פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים http://www.cpuidle.de/downloads.phpאני עם 3 ג'יגה @ 3.4 נורת' ווד ועם קירור סטוק והמעבד לא עובר את ה47 כדי שהתוכנה תוריד טמ''פ תכנסו ללשונית START UP ותסמנו את OPTIMIZE CPU\CHIPSET ו את RUN ON WINDOWS START UP ושיעברו ה30 יום אז רק תתקינו את התוכנה עוד פעם ....
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אני לא מאמין בדברים האלה, אבל אני מוכן לשמוע תגובות של אנשים...אוליי תפרסם את הטמפ' שלך עם התוכנה ובלי התוכנה?
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים לא מדובר בתוכנה חדשה, התוכנה בעצם משתמשם בפקודת halt , ובעצם "מכבה את המעבד" כאשר אין בו צורך, וכך בעצם שומרת עליו קר. תוכנות כאלו יש בשפע, אבל מה ששכחו לומר לך זה שהיא עובדת רק כאשר המעבד ב idle. : והרי טמפרטורות המעבד ב idle ממש לא חשובות, אלא דווקא טמפרטורות המעבד ב load שנשארות זהות.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים כשאני מריץ משחקים או PRIME 95 זה 2 מעלות מתחת למה שהיה קודם ...כפי שאמרתי - במסגרת אחוז הסטיה.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים כשאני מריץ משחקים או PRIME 95 זה 2 מעלות מתחת למה שהיה קודם ...מקרי בהחלט...
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מעבד שעובד יותר קר כנראה פשוט עובד פחות (בidle זה סבבה, בload, לא). אין ארוחות חינם.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר אחרי הרצת שני P95 הטמ''פ ירדו במעלה אחת - ממה שהם היו לפני הOC אולי תנסו להשתמש ותראו ...
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים שטויות, אני מעדיף כמה שפחות תוכנות ברקע..יש את האופציה הזו גם בתוכנה של לוחות ASUS - Probe .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.