עבור לתוכן

Mozilla vs Internet Explorer

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים יותר כדי להתקין ??

אני דווקא יותר בצד של IE כי בכל זאת ממה שאני יודע מוזילה בנויה על הממשק שלו

אבל אני צריך עצות ;D

פורסם

מוזילה ממש לא בנוייה על הממשק של אקספלורר

אני יותר אוהב מוזילה

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לציין יתרונות שלה על IE?

פורסם

בגדול האינטרנט אקספלורר החדש שיש ב-sp2 הוא אחלה, כמעט ואין פופאפס וגם אלה שכן נפתחים נחסמים לפני שהאתר שלהם עולה והם באים רק כעמוד ריק...

תוסיף לזה תמיכה בכל האתרים ברשת ויש לך דפדפן מנצח...

רק חסר לו מנהל הורדות כמו שיש במוזילה...

פורסם

1.חוסם פופ אפים מובנה

2.הרבה הרבה הרבה פחות פירצות אבטחה

3.גילשה בטאבים

4.גוגל מובנה

5.צורך הרבה פחות משאביי מערכת

6.יש לו מלא פלאגים וסקינים להורדה

7.מתרסק הרבה פחות

8.אופן סורס = משהו לא מוצא חן בעינייך - שנה אותו או לחילופין דווח למוזילה והם יתקנו אותו לגירסא הבאה

9.יוצאת גירסא חדשה כמעט כל חודש, התוכנה מתעדכנת כל הזמן וכל פעם יש שיפורים חדשים

i can go all day

פורסם

כמובן שלגולש הרגיל אלו הדברים החשובים:

1.חוסם פופ אפים מובנה

3.גילשה בטאבים

4.גוגל מובנה

5.צורך הרבה פחות משאביי מערכת (רק פיירפוקס, מוזילה יותר כבד מאקספלורר)

6.יש לו מלא פלאגים וסקינים להורדה

7.מתרסק הרבה פחות

כמובן שכל הקטע של הטאבים לוקח זמן להתרגל אליו...

הבעיות אבטחה שדיברת עליהם, אתה לא יכול לומר שבאיכספלורר יש יותר בעיות אבטחה כי למעשה כמעט ואף אחד לא מחפש אותן במוזילה אלא באיכספלורר בגלל שהוא נפוץ הרבה יותר...

לאקספלורר גם יש אלפי סקינים, רק שהפונקציה אינה מובנית בדפדפן, יש צורך בתוכנה חיצונית בשם web blinds של stardock

אינטרנט אקספלורר כמעט ולא מתרסק לי, בעבר הייתי משתמש מוזילה עד שפרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש(עם SP2), ואני יכול לומר לך שגם מוזילה וגם אינטרנט אקספלורר בקושי מתרסקים ולא נראה לי שיש הבדל משמעותי של מי מתרסק יותר ופחות.

לפי דעתי הפלאגינים של מוזילה הם ברכה וקללה, כי הם יכולים להרוס את היציבות של הדפדפן מצד אחד אבל להוסיף לו פונקציות מצד שני... אז צריך לשים לב מה אתה מוסיף לדפדפן שלך...

אז בגדול, המעלות היחידות של מוזילה על אינטרנט אקספלורר הן הטאבים ומנהל ההורדה המובנה, מצד שני אינטרנט אקספלורר תומך בכל האתרים ברשת...

פורסם

מצד שני אינטרנט אקספלורר תומך בכל האתרים ברשת...

סליחה ?

פורסם

יש לי להוסיף לרשימה של בארטון את העובדה שמוזילה (גקו יותר נכון) תומכת בתקנים בצורה רחבה יותר מIE.

פורסם

מצד שני אינטרנט אקספלורר תומך בכל האתרים ברשת...

התמיכה באה מצד האתרים.

http://www.mozilla.org.il/evangel.shtml

פורסם

גם בואו לא נשכח שהפיירפוקס (גם המוזילה הרגיל) הגלישה באינטרנט וההורדה יותר מהירים בצורה מכובדת.

פורסם

סתם שתראו כנסו עם IE ל www.ynet.co.il וכנסו עם מוזילה \ פיר פוקס לשם

אין צורך להוסיף

ואני לא אוהב את המנהל הורדות של מוזילה

פורסם

התמיכה באה מצד האתרים.

http://www.mozilla.org.il/evangel.shtml

אוקיי תיקון...

