פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים בדומה לסיפור עם ה r9800 pro שבצריבת ביוס הצליח להפוך ל XT, כך גם ה X800 pro מסוגל לעבור בתהליך פשוט (מספרים על אחוזי הצלחה מאוד גבוהים) לאחיו הגדול והחזק ממנו. (עכשיו מישהו צריך לקפוץ ולהגיד, אבל איך ל pro יש רק 12 צינורות עיבוד ולXT יש 16!, זה בסדר גאון,בשלב הראשון בפלאש של הביוס של ל XT, ה4 צינורות האחרים נפתחים על הדרך. שוב, ללא צינורות פגומים, ועם אחוזי הצלחה גדולים. לא מאמינים? - תשוטטו קצת שמה ותקראו יותר.) למה להרבות במילים? הנה לינק ל"מדריך" כפי שפורסם בפורומים של driverheaven. http://www.driverheaven.net/showpost.php?p=425616&postcount=21 למי שיש ביצים והוא מנסה זאת, שיכתוב פה איך היה. התהליך הוא לא בלתי הפיך, אפשר לגבות את הביוס הקודם, אבל עדיין קיים סיכוי קטן לטגן את הכרטיס D: -אני דוגרי לא אחראי לנזק שיגרם כתוצאה מביצוע מדריך זה, המידע הנ"ל לא שלי, ואני אף פעם לא טענתי כך (שיהיה לכל מקרה ) בכל אופן , מאוד מעניין הסיפור הזה :]
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים ברוך הבא ליולי... כל כרטיס שעבר פלאש כזה עבר בהצלחה, חוץ מכמה של PowerColor, אז אל תשיגו אותם. הסכנת "טיגון" של הכרטיס טמונה בחימום, לא בתהליך שהכרטיס לא בנוי אליו. פשוט תחליפו לקירור יותר חזק.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים כותרת מטעה! מדובר על גירסאות VIVO בלבד! לפיכך לא כל X800 יתאים!!! יש לי חבר עם SAPPHIRE X800 PRO VIVO, אצלו השינוי עובד מצויין!
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים כותרת מטעה! מדובר על גירסאות VIVO בלבד! לפיכך לא כל X800 יתאים!!! יש לי חבר עם SAPPHIRE X800 PRO VIVO, אצלו השינוי עובד מצויין! כדאי לקחת את ה'Sapphire x800 PRO Toxic' בא עם VIVO,וכל אחד שניסה לעשות לו את פתיחת הצינורות (בנתיים) הצליח,מה גם שהוא בא עם קירור שדומה מאוד (מאוד) לארקטיק קולינג.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים לחבר שלי יש את הטוקסיק , נפתח בקלות..., מגיע במקסימום ל70מעלות...אבל בלי קשר , אני אוהב כרטיסים גדולים , אז הMSI 6800 הרשים אותי יותר... , והוא נפתח ל6800GT(יש גירסאת בטא של הריבה טיונר החדש ברשת , לא זוכר מאיפה הורדתי)
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים במחיר של ה toxic אתה לוקח x800xt רגיל...ונראה לי בקרוב יהיה אפשר לעשות את ב דרך סופטמוד ולא לסכן את הכרטיס בעיבוד אחריות...כי זה טפשי ...ובמקום להפוך אותו לכרטיס של 16 צינורות פשוט קונים את ה 6800GT .
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים זה כן סופטמוד.. וזה לא מונע אחריות.ובמקום להפוך אותו לכרטיס של 16 צינורות פשוט קונים את ה 6800GT .אני לא מבין - אתה קונה כרטיס מסך רק בשביל 16 צינורות עיבוד? לא הבנתי מה הקשר. ???
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים לא הבנתי. יש לי x800 של גיגהבייט בלי VIVO אני יצליח להפוך אותו לאקס טיוזה מפר אחריות או לא?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים זה כן סופטמוד.. וזה לא מונע אחריות.זה לא ממש סופט מוד, ואם זה כן, זה עדיין די סיכון. סופט מוד לכרטיס מסך מדבר על הזמנים שהיו עושים סופט מוד מ9500 ל9500 פרו ומ9500 פרו ל9700 וזה היה בלי סיכון בכלל, דרך הדרייברים צד שלישי.אני לא מבין - אתה קונה כרטיס מסך רק בשביל 16 צינורות עיבוד? לא הבנתי מה הקשר. ???נכון, ל6800 GT ול X800XT יש 16 צינורות, אבל העניין זה שהם גם די באותה רמה של ביצועים כשעושים להם אוברקלוק, עם יתרון לGT.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר כותרת מטעה! מדובר על גירסאות VIVO בלבד! לפיכך לא כל X800 יתאים!!! יש לי חבר עם SAPPHIRE X800 PRO VIVO, אצלו השינוי עובד מצויין! רשום בתוך המדריך, בענק ובאדום שזה פועל רק בגירסת ה vivo \:
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אין כאן שום סיכון חוץ מקצת יותר חום. אותן התוצאות יהיו גם דרך דרייברים.סה''כ זה כמו אוברקלוק רגיל, רק שהצינורות הנוספים מוסיפים קצת חום.לא הבנתי למה אתה מתכוון.. אבל יתרון ל- GT אין :-XX800XT-PE מתחרה ב- 6800 אולטרא לא בג'יטי.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אין כאן שום סיכון חוץ מקצת יותר חום. אותן התוצאות יהיו גם דרך דרייברים.סה''כ זה כמו אוברקלוק רגיל, רק שהצינורות הנוספים מוסיפים קצת חום.לא הבנתי למה אתה מתכוון.. אבל יתרון ל- GT אין :-XX800XT-PE מתחרה ב- 6800 אולטרא לא בג'יטי.הוא אמור להתחרות ב U EE לא U 'רגיל'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.