותר ואםיהיה חם יותר אז הם יעבדו מהר יותרהם לא מעבירים את הטמפ' לתוכנה כלשהי לפי מה שידוע לי
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים זה אומר שיש מקום לחיישן שיכול להיתחבר אך הוא לא קיים , בגלל זה הקריאה של הטמפ' המקסימלית הזו..
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מה שמסומן שם זה כנראה הספק (AUX) ובדרך כלל אין חישני טמפרטורה בתוך הספקים
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים גם לא את ה-RPM?אם יוצא לך מהמאורר כבל עם חיבור 3 פינים אז זה אמור להתחבר ללוח אם ולנטר את הRPM....
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר בטוח שללוח אם? חיברתי את ה3 פינים לכבל כזה...איפה השקע הזה בלוח אם ואיך הוא נקרא?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים בטוח שללוח אם... על הלוח אם אמור להיות חיבור עם 3 פינים גם... זה אמור להיות בצבע לבן אבל זה משתנה מלוח ללוח... אם אתה לא רואה את זה תחפש בחוברת שבאה עם הלוח אתה תמצא את זה שם :
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר ואיך המאוורר מקבל כוח? מהלוח?אני חיברתי את ה3 פינים לקבל לבן שמתחבר לחיבור הלבן של הספק כוח (אותו חיבור של הכוננים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.