אינטרנט אקספלורר תומך בכל התקנים שמיקרוסופט המציאה לאתרי האינטרנט שעליהם מתבססים רוב רובם של אתרי האינטרנט בעולם ובארץ בפרט...

מצב מעאפן אני יודע אבל אין מה לעשות...

עד לא מזמן הייתי מחזיק מוזילה עם פלאגין שמאפשר להעלות אתרים שלא פועלים כמו שצריך במוזילה באינטרנט אקספלורר, ככה שלא צריך להקליד כל הזמן את הכתובת מחדש... אחלה פלאגין...

אבל בואו נודה בזה, הדבר הכי טוב במוזילה היא החוסם פופאפים המצויין שמובנה בו, וברגע שבאינטרנט אקספלורר גם יש כזה דבר אין סיבה להחזיק את המוזילה...

אני הולך לחברים אני כל הזמן רואה איך הם נאבקים עם הפרסומות ולי אין את זה, פעם זה היה בגלל המוזילה, היום בגלל האינטרנט אקספלורר החדש...

מבחינתי זה מה שחשוב, שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט בשלווה, פעם החוויה הייתה נחלתם של משתמשי מוזילה אבל עכשיו גם משתמשי אקספלורר יכולים להנות מגלישה נורמלית...

ובקשר לטענת המהירות, זה הכל בולשיט אחד גדול, אין שום הבדל מהירות... לא מורגש לפחות...

דרך אגב, עוד בעיה במוזילה שאומנם לא כלכך מטרידה אבל עדיין, היא הפונטים בעברית, הם מכוערים בהשוואה לאלו של האינטרנט אקספלורר, אני בטוח שזה ניתן לתיקון אבל אני לא מצאתי לזה פתרון

פורסם

אישית אני הכי אוהב את ה

FireFox

שבעקרון הוא גם של Mozilla אבל משום מה אני אוהב אותו יותר וגם בו יש גלישה בטאבים שבאמת אחרי שמתרגלים אליו הוא חוסך המון וגם יותר מהיר מאשר פתיחה של חלון חדש וגם באמת כמו שכבר צויין פה גוזל פחות משאבי מערכת.

יש לו חוסם פופ אפ מובנה

ובאמת אם קורה שחס וחלילה יש לי בעיה איתו (דבר שלא קורה לעיתים קרובות בכלל ) הוספתי תוספת שאפשר לפתוח בלחיצת כפפתור את העמוד שאני גולש בו ב

IE.

ובאמת שאני ממליץ בחום :jump:

פורסם

לי יש Ad-Watch SE Professional שהוא יושב בטראי ועושה הרבה פעולות (חוסם עוגיות שנחשבות לספי וואר וחוסם פופאפים וכל מני) ופעם הייתי עובד עם הפייאר ואל של נורטון שגם חסם ואני חייב לציין ששכחתי מה זה פופאפים. נכון ב ynet יש בצד ובכתבות יש באמצע פרסומות אז הוא חסם אותם ובכל מני אתרים הוא חסם. בכל מקרה ה Ad-Watch מספיק לי

פורסם

אוקיי תיקון...

אינטרנט אקספלורר תומך בכל התקנים שמיקרוסופט המציאה לאתרי האינטרנט שעליהם מתבססים רוב רובם של אתרי האינטרנט בעולם ובארץ בפרט...

דרך אגב, עוד בעיה במוזילה שאומנם לא כלכך מטרידה אבל עדיין, היא הפונטים בעברית, הם מכוערים בהשוואה לאלו של האינטרנט אקספלורר, אני בטוח שזה ניתן לתיקון אבל אני לא מצאתי לזה פתרון

רוב אתרי האינטרנט? ממש, אבל ממש לא.

ד"א, מייקרוסופט יכולה להוציא כמה תקנים שהיא רצה, ולתמוך בכולם, אבל כל עוד היא לא תומכת בתקנים ה"תקניים", של W3C, זה חסרון גדול.

הפונטים בעברית ניתנים לסידור בקלות, ען יותר אפשרויות מבאקספלורר אפילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים