פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים קניתי מחשב חדש AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר +היטסניק.ורק עכשיו נזכרטי שצריך לשים משחה... עוד לא הרכבתי את המחשב (כי עוד לא הגיע המשלוח של הלוחות אם של Epox...)חייבים משחה טרמית נכון?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כן חייבים משחה טרמית אבל אתה לא צריך לקנות אחת מקבלים את זה ביחד עם המעבד !!!!!במקרה ואתה רוצה לעשות OC אז כדאי שתיקח את הARCTIC SILVER 5 !
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כן, אז תקנה ARTIC SILVER 5 ותמרח אותה לפי המדריך פה. וגם ראיתי פה איזה ת'ראד עם קישור לאתר של ARTIC SILVER שבו יש להן מדריך קצת שונה להשמת המשחה
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר טוב תודה אחיאני רוצה להביא את ה ArcticSilver 5 3gram מפנדה (דרך אגב יש חנויות שמוכרות אותו בכיוון המרכז? בפי סי אייג' לא מצאתי) כי המשלוח מפנדה יעלה לי יותר מהמשחה עצמה...ודרך אגב זה יספיק לשני מחשבים? כי אני רוצה גם לשים אצלי יש לי פנטיום 4 1.8 A והבני ז|נ|ת בשמיר מחשבים ז"ל בטח לא שמו לי משחה...ודרך אגב הבני... שמו לי מאוורר ג'נרי שעולה 16 שקל בפנדה - בטח קיבלו את זה עם מאוורר אינטל מקורי לא?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים תלוי מאיפה אתה קונה לפי איך שאתה אומר את זה נראה לי קנית ב KSP ואם לא בכל מקרה KSP חרא של חנות ככל חלק לוקח להם להביא חודשיים כשביקשתי להזמין את ה EPOX משם אמרו לי שיכול להיות שזה יקח יותר משבועיים וכשביקשתי להזמין את הA-DATA אמרו לי יכול להיות מעל חודש !!!וכשהלכתי לחנות שלהם רשום שלט ענק אבל אני אומר לכם ענק מודגש " לקחות יקרים יתכנו בעיות עם המשלוחים לארץ במכס וזה יכול לקחת כמספר חודשיים מצטערים מראש" או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק ! בקיצור חרא של חנות לא סתם הם זולים ולא סתם יש להם אחריות של שנה בלבד על כל המוצרים !
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר כן קניתי ב KSP אבל ביטלתי ועשיתי הזמנה ללוח אם ב PCH גם הוא אמר שיגיע שבוע הבא (הוא אמר ביום 5 שעבר)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים תראה אני הזמנתי תמחשב שלי מנועה מחשבים ואין להם שום חוסר במלאי או משהו כזה והדבר היחיד שמעכב תמחשב שלי כרגע זה הכרטיס מסך שאותו הם יקבלו ויום שלישי וגם הובטח לי שאני יקבל את כל המחשב ביום חמישי !
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים טוב תודה אחיאני רוצה להביא את ה ArcticSilver 5 3gram מפנדה (דרך אגב יש חנויות שמוכרות אותו בכיוון המרכז? בפי סי אייג' לא מצאתי) כי המשלוח מפנדה יעלה לי יותר מהמשחה עצמה...ודרך אגב זה יספיק לשני מחשבים? כי אני רוצה גם לשים אצלי יש לי פנטיום 4 1.8 A והבני ז|נ|ת בשמיר מחשבים ז"ל בטח לא שמו לי משחה...ודרך אגב הבני... שמו לי מאוורר ג'נרי שעולה 16 שקל בפנדה - בטח קיבלו את זה עם מאוורר אינטל מקורי לא?יספיק להרבה יותר משני מחשבים
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים עוד הערה קטנה מעבד לא יכול לעבוד בלי משחה טרמית הוא ישרף ולכן כן יש לאח שלך המחשב משחה טרמית אולי לא של AS אבל יש לו ...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר שמע המעבד של אח שלי בתוך כזה דבר מפלסטיק שקוף כזה קצת יותר מהגודל של המעבד ועדיין לא פתחתי אותווהורדתי את ההיטסינק שלי ויש לי משחה לבנה כזאת D: ואני אומר לך