עבור לתוכן

Windows Media Player 10 FINAL-OFFICIAL יצא!+לינק להורדה .

Featured Replies

פורסם

תגידו מה אתם בסדר? מה אחלה תוכנה? בדיוק כמו 9 רק סקין טיפה שונה ועוד אלף אפשרויות על איך לקנות מוסיקה און-ליין :itschy:

פורסם

אין שום דבר חדש בגרסא הזו.. רק כפי שציין לפני אפשרויות קניית מוזיקה בשביל לקדם את השירות החדש של מיקרוסופט. מעניין אילו פרצות אבטחה חדשות יש בגרסא הזו... ::)

encoder - נגן העונה על כל צרכיך: WMP Classic (חלק מה- K-Lite Codec Pack).

ואם אני לא טועה יש עדין בעיות בניגון קבצי OGG (לפחות מהנסיון שלי עם הביטא) שזה פשוט בושה וחרפה, זה לא רציני, הנגן הזה הוא נטו קידום מסחרי של מיקרוסופט.

פורסם

תודה רבה! גם מהירה יותר וגם יעילה יותר.

תודה:)

פורסם

say, במצב full screen, כשאני מזיז את העכבר והפס גלילה למטה מתגלה, זה עדיין (כלומר, כמו בגירסה 9) מקטין לי את התצוגה (ממש עלוב!) לאורך ולרוחב (בפרופורציה), או שסוף סוף הם קיבלו שכל וחזרו למצב שהיה בגירסה 8 ומטה - שהפס פשוט יסתיר חלק קטן מהתמונה (זה בטוח עדיף על להקטין אותה), או לפחות שתהיה אפשרות לבחירה בין שתי האופציות ?

נ.ב.

בד"כ אני לא שואל דברים כאלה אלא פשוט מתקין ובודק בעצמי... הבעיה כאן היא שהתוכנה הזאת היא דיי בלתי ניתנת להסרה בצורה סבירה כך שאין לי אפשרות להתחרט אח"כ...

זה עדיין כמו בגירסא 9 , כנראה שהם עדיין לא קיבלו שכל.

כמו שכבר רשמתי לך , לפני שאתה מתקין את המדיה פלייר תיצור נקודת שיחזור ואחרי זה אם לא תהיה מרוצה מהתוכנה , תוכל להסיר אותה ע"י שיחזור מערכת.

פורסם

זה עדיין כמו בגירסא 9 , כנראה שהם עדיין לא קיבלו שכל.

כמו שכבר רשמתי לך , לפני שאתה מתקין את המדיה פלייר תיצור נקודת שיחזור ואחרי זה אם לא תהיה מרוצה מהתוכנה , תוכל להסיר אותה ע"י שיחזור מערכת.

דווקא לא,

הרגע העלתי סרט, וזה לא קיבץ לא את התמונה, אלא הסתיר אותה.

פורסם

אתה בטוח?

כי לפני שרשמתי את זה בדקתי על וידאוקליפ וזה לא היה ככה...

פורסם

ניסיתי על כמה סרטים (עם שני קווים שחורים),

וזה לא שינה שום דבר חוץ מלהראות בנוסף את שני החלונות הקטנים האלה למעלה למטה.

פורסם

מה יותר יפה ה WINAMP או הבחורה ? הה?!?! את מה היית לוקח ?חח..

ברור שאנג'לינה ג'ולי...

פורסם

אוקיי, מסתבר שזה באמת מסתיר ולא מקטין. יש מין קפיצה מוזרה כזאת כי הפס נפתח ב slide, ובמקום להסתיר את זה לפי ההתקדמות שלו זה ישר בהתחלה הופך את המקום המוסתר לשחור, מה שיוצר מין אפקט מיותר כזה...

בכל מקרה, עדיין אין לי מושג בשביל מה הם שמו את הפס המיותר הזה מלמעלה.... :nixweiss:

פורסם

עד עכשיו הגרסה הזאת נראית לי דווקא טובה מאוד

פורסם

אוקיי, מסתבר שזה באמת מסתיר ולא מקטין. יש מין קפיצה מוזרה כזאת כי הפס נפתח ב slide, ובמקום להסתיר את זה לפי ההתקדמות שלו זה ישר בהתחלה הופך את המקום המוסתר לשחור, מה שיוצר מין אפקט מיותר כזה...

בכל מקרה, עדיין אין לי מושג בשביל מה הם שמו את הפס המיותר הזה מלמעלה.... :nixweiss:

באמת אפקט מיותר, לא שמתי לב אליו.

והקו למעלה, Microsoft רצו את הסמל של WINDOWS איפשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים