עבור לתוכן

ביקורת ראשונה בעולם על הקירור BIGWATER

Featured Replies

פורסם

זוכרים את הכתבה באתרינו על הקירור הנוזלי החדש של BIGWATER?

מערכת ה BIGWATER היא המערכת החדשה של TT לקירור נוזלי וכמובן שמציגה המון שיפורים בנושאים הבאים :

-צינורות איכותיים יותר שלא צורכים קפיצים

-בלוק מים חדש שמציג איכות גימור גבוהה ופיטצ'ר מדהים של מנורה כחולה שמאירה את הבלוק ויוצרת אפקט מדהים ויפיפה של בלוק מואר.

-משאבה שקטה מאוד ואיכותית הכוללת בתוכה לד כחול והחסרון בה הוא שהיא לא הכי חזקה [120 ליטרים לשעה] אך שקטה מאוד!

-רדיאטור ענקי בגודל של 120 מילימטר ומאורר שקט וחזק שדוחף בעוצמת מקסימום עוצמה של 93 אפסיאם ובשקט מדהים של 21 דציבל בלבד!

-קונטרול פאנל קטן כמו בכל ערכת קירור של TT.

אני אישית קונה את זה.. מה איתכם?

נ.ב.

הקישור http://www.xtremecomputing.co.uk/review.php?id=41

פורסם

נראה טוב!

צריך עוד ביקורות שיבדק טמפרטורות ולדעת מה המחיר פחות או יותר.

נראה לי שאני גם אקנה כזאת חתיכה מתישהו :)

פורסם

מעניין באמת לראות איך הקירור יהיה, למרות שלטרמלטייק יש סטיגמה של מוצרי קירור מים לא משהו..

דרך אגב זה שפתח את הטראד, אני זוכר פעם שהיה טראד על הבחורה שיש לך בAVATAR

יש לך את השם שלה?

או לפחות תמונות גדולות יותר? :silly:

פורסם

כל לינק על ביקורות מבורך בפורום

אבל מה גורם לך לחשוב שאתה הישראלי הראשון שקרא ופרסם את הביקורת

בחיפוש קטן בגוגל אפשר למצוא את הלינק, אני מאמין שעוד ישראלים קראו את הביקורת והפיצו בינהם את הלינק..

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכל אדם עם ידע בסיסי בלשון ועם קצת חינוך מינימלי והבנה מינימלית יבין שהתכוונתי שאני הראשון שקרא והביא [נשוא מורחב] אליכם...

כן עכשיו באמת אני רואה שזה קצת מוגזם...

בכל מקרה, ערכתי...

פשוט התלהבתי יותר מידי מזה שסוף סוף יש ביקורת! אני עוד זוכר את היום הראשון שהכריזו שהמערכת תצא ואני כבר ישר רצתי לחפש איפה יש את המערכת הזו...

כ"כ הרבה זמן חיכיתי וסוף סוף הדבר הזה יצא.. אני קונה את המערכת הזו ואת העכבר של מיקרוסופט ופורש מהחומרה לתמיד [עד שאני אצטרך לקנות מחשב חדש] בעצם עד שאני אקנה את המחשב הנייד לאוניברסיטה...

פורסם

הכוונה ש"וזיכרו את הראשון שקרא והביא לכם את זה לארץ!" קצת מוגזם לפי דעתי.. חיפוש בגוגל היה מעלה את הכתבה

וכל אחד היום יכול לחפש REVIEW חדש ולהביא לינק, זה לא כזה ביג דיל ועושים את זה בשביל הקהילה ולא בשביל לקדם את עצמך ב"אל תשכחו מי הביא לכם את זה!!" כאילו אתה כתבת את המאמר..

בכל מקרה תודה רבה על הרצון הטוב.. ;D

פורסם

סה"כ המערכת נראית טוב, אבל רדיאטורים 120 מ"מ קיימים כבר הרבה, והמשאבה של ה TT הזה מאוד מאוד חלשה.

פורסם

חוץ מכמה שיפורים קוסמטים עדיין אותו חרא בקופסא חדשה ...

אני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה מהמערכת הזו .. אין בה שום דבר מיוחד והיא לא מציגה ביצועים מרשימים אם בכלל

פורסם
  • מחבר

בז אתה טועה...

היא כן מציגה ביצועים טובים! ראית באיזה סוג של מעבד מדובר? ראית את האובר קלוק ואת ההבדל הקטן בטמפרטורות בית על מנוחה ומאמץ ואתה עדייך חושב שאלו לא ביצועים טובים?

אני חושב שכדאי לך לחכות למערכת קירור הפועלת על חנקן ורק זה ירצה אותך..

פורסם

הביקורת הזו פשוט מפגרת .. לא הייתי מסתמך עליה בשקל ..

איפה הטמפרטורת חדר ? איפה הטמפרטורת מיים ? איפה הטבלת זרימה.

ביקורת חובבנית שניראית כמו פרסומת אחרת גדולה.

ותתפלא , אבל להגיע לOC של 2.02 עם בארטון 2500 זה מאוד , אבל מאוד פשוט וגם בקירור אוויר לא תראה עליה כ לכך רצינית בטמפרטורות אלא אם תשנה תמתחים מה שהרוב לא עושים , אוי רגע , עוד משהוא שהם לא הוסיפו ! יאי.

בקיצור , אני לא מפקפק בזה שהמערכת הזו טובה מכל המערכות הקודמות של TT ,

הבלוק נראה סביר לעומת קודמיו .. רדיאטור סביר גם כן ( אומנם 120ממ אבל תראה תמבנה שלו , אי אפשר להשוות אותו לרדיאטורים 120ממ של HWLabs או HCs למשל.. )

אבל החולשות העיקריות של המערכת שלא תוקנו הן המשאבה והצנרת הפיצפונת , כל אלו נותנים לך חרא של זרימה וחרא של ביצועים.

פורסם

תראו מה זה, גם אני חשבתי שבגלל המשאבה והצינורות לא יהיה משהו, ותראו את הביקורת הזאת:

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/index.html

הבדל של מעלה אחת בין ה BigWater ל Asetek L20... איך זה יכול להיות?

ופה יש לך אתר מכובר מאוד, ואוברקלוק יפה גם כן...2.4@3.3

וכמו שזה הדהים את כותב הביקורת, זה מדהים גם אותי.

מה שכן, המערכת עולה סך הכל $120 בארה"ב.

פורסם

עוד ביקורת חובבנית ללא נתונים מספקים ..

הכי הרג אותי זה:

" My only thoughts are that the water block design is superior as well as perhaps the lower speed pump allows the radiator more time to pull heat out of the water cycling in the system. "

איך נותנים לאנשים כאלו לכתוב ביקורות אני לא מבין

פורסם

עם קונים מערכת כזאת ומחליפים ל משאבה יותר איכותית זה יכול לעזור?

פורסם

טוב, זה שהוא כתב על המשאבה שעובדת לאט... זה באמת מצחיק ;D

אבל מה זה חשוב מה המסקנה שלו? התוצאות מדברות בעד עצמן, גם אם זה לא ממש מובן איך זה יכול להיות.

עם קונים מערכת כזאת ומחליפים ל משאבה יותר איכותית זה יכול לעזור?

אני משער שכן, אבל לא הרבה, כי הצינורות והמחברים דקים - גם של הבלוק וגם של הרדיאטור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים