פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים ברוב המעבדות יש סתם שקיות קטנות (חלקם של STAR וכאלה..) הם דווקא לא רעות האמתההבדל בין זה ובין ארטיק סילבר 5 זה אוליייי 3 מעלותמה שחשוב בסידור חוטים שזה לא יפריע לזרימת אוויר של המאורריםככה שלא צריך להגזים עם הסידור, פשוט כמה שיותר "להדביק" אותם לשילדה של המארז.. עם אזיקונים או מה שבא לךככה שהחלל אוויר במארז יהיה פנוי..
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר 3 מעלות זה הבדל.... ואני מאמין שזה יותר. אוףףף דידידי איך לכולם יש טמפ' כאלה ורק לי שהשקעתי 300 שקל בקירור יש לי45 במנוחה...אררר חיים קשים.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר במאמץ המעבד על 47-48.אני חושב שאני הולך לקנות את הערכה של ה-4 מאוורים, ולשים משחה טרמית נורמלית.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים הערכה של טרמלטייק של ה 4 מאווררים וה פאן באס לא ממש מומלצת! ז ה אחלה מחיר אבל עדיף לקנות משהו שעושה קצת יותר רוח.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים יופי באמת טוב שלא אמרת לשים מאוורר ביתי רגיל וזהו ??? אנשים בדרך כלל רוצים משהו נורמלי ושקט לא איזה "סופת טורנדו" במארז מספיק אנשים סובלים את זה בסינקים הם צריכים לסבול את זה גם למארז ? :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.