פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני מקווה מאוד שהנושא קשור לפורום הזהאני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות PC100 שאין לי מושג של איזה חברה הם אולי אתם יכולים להגיד איך לבדוק התיזמונים הם 3-3-3-5 ואני רוצה להוריד לפחות ל-2.5 הזיכרונות יכולים להשרף?
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אתה יכול לבדוק את סוג הזכרונות בתוכנות כמו aida32 או cpu-z שנמצאות במדור ההורדות שבאתר.לגבי מה ששאלת:אתה יכול להוריד תיזמונים ללא חשש. במקרה והזכרון לא יעמוד בזה, המחשב פשוט לא יעלה ותצטרך פשוט לאפס את הביוס.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים תעלה כל פעם תזמון אחד בלבד(תשאיר את ה CAS לסוף, קודם תשחק עם האחרים), ואז תבדוק יציבות למשך איזה רבע שעה עם MEMTEST86.ניתן להוריד את התוכנה במדור ההורדות של האתר.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר תודה לשניכם אבל אני יודע שהזיכרונות הם SDRAM אבל אני חושש בגלל אני לא יודע איזה חברה מייצרת אותם שיש זיכרון DDR אז בתוכנה AIDA32 כתוב את החברה ואת כל הפרטים עליואבל אצלי אני לא רואה כלום
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים גם אצלי עם הזכרונות הקודמים זה היה ככה...אבל זה לא אמור לשנות לך, כל עוד הזכורונות יציבים, אתה יכול להמשיך הלאה...
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לא צריך להתקין אותהאתה פשוט פותח אותה לדיסק\טואז עושה ריסטרט ועושה בוט מהדיסק\ט של התוכנה, היא כבר תתחיל לרוץ לבד.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים לי יש סטיק אחד של 256 במהירות של 133 על הלוח הדפוק שלי CC820,איך בדיוק אני מוריד את התיזמונים(אני לא חושב שאפשר דרך הביוס)?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.