עבור לתוכן

מה אני יכול לעשות עם 9700 פרו?

Featured Replies

פורסם

עד כמה אני יכול להגיע עם 9700 פרו של גיגהבייט? ואיזה שיפור זה יביא לי.?

פורסם

בOC אני מניח..

אתה יכול להתחיל להתעסק אם המהירויות שלו (להעלות לאט לאט 5 לליבה ו5 לזיכרונות כל פעם) ולראות לכמה אתה מגיע.

זה כמובן ישפר לך את הפריימים של הכרטיס ותוכל לשחק על הגדרות יותר גבוהות אם פריימים טובים. אם קירור סטוק אפשר להגיע לתוצאות לא רעות בכלל בכרטיסים של ATI.

פורסם
  • מחבר

כן השאלה אם שווה לי לעשות oc ולחמם יותר את הכרטיס וכל מה שנלווה בזה. בשביל להביא לשיפור של 5-6-7%....?

פורסם

למה לא?...

עוד טיפה אחוזים בחינם :)

פורסם

השיקול הוא שלך!

תמיד קיימת סכנה בהמהרה שצריך לקחת בחשבון! אתה יכול לעשות את זה בצורה בטוחה אבל היא לוקחת זמן. במידה ואתה עושה זאת ברך החכמה והבטוחה אתה יכול להעלות בכיף את סיצועי הכרטיס ביתר מ 10% אבל לשם כך לפי דעתי תזדקק גם לקירור יותר טוב.

בכל מקרה שוווה להמהיר כל עוד אתה מודע לסיכונים ותוצאות ויכול לעמוד מאחוריהן! אחרת אל תמהיר כלום.

השיפור יראה לעין ואתה תהנה ממנו!

פורסם

אני לא מבין מה כל כך מסוכן.. יש שני דברים שיכולים להרוג כרטיס

1.מתח

2.חום

עכשיו כדי ליצור חום צריך מתח ולכרטיסי מסך אי אפשר לתת עוד מתח בלי מודים, אז מקסימום אם מעלים יותר מדי את הכרטיס והוא לא עולה נכנסים לSAFEMODE ומבטלים את הOC לכרטיס והוא כמו חדש.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מעלה את המהירויות שעון? זה לא מעלה את החום??? הרי זה הקטע שבשבילו עדיף קירור יותר חזק...

פורסם

עד לאן אני יכול להגיע עם 9700 פרו של גיגהבייט?

אתה מוזמן להגיע לבית שלי...

עכשיו ברצינות, ראיתי שאפשר להפוך את הכרטיס ל-FireGL ואפילו מישהו מהפורום עשה את זה (רשום בחתימה של 9700PRO @ 9700 FIRE GL)

אני מקווה שאני לא טועה בשם, אבל לפי מה שהבנתי, זה כרטיס של עריכה.

אני רואה שאתה מתעניין פה באובר קלוק, ואם הכיוון שלך הוא לא להפוך את הכרטיס ל-FireGL תגיד...

אם אתה מעוניין תברר מי הפך את הכרטיס שלו ל-FireGL

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה firegl

תודה....

פורסם

תתחיל להעלות MHZים כמו שאמרתי. שתגיע למצב שיש ארטאיפקטים תוריד קצת ותבדוק עוד פעם אם יש או אין. אם אין אז סבבה לך, יש לך כרטיס יותר מהיר :)

פורסם

כן השאלה אם שווה לי לעשות oc ולחמם יותר את הכרטיס וכל מה שנלווה בזה. בשביל להביא לשיפור של 5-6-7%....?

יותר...

משהו כמו 10-15 אחוז נראה לי.

פורסם
  • מחבר

טוב.... אני צריך לחשוב על זה קצת. בינתיים הכרטיס די מספק אותי. 3dmark 2003-5003pts

פורסם

demonshlomo הגיע אם ה9700P (זל) ל6300 נקודות.

מה שמצחיק הוא שכל הOC שבעולם לא הזיז לו ובסוף הוא מת בדרך חזרה מהמסיבת רשת של גיימר באוטו :(

פורסם

גם אני באוברקלוק כבד הכרטיס עובד מעולה אני יודע שהוא ימות עוד מעט באוברקלוק כזה אבל מה איכפת לי חחחחח נקנה חדש עד אז :silly::xyxthumbs:

דרך אגב זה כבר

ליבה 420

זיכרון 370 שזה 740

לא רע הכון חחחח :jump:

פורסם

תוצאת 3D מרק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים