פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים הנה יש פה תמונות תראו יש חיבור אחד לחשמל מולקס.. והשני צהוב כזה אין לי מושג לאן לחבר...ויש לי עוד כבל כזה שקיבלתי אותו לא עם המאוור ויש בו 3 חיבורים על אחד רשום CPU FAN השני FOR PCB FAN CONNECTOR והשלישי FOR M/B העלתי תמונה..ה- CPU FAN שיש בחוט הזה מתאים לחיבור הצהוב הזה מהטורנדו...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים החיבור מולקס זה כמובן לספק כוח לקבלת החשמלהחיבור הקטן יותר עם חוט צהוב בודד זה ללוח אם, לבקרת מהירות (בביוס\בתוכנות מסויימות תוכל לראות את המהירות שהמאורר מסתובב בה..)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים שליטה על מהירות המאורר באה או דרך מתג (שכנראה אין לך) - בחיבור לספקאו דרך תוכנה - בחיבור ללוח אםהטורנדו מאורר חזק מידי ולא מומלץ להשתמש בלוח אם בתור הספק חשמל למאוררבגלל זה השאירו רק את החוט הצהוב בחיבור ללוח אם - החוט הצהוב אך ורק מראה את מהירות הסיבובבקיצור תצטרך לחבר מתג שליטה בנפרד
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר יש לי את הבקרת שליטה על המאווררים שמקבלים עם המארז של TT XASER3 אני יכול לחבר אותו אליו? פשוט לדבר הזה מתחברים 2 או 3 חיבורי חשמל מהספק וכל השאר זה כניסות למאווררים... ומחוברים אליו 7 מאווררים עכשיו אני פוחד שלא יהיה מספיק חשמל לטורנדו... מה אתה אומר?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני מנחש שעם הקייזר אדישן הגיע וולקנו9 או 10ממליץ לבדוק את ההגבלה של ה input\output באתר שלהם www.thrmaltake.comפרטי המאורר אמורים להיות רשומים על גבי המדבקה שבמרכזו, במידה ולא, תוכל למצוא את המפרט ב www.vantecusa.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.