עבור לתוכן

OC ל 9800XT - לכמה הגעתם???

Featured Replies

פורסם

טוב חברה יש לי ATI 9800 XT

כרגע הוא מתחיל להיראות לי קצת ישן :-[ עם כל הדור החדש שמתרוצץ לו בחנויות אז ברצוני להתעלל בו קצת

רק לפני זה אני מעדיף לשמוע מאחרים איך כמה ולאן הם הגיעו איתו 3DMARK וכולי...

(אגב כמה הוא שווה היום בשוק למכירה מיד ראשונה כמובן ? )

פורסם

אני הגעתי ל 500MHZ לליבה ו 820 לזיכרון... הכרטיס הוא של חברת אסוס אבל מולבש עליו קירור של זלמן...

3DMARK 03 בסביבות 7600

פורסם
  • מחבר

נשמע לא רע

לכמה הגעת עם הקירור המקורי?

והאם בכלל מורגש הבדל? (יש טעם לעשות OC? )

פורסם

הקירור המקורי אני לא ממש זוכר ובקשר להבדל ?? אין שום הבדל יש הבדל שלא ניראה לעין לדוגמה ב FAR CRY במקום שיש 70FPS אני מקבל בסביבות 83 זה נשמע טוב אבל את ההבדל בעין לא רואים...!

לכמה הגעת אתה עם הכרטיס ??

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא ניסיתי (כי הוא די חדש) ואני לא יודע אם בכלל כדאי אחרי מה שאני מבין ממך... :-X

אני חושב בכלל למכור אותו ולקנות משהו מהדור החדש (כמובן רק ATI) כמה הוא שווה לדעתך היום?

פורסם

בסביבות 1700 שקל...

לקנות רק ATI זאת טעות !!!

לא כדאי לשדרג עדיין...

פורסם

בסביבות 1700 שקל...

לקנות רק ATI זאת טעות !!!

לא כדאי לשדרג עדיין...

:lol: :lol: :lol:

בעוד 100 ש'ח אפשר לקנות כרטיס חדש עם בנדל ואחריות שפשוט קורע אותו.(ע'ע 6800NU)

פורסם

אבל זה לא אומר שאי אפשר למכור את הכרטיס לערסים לא מפותחים שאומרים להם שזה הכרטיס הכי חזק בעולם לשנת 2004 8)

פורסם

אני אישית הייתי מבקש על הכרטיס שלי 1600 שקל וכל מי שהיה הולך עכשיו לקנות 9800PRO היה מיתעניין בזה...! בכל זאת עוד שנתיים ושמונה חודש אחריות... :)

פורסם

800 שקל לא יותר אפילו פחות..

פורסם

פחחחחח 800 שקל אפילו פחות תגיד מה זה ניראה לך ?? הכרטיס עדיין עולה 2500 + בחנויות !! לפחות 1500 שקל בסביבה של המחיר של ה 9800PRO... ה XT עדיין טוב ממנו !!

פורסם

?1500 שקל :lol:

יש לו איזה הכרטיס בטח איזה 3 שנים

1- לכרטיס אין אחריות

2-הכרטיס נייה הרבה יותר חלש מי R9800P

3-כרטיס משומש

עם תקנה R9800P שעולה איזה 1300 גם

יהיה לך אחריות ל3 שנים וגם הכרטיס יהיה הרבה יותר חזק מי הR9800XT ..

כי הכרטיס אחרי 2-3 שנים נייה הרבה יותר חלש

היום R9800XTחדש לא שווה יותר מי 1400-1500 שקל

פורסם

MSI Readon 9800Pro מגיע בליבת R360 (הליבה של XT) עם העלת תדרים במדה קטנה ניתן להגיע לתוצאות של XT.

אבל זה לא אומר שאי אפשר למכור את הכרטיס לערסים לא מפותחים שאומרים להם שזה הכרטיס הכי חזק בעולם לשנת 2004 8)

אני לא יודע מה איתך,אבל לא ראיתי ערס קונה כרטיס ביותר מ1000 ש'ח,הם מתפתים לכרטיסי 'טכנאים' הרבה הרבה יותר זולים וחלשים.

פורסם

fffsss אתה קשקשן בצורה מפחידה !!!! ניהייה יותר חלש :-X הכרטיס נישאר אותו הדבר !! זה אחד דבר שני מאיפה אתה יודע כמה זמן יש לו את הכרטיס ?? אני קניתי דיי בהתחלה ויש לי עוד שנתיים וחצי אחריות...

פורסם
  • מחבר

fffsss - שתיקה יפה לחכמים... לא רוצה להוסיף עוד :P

עכשיו עיקר הטראד לא היה בנושא ערך הכרטיס בשוק ,זו היתה שאלה שולית

עיקר הנושא רשום למעלה ,אז בבקשה אם יש אנשים שעושים OC לכרטיס הנ"ל הם מוזמנים לשתף

ואלה שאין להם, שלא יקשקשו ברעשן לחינם. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים