עבור לתוכן

Windows Media Player 10 FINAL-OFFICIAL יצא!+לינק להורדה .

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע WMP 9 ואני מוכן לתת הרבה בשביל לדעת איך לכל הרוחות אני מעיף אותו וחוזר חזרה ל- 8...

התוכנה הזאת היא אחת מהתוכנות היותר כבדות ומסורבלות שקיימות. היא משתמשת עבורי בתור נגן בסיסי לקבצי וידאו קטנים ואקראיים שמגיעים אליי מפה-ושם..

לסרטים וכו' אני במילא משתמש בתוכנות אחרות (ולמעשה, גם טובות יותר מבחינת פיצ'רים ופונקציות [הצגת כתוביות, למשל], אם כי לא ראיתי את גירסה 10), כך שכל מה שאני רוצה מ-WMP זה שהיא תהיה פשוטה וקלה... ובינתיים ככל שהגירסאות עולות, אני רק מתאכזב יותר..

פורסם

עמרי אני מציע לך לנסות את 10 , היא מאוד פשוטה וקלה(לפחות מבחינתי)

מה גם שאני השתמשתי עד עכשיו בבטא והיא פעלה במהירות ובפשטות.

ובכדי למחוק את המדיה פלייר 9 , הפיתרון היחידי הוא לעשות שחזור למערכת לפני התקנת הגירסה הנ"ל(דבר שאני מאמין שלא תרצה לעשות...)

*עכשיו אני ינסה את הגרסה הסופית , תודה לפותח הת'רד על הידיעה.

פורסם

פחחח לא נוגע במדיה פלייר פשוט קקה.

פורסם

רגע התקנתי את זה על 9 שהיה לי עובד מעולה לא עושה בעיות בכלל!!

ודבר שני נראה מדהים :hat:

פורסם

תוכנה חדשה של מיקרוסופט זה הדבר האחרון שאומר לי למהר ולהוריד אותה ולהתקים אותה :)

אבל בכל מיקרה , על המחשב היחסית ממוצע שלי המדיה פלייר 9 עולה מהר מאוד , אולי שלושת רבעי שניה יותר מהמדייה פלייר קלאסיק (שמבוסס על 6.4) שאיתו אני משתמש לרוב. אני חושב שהקטע עם מייקרוסופט התחיל להיות פסיכולוגי.

פורסם

במה אתם מרגישים שיפור? התוכנה עובדת יותר מהר? היא יותר קלילה על המערכת?

יש סקרין שוטים להראות עד כמה היא נראת טוב יותר?

כרגע אין אותה להתקנה על מערכת עברית אז אני אצטרך לחכות (בטח בסביבות השבועיים לפחות, מיקרוסופט ישראל חורשים על סרביס פאק 2)

פורסם

בבקשה וואטוס :)

הצצה קטנה לMP10

**עריכה**

מתחת לתמונה אפשר להוריד את הקובץ ולראות אותו באופן מלא של 1024X768 אז תעשו את זה ותראו את כל התוכנה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לאחר האזכבה הגדולה מהסרביס פאק 2 או במילים אחרות SERVICE FUCK 2, אני לא ממהר להתקין שוב דבר חדש של MS.

פורסם

לאחר האזכבה הגדולה מהסרביס פאק 2 או במילים אחרות SERVICE FUCK 2, אני לא ממהר להתקין שוב דבר חדש של MS.

מה זה קשור?

פורסם

התקנתי את WMP ואם כבר השאלה הוא הרבה יותר טוב מ 9

הוא לפחות מהכמה שעות שהוא על המחשב היא הרבה יותר מהירה . ובסך הכל תמיד אפשר להסיר את הנגן . והחזיר את קודמו או את לפני קודמו אז שווה לנסות

פורסם

אפשר עכשיו לנגן קבצי .ogg בלי לקבל את השאלה המעצבנת על סיומות זרות?

עריכה: נראה לי שמיקורסופט עשו את הבאג שווינאמפ לא פועל עם ערכת השירות 2 בכוונה, כך שכולם ישתמשו במדיה פלייר החדש שלהם!!

פורסם

say, במצב full screen, כשאני מזיז את העכבר והפס גלילה למטה מתגלה, זה עדיין (כלומר, כמו בגירסה 9) מקטין לי את התצוגה (ממש עלוב!) לאורך ולרוחב (בפרופורציה), או שסוף סוף הם קיבלו שכל וחזרו למצב שהיה בגירסה 8 ומטה - שהפס פשוט יסתיר חלק קטן מהתמונה (זה בטוח עדיף על להקטין אותה), או לפחות שתהיה אפשרות לבחירה בין שתי האופציות ?

נ.ב.

בד"כ אני לא שואל דברים כאלה אלא פשוט מתקין ובודק בעצמי... הבעיה כאן היא שהתוכנה הזאת היא דיי בלתי ניתנת להסרה בצורה סבירה כך שאין לי אפשרות להתחרט אח"כ...

פורסם

בהחלט אחלה תוכנה עובדת מהר עכשיו התקנתי את הגירסה הסופית עד עכשיו עבדתי עם גרסת ה BETA בכל אופן אחלה תוכנה לא כבדה מדי פתחתי למשל איזה סרט בגודל 1.7gb וזה עלה מהר בלי עיקובים מיותרים ומעצבנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים