פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני מציע שתקרא את חוקי הפורום !! ההקפצה אסורה !!! פעם הבאה תשתמש בכפתור ה " עריכה "אני לא יודע על אחת כזאת אבל תחכה שמישהו שיודע יכנס ויגיב...
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מצטער אחי... אבל לא נראה לי שקיימת תוכנה שבודקת את הטמפ' של הרטיס מסך שלך... : רוב התוכנות שבודקות את הטמפ' של הכרטיס מסך באות יחד עם הדריבר... אבל זה רק ביצרנים מסויימים
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר על הFX שלי יש לוחות קירור כסופותעליהם חיברתי מאוור קטן שפעם קירר את המעבד הישן שלי והוא עובד והוא מכניס אוויר מהמארז ומוציא על הלוחות קירור אני לא יודע מה זה סנסור ותמצאו לי תתוכנה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מה זה אמור להביע "ותמצאו לי תתכנה" מישהו חייב לך משהו שאתה בא לטון כזה ?תרגיע אדוני
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר מה זה אמור להביע "ותמצאו לי תתכנה" מישהו חייב לך משהו שאתה בא לטון כזה ?תרגיע אדוניזאת בקשהותמצאו לי תתכנה שכחתי לכתוב בבקשה מה יש לא רוצים לעזור לי לא צריך...
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים תשנה בבקשה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ותציג את השאלה שלך בקצרה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים 10 שקות לא ענו לך וכבר אתה מקפיץ?ננעל.תקרא את חוקיי הפורום ותדע להיתנהג לפעם הבאה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.