פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אם אני קונה 6800GT וממהיר אותו לULTRA יהיה שווה לה ל6800TLTRA מקורי?? : תודה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני חושב שהוא התכוון לשאול אם יש הבדל בניהם בנוסף למהירויות שעון...או שרק מהיריות שעות זה ההבדל.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים http://pcvsconsole.com/features/video/דרך אגב אני חושב שכדאי להוסיף את הלינק הזה לסטיקי כי חסר שם הדור הנוכחי
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אז חד משמעית שGT שעבר המהרה למהירויות שעון של אולטרה יהיה בדיוק כמו אולטרה מקורי??
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים כן הם יהיו שווים !!! שני הכרטיסים בעלי אותה הליבה... ההבדל זה רק בזמן גישה של הזכרונות...מה שאומר שיהיה יותר קל להגיד ל מהירויות גבוהות יותר לזיכרונות בכרטיס ULTRA אבל זה גם קשור הרבה לקירור...בקיצור, כן הם יהיו שווים !!
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לא נכון.GT (תחת קירור, נגיד, 2 x מדחסי פריאון) לעולם לא יגיע למהירויות שאולטרא יוכל תחת אותו קירור.למה? כי לאולטרא יש שני חברי מולקס + 5 מוספטים שיכולים לטפל בהרבה יותר כוח מחיבור ה- VGA, משמע: יותר אוברקלוק.חוץ מיזה Lanzar, כל ה- 6800, ואני מתכוןן כ-ו-ל-ם, באים עם זמן גישה של 2.0NS. זה חבל מאוד.תראה לי ת'רד אחד \ ביקורת שמישהו (שהוא יהיה מזליסט חבל על הזמן) שקיבל כרטיס כזה.בשביל להגיע למהירות סטוק של זיכרון 1.6ns תצטרך לעבוד קשששההה מאאוד.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לא נכון.GT (תחת קירור, נגיד, 2 x מדחסי פריאון) לעולם לא יגיע למהירויות שאולטרא יוכל תחת אותו קירור.למה? כי לאולטרא יש שני חברי מולקס + 5 מוספטים שיכולים לטפל בהרבה יותר כוח מחיבור ה- VGA, משמע: יותר אוברקלוק.הוא לא שאל מי יכול להגיע יותר רחוק באוברקלוק, הוא שאל אם הGT (מבחינת תיפקוד לאחר אוברקלוק) לאולטרה ללא אוברקלוק \=
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לפי מה שראיתי הרוחב פס של האולטרה הוא 35.5 GB ושל GT הוא 32 (אם אני לא טועה) אבל אני לא חושב שזה יהיה ממש משמעותי
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר הוא לא שאל מי יכול להגיע יותר רחוק באוברקלוק, הוא שאל אם הGT (מבחינת תיפקוד לאחר אוברקלוק) לאולטרה ללא אוברקלוק \=זה מה ששאלתי... 8)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לפי מה שראיתי הרוחב פס של האולטרה הוא 35.5 GB ושל GT הוא 32 (אם אני לא טועה) אבל אני לא חושב שזה יהיה ממש משמעותירוחב פס זה לא הפרמטר היחיד שמשנה. מספר צינורות העיבוד ומהירות הליבה חשובים לא פחות.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מהירות הליבה פה לא ממש חשובה הרי הוא עושה OC (או שהוא רוצה) ולכן להוסיף עוד 50\100 MHZ זה לא בעייהלגבי צינורות עיבוד אני חושב יש את אותו דבר (16 לא ?) ולכן זה הדבר היחידי שראיתי שהוא שונה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר כן, לGT כמו לאולטרה יש 16 צינורות עיבוד עם זיכרון GDDR3 ככה שיוצא שההבדל היחיד ביניהם הוא המהירויות שעון... לכן OC קטן די יאזן את הכוחות.... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.