עבור לתוכן

האם 6800GT שעבר OC לULTRA יהיה שווה ל6800ULTRA מקורי??

Featured Replies

פורסם

אם אני קונה 6800GT וממהיר אותו לULTRA יהיה שווה לה ל6800TLTRA מקורי?? ::)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

יש סיבה שלא?

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לשאול אם יש הבדל בניהם בנוסף למהירויות שעון...

או שרק מהיריות שעות זה ההבדל.

פורסם

http://pcvsconsole.com/features/video/

דרך אגב אני חושב שכדאי להוסיף את הלינק הזה לסטיקי כי חסר שם הדור הנוכחי

פורסם
  • מחבר

אז חד משמעית שGT שעבר המהרה למהירויות שעון של אולטרה יהיה בדיוק כמו אולטרה מקורי??

פורסם

כן הם יהיו שווים !!! שני הכרטיסים בעלי אותה הליבה... ההבדל זה רק בזמן גישה של הזכרונות...

מה שאומר שיהיה יותר קל להגיד ל מהירויות גבוהות יותר לזיכרונות בכרטיס ULTRA אבל זה גם קשור הרבה לקירור...

בקיצור, כן הם יהיו שווים !!

פורסם

מה לגבי צריכת החשמל?

פורסם

לא נכון.

GT (תחת קירור, נגיד, 2 x מדחסי פריאון) לעולם לא יגיע למהירויות שאולטרא יוכל תחת אותו קירור.

למה? כי לאולטרא יש שני חברי מולקס + 5 מוספטים שיכולים לטפל בהרבה יותר כוח מחיבור ה- VGA, משמע: יותר אוברקלוק.

חוץ מיזה Lanzar, כל ה- 6800, ואני מתכוןן כ-ו-ל-ם, באים עם זמן גישה של 2.0NS. זה חבל מאוד.

תראה לי ת'רד אחד \ ביקורת שמישהו (שהוא יהיה מזליסט חבל על הזמן) שקיבל כרטיס כזה.

בשביל להגיע למהירות סטוק של זיכרון 1.6ns תצטרך לעבוד קשששההה מאאוד.

פורסם

לא נכון.

GT (תחת קירור, נגיד, 2 x מדחסי פריאון) לעולם לא יגיע למהירויות שאולטרא יוכל תחת אותו קירור.

למה? כי לאולטרא יש שני חברי מולקס + 5 מוספטים שיכולים לטפל בהרבה יותר כוח מחיבור ה- VGA, משמע: יותר אוברקלוק.

הוא לא שאל מי יכול להגיע יותר רחוק באוברקלוק, הוא שאל אם הGT (מבחינת תיפקוד לאחר אוברקלוק) לאולטרה ללא אוברקלוק \=

פורסם

הוא שאל אם יהיה שווה לו.. אז.. לא :-\

פורסם

לפי מה שראיתי הרוחב פס של האולטרה הוא 35.5 GB ושל GT הוא 32 (אם אני לא טועה) אבל אני לא חושב שזה יהיה ממש משמעותי

פורסם
  • מחבר

הוא לא שאל מי יכול להגיע יותר רחוק באוברקלוק, הוא שאל אם הGT (מבחינת תיפקוד לאחר אוברקלוק) לאולטרה ללא אוברקלוק \=

זה מה ששאלתי... 8)

פורסם

לפי מה שראיתי הרוחב פס של האולטרה הוא 35.5 GB ושל GT הוא 32 (אם אני לא טועה) אבל אני לא חושב שזה יהיה ממש משמעותי

רוחב פס זה לא הפרמטר היחיד שמשנה. מספר צינורות העיבוד ומהירות הליבה חשובים לא פחות.

פורסם

מהירות הליבה פה לא ממש חשובה הרי הוא עושה OC (או שהוא רוצה) ולכן להוסיף עוד 50\100 MHZ זה לא בעייה

לגבי צינורות עיבוד אני חושב יש את אותו דבר (16 לא ?) ולכן זה הדבר היחידי שראיתי שהוא שונה

פורסם
  • מחבר

כן, לGT כמו לאולטרה יש 16 צינורות עיבוד עם זיכרון GDDR3 ככה שיוצא שההבדל היחיד ביניהם הוא המהירויות שעון...

לכן OC קטן די יאזן את הכוחות.... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים