עבור לתוכן

צריך עזרה בנוגע למשחה טרמית

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר +היטסניק.

ורק עכשיו נזכרטי שצריך לשים משחה...

עוד לא הרכבתי את המחשב (כי עוד לא הגיע המשלוח של הלוחות אם של Epox...)

חייבים משחה טרמית נכון?

פורסם

כן חייבים משחה טרמית אבל אתה לא צריך לקנות אחת מקבלים את זה ביחד עם המעבד !!!!!

במקרה ואתה רוצה לעשות OC אז כדאי שתיקח את הARCTIC SILVER 5 !

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי משחה עם המעבד... (קניתי ב KSP אז זה לא ה BOX)...

פורסם

כן, אז תקנה ARTIC SILVER 5 ותמרח אותה לפי המדריך פה. וגם ראיתי פה איזה ת'ראד עם קישור לאתר של ARTIC SILVER שבו יש להן מדריך קצת שונה להשמת המשחה

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אחי

אני רוצה להביא את ה ArcticSilver 5 3gram

מפנדה (דרך אגב יש חנויות שמוכרות אותו בכיוון המרכז? בפי סי אייג' לא מצאתי) כי המשלוח מפנדה יעלה לי יותר מהמשחה עצמה...

ודרך אגב זה יספיק לשני מחשבים? כי אני רוצה גם לשים אצלי יש לי פנטיום 4 1.8 A והבני ז|נ|ת בשמיר מחשבים ז"ל בטח לא שמו לי משחה...

ודרך אגב הבני... שמו לי מאוורר ג'נרי שעולה 16 שקל בפנדה - בטח קיבלו את זה עם מאוורר אינטל מקורי לא?

פורסם

תלוי מאיפה אתה קונה לפי איך שאתה אומר את זה נראה לי קנית ב KSP

ואם לא בכל מקרה KSP חרא של חנות ככל חלק לוקח להם להביא חודשיים

כשביקשתי להזמין את ה EPOX משם אמרו לי שיכול להיות שזה יקח יותר משבועיים

וכשביקשתי להזמין את הA-DATA אמרו לי יכול להיות מעל חודש !!!

וכשהלכתי לחנות שלהם רשום שלט ענק אבל אני אומר לכם ענק מודגש

" לקחות יקרים יתכנו בעיות עם המשלוחים לארץ במכס וזה יכול לקחת כמספר חודשיים מצטערים מראש"

או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק !

בקיצור חרא של חנות לא סתם הם זולים ולא סתם יש להם אחריות של שנה בלבד על כל המוצרים !

פורסם
  • מחבר

כן קניתי ב KSP אבל ביטלתי ועשיתי הזמנה ללוח אם ב PCH גם הוא אמר שיגיע שבוע הבא (הוא אמר ביום 5 שעבר)

פורסם

תראה אני הזמנתי תמחשב שלי מנועה מחשבים ואין להם שום חוסר במלאי או משהו כזה והדבר היחיד שמעכב תמחשב שלי כרגע זה הכרטיס מסך שאותו הם יקבלו ויום שלישי וגם הובטח לי שאני יקבל את כל המחשב ביום חמישי !

פורסם

טוב תודה אחי

אני רוצה להביא את ה ArcticSilver 5 3gram

מפנדה (דרך אגב יש חנויות שמוכרות אותו בכיוון המרכז? בפי סי אייג' לא מצאתי) כי המשלוח מפנדה יעלה לי יותר מהמשחה עצמה...

ודרך אגב זה יספיק לשני מחשבים? כי אני רוצה גם לשים אצלי יש לי פנטיום 4 1.8 A והבני ז|נ|ת בשמיר מחשבים ז"ל בטח לא שמו לי משחה...

ודרך אגב הבני... שמו לי מאוורר ג'נרי שעולה 16 שקל בפנדה - בטח קיבלו את זה עם מאוורר אינטל מקורי לא?

יספיק להרבה יותר משני מחשבים

פורסם

עוד הערה קטנה מעבד לא יכול לעבוד בלי משחה טרמית הוא ישרף ולכן כן יש לאח שלך המחשב משחה טרמית אולי לא של AS אבל יש לו ...

פורסם
  • מחבר

שמע המעבד של אח שלי בתוך כזה דבר מפלסטיק שקוף כזה קצת יותר מהגודל של המעבד ועדיין לא פתחתי אותו

והורדתי את ההיטסינק שלי ויש לי משחה לבנה כזאת D:

ואני אומר לך לא קיבלתי שום משחה והפנים של המעבד בלי שום משחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים