עבור לתוכן

imac g5 מדהים!

Featured Replies

פורסם

אפל הוצאי לפני כמה שעות בודדות את הimac g5 החדש אני לא מת אל העיצב אבל תראו איך כל המחשב נכנס לתוך דבר כזה קטן מדהים! דבר כזה לא היה

http://www.apple.com/imac/

indextop20040831.jpg

פורסם

OMG איזו התרגשות...ברצינות. אני יודע שהמון מחכים לו...בטח הפורומים השונים בחו"ל שורצים עכשיו בהודעות. אישית, אני העדפתי את העיצוב של הקודם. אני חושב שבתיזמון הזה גם כדי לפרסם את הלינק הבא, בו מסביר סטיב ג'ובס בכבודו ובעצמו על התוכנה שתתפעל את החומרה הזו:

http://zdnet.com.com/1606-2-5250702.html

פורסם

so pure. פשוט מחשב מדהים!

רק חבל שלא שמו כרטיס מסך לבחירה טיפה יותר חזק בשביל עורכים גרפים ואנשים שצריכים כרטיסי מסך קצת יותר חזקים...

אבל סך הכל כל עוד המשתמש לא גיימר\עורך המחשב הזה פשוט מדהים בשבילו, גם אני רוצה :-\ :D

פורסם

so pure. פשוט מחשב מדהים!

רק חבל שלא שמו כרטיס מסך לבחירה טיפה יותר חזק בשביל עורכים גרפים ואנשים שצריכים כרטיסי מסך קצת יותר חזקים...

אבל סך הכל כל עוד המשתמש לא גיימר\עורך המחשב הזה פשוט מדהים בשבילו, גם אני רוצה :-\ :D

להיפך, זה מחשב שנועד לעורכים עם תקציב נמוך. סה"כ, אפליקציות עריכה העושות שימוש ב-Open GL ירוצו על הכרטיס הנוכחי, אם כי גם אני ציפיתי לראות דגם יותר מתקדם, או מקביל לו מבית ATi.

גיימר? ???

מי קונה כזה מחשב כדי לשחק, מאק זו פלטפורמה בעייתית למשחקים וזה ידוע.

פורסם

לא אמרתי שזה מחשב לגיימרים. מה שרמזתי זה שעורכים (או כל משתמש שעוסק במשהו אחר) רוצה לפעמים לשחק עוד משחקים חוץ מNEOPETS 8)

פורסם

אותי אישית זה לא מרשים;

סך הכל הגודל של זה, זה של לפטופ סגור ובמחיר הזה(שגם הוא לא ממש נמוך) אפשר לקנות לפטופ, ואל תשכחו שעם לפטופ גם מקבלים ניידות(=בטרייה), מקלדת ועוד כמה דברים.

בנוסף לזה, לדעתי הוא מכוער, במיוחד זה שיש מסגרת ענקית למסך. הקודם ניראה הרבה יותר טוב ולא פחות נייד:

imac.jpg

פורסם

צודק, הקודם באמת נראה יותר טוב..

אגב, איפה הם שמו את הצורב/סידירום לאזעזל? :o

ובלי קשר, עוד חודש וקצת יש לי יומולדת, אז מי מתנדב לקנות לי? ;D

פורסם

הקודם נרהא יותר יפה הרבה הרבה יותר יפה :silly::xyxthumbs:

הצורב\דיוידי הזה נמצא בצד אתה רואה שם מן קו כזה זה זה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים