עבור לתוכן

מאוורר נוסף ל compucase 6a19

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

קניתי אתמול מארז compucase 6a19 ואשמח לקבל המלצות על

איזה מאוורר נוסף כדאי לקנות שיתאים למאוורר שכלול במארז.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

לאיזה מאורר התכוונת?

בקידמת המארז או בצד או מאחור?

פורסם
  • מחבר

במארז מגיע מאוורר אחורי ואני רוצה להוסיף מאוורר קדמי נוסף.

פורסם

גם אני בעל מארז זהה...אני רוצה להפתר מתעלת האוורור ולשים מאוורר 80mm... אני אני לא בטוח שהמקומות לברגים שיש שם מתאימים...בינתיים קניתי עוד מאוורר 120mm זהה כמו זה שבא עם המארז- אחורי מוציא - קדמי מכניס...אבל הם די חלשים לטעמי...בערך 1500~RPM ...

פורסם

יש לי תצורה שאתה רוצה אך מאורר אחד של 120 עובד סביב ה2000 והשני סביב ה1500,

בנוגע למאורר מהצד יש לך אפשרות לשים מאורר נוסף רק לא עם ברגים, אני לדוגמא הרכבתי אות בעזרת קצף עם דבק דו צדדי (כמוזה שקונים כדי להדביק תמונות ודברים על הקיר) וחיזקתי בעזרת SUPER GLUE וכך יש פחות רעש (כי הקצף הזה סופג קצת) מאורר של 80 ממ יכול לעשות את העבודה למרות שלי יש 90

בגדול בחירה שלך, לא קריטי.

פורסם

מאורר הט'אנדרבירד (אני חושב שככה קוראים לזה) נותן משהו כמו 75CFM ברמת רעש של 20 או 25 DB שזה ממש מעט, מאוורר מעולה!

תתחדש! :)

פורסם

גם אני ממליץ על המאוורר הזה!

פורסם

מה עם מאוורר עם הרבה רעש ? לפי המפרט שלי רעש לא הכי מציק לי העיקר ביצועים :hat:

מה מומלץ כמאוורר צד ? והאם כדאי שיכניס או יוציא ? לדעתי להוציא כי כרגע המארז שלי הוא מבחשת חום

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות

פורסם

יש לי שאלה !

איך ואיפה אני שם מאוורר בצד המארז במקום המקום לתעלת האוורור ? ואיזה מאוורר מומלץ ? לדעתי יתמקם שם הכי טוב 80mm.

אבל אין אני עושה את זה בלי לקדוח במארז ? תודה :cool2:

פורסם

אמרתי לך מה עשיתי את היכול לעשות את זה עם דבק ואם אתה רוצה קצת שקט בין המאורר למארז אתה יכול לשים חומר קצפי או גומי ואתה יכול גם מאורר 90 ממ, מה שבראש שלך.

פורסם

לא חותכים לא כלום נכון ? ותדה !

פורסם

אני הוספתי גם למארז ההזה (compucase שחור אהוב שלי :) מאוור 120 מקדימה והמטפ' בסדר גמור.

הבעיה שאצלי תעלת האוורור שנמצאת בצד הוסרה(דבר שקורה לעיתים נדירות מאוד) למה? כי יש לי cooler master hyper 6 ואם לא היו מורידים את התעלה הוא פשוט לא היה כננס. על הוספת מאוור במקום אפשר לשכוח.

פורסם

למה?

פורסם

רק דבר אחד...

עם אתה רוצה לקנות מאורר 120.. אני לא הייתי חושב פעמים והייתי הולך על ENEMERX או בעברית אנמרקס ... עם כתבתי את זה טוב :)

זה המאורר הכי שקט ששמעתי.. ומניסיון כי יש לי אותו ושמעתי הרבה מאוררים... הוריד לי תטמפ' במארז באיזה 8 מעלות ויש לי רק אחד של 120 מאחורה שמוציא אויר ואחד של 80 מקדימה שמכניס והוא גנרי ה 80

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים