פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אינ יודע שהשאלה קצת טיפשית,איך אני מוציא את המאוורר הקידמי של המארז. הוא נמצא בתוך תושבת מפלסטיק ואני לא מצליח להוציא אותו! אז אם יש איזשהו טריק אני אודה למי שיגלה לי
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים בעיקרון אתה צריך לפרק את הפאנל הקדמי של המארז ואז להבריג את המאוורר החוצה, כרגיל... איזה מארז יש לך?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אם יש לך "כלוב" למאוור בפרונט (זה מה שהבנתי ממה שכתבת) אז כדי להוריד אותו צריך ללחוץ על קליפסים שנמצאים "מאחוריי" המאוורר - בצד של הפרונט פנל. אצלי במחשב הישן אפשר לעשות את זה גם בלי להוריד אותו ע"י הכנסת מברג מלמטה (מקום שממנו נכנס אוויר בפרונט של המארז מלמטה אם אתה יודע על מה אני מדבר...)
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר Qtec אתה מתכוון להכניס מברג בין הפאנל הקדמי (מפלסטיק) לבין גוף המארז (ממתכת)? אם זה יעזור, אין שום דרך לעשות את זה בלי לפרק את הפאנל? תודה על התשובות
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים היה עוזר אם היית מפרט איזה מארז זהברוב המארזים הכלוב מחובר ע"י תופסנים, אתה רק צריך ללחוץ אותם פנימה ולמשוך את הכלוב כלפי פנים המארזבחלק לא גדול של המארזים המאורר באמת מחובר בין השילדה לפאנללדחוף מברג בין הכלוב לבין השילדה, בחלק מהכלובים באמת יעזור, בחלקם הגדול יותר יכול לגרום נזק לתופסנים
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר הצלחתי להוציא ת'מאוורר......אבל בשביל זה הייתי צריך להוריד את כל הפאנל הקדמי של המארז!
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים טוב... אם לא בדרך הקלה אז בדרך הקשה... ד"א - במארז שלי אפשר להוריד את התופסנים ע"י מברג או ללחוץ אותם, וזה באמת משתנה ממארז למארז. ואטוס- אני לא בטוח אם זה כולל את רובם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.