עבור לתוכן

בעיה עם המאורר

Featured Replies

פורסם

קניתי מארזז של HEC הזה שעולה 300 שקל מקבלים שם מאוור 120MM התכנאי אמר שיש למאורר חישן רק  שהמחשב חם המאורר פועל זה נכון?

כי אתמול פתחתי את המארז והמחשב הייה חםםםםםםםם והמאורר לא פעל איך אני מסדר את זה? אפשר שתמיד המאורר היפעל?

ושאלתי אותו אתה ראיתי שהמאורר פועל אז הוא אמר לי כן אז כחה זה פועל המאורר הזה? אפשר שהוא תמיד היפעל?

פורסם

הוא מחובר??(המאורר) ואם כן ובכל זאת הוא לא עובד תנסה להחליף קבל חשמל ותיבדוק אם חוץ מהקבל חשמל יוצא מהמאורר עוד קבל אם לא הוא עבד אליך.. אם כן תיבדוק שהוא מחובר... אם זה לא עובד בכל זאת אז תגיד לתכנאי הזה שיבוא אליך אם הוא לא מאמין לך שהוא לא טוב....

פורסם

הוא מחובר??(המאורר) ואם כן ובכל זאת הוא לא עובד תנסה להחליף קבל חשמל ותיבדוק אם חוץ מהקבל חשמל יוצא מהמאורר עוד קבל אם לא הוא עבד אליך.. אם כן תיבדוק שהוא מחובר... אם זה לא עובד בכל זאת אז תגיד לתכנאי הזה שיבוא אליך אם הוא לא מאמין לך שהוא לא טוב....

אולי הוא מחובר לא יודע

יש שיטה לבדוק עם הוא פועל?

ולמאורר הזה יש חישן כמו שהוא אמר?

פורסם

לפי מה שידוע לי הדרך היחידה ליבדוק אם המאורר מחובר היא בעמצעות היסתקלות על הקבלים....

פורסם

לפי מה שידוע לי הדרך היחידה ליבדוק אם המאורר מחובר היא בעמצעות היסתקלות על הקבלים....

הסתכלות וכבלים לך תלמד עברית

פורסם

אחי למה זה לא נכנס למשתמש הקודם!!

המאורר מחובר והמאורר לו פועל

יש שיטה לבדוק עם המאורר פועל?

אמרתי לתכנאי את הבעיה עם המאוורר הוא אמר שלמאורר יש חישן מתיי שהמחשב חם המאורר פועל איך אני יוכל לדעת שהמאורר פועל ואין בעיות עם החישן/מאורר?

אפשר לעשות שהמאורר תמיד היפעל ?

פורסם

הסתכלות וכבלים לך תלמד עברית

לך אתה לאולפן!! תרגיע מהר! למה מי אתה חושב שאתה?? >:(

אז מה יש לי שגיאות כתיב לא כול אדם מושלם ! :-\

פורסם

מאוורר תמיד צריך לפעול אם הוא תקין, אם יש לו חיישן הוא פשוט יפעל על מהירות איטית כדי למנוע רעש מיותר.

למאווררים יש שתי שיטות התחברות בדרך כלל.

כבל 3 פינים שמתחבר לתקע מתאים על לוח האם

והם גם באים לרוב עם מתאם 3 פינים ל4 פינים, שזה חיבור כמו כל התקן אחר במחשב (הארד דיסק, כונן CD וכו').

תבדוק שהכבלים מחוברים. אם הם כן , תנסה לחבר כבלים שהיו מחוברים לאחד ההתקנים שציינתי.

אם זה עדיין לא עובד, יכול להיות שהמאוורר לא תקין

פורסם

מאוורר תמיד צריך לפעול אם הוא תקין, אם יש לו חיישן הוא פשוט יפעל על מהירות איטית כדי למנוע רעש מיותר.

למאווררים יש שתי שיטות התחברות בדרך כלל.

כבל 3 פינים שמתחבר לתקע מתאים על לוח האם

והם גם באים לרוב עם מתאם 3 פינים ל4 פינים, שזה חיבור כמו כל התקן אחר במחשב (הארד דיסק, כונן CD וכו').

תבדוק שהכבלים מחוברים. אם הם כן , תנסה לחבר כבלים שהיו מחוברים לאחד ההתקנים שציינתי.

אם זה עדיין לא עובד, יכול להיות שהמאוורר לא תקין

תודה אחי התכנאי אמר שהוא איבדוק את זה..

פורסם

לך אתה לאולפן!! תרגיע מהר! למה מי אתה חושב שאתה?? >:(

אז מה יש לי שגיאות כתיב לא כול אדם מושלם ! :-\

כל לא כול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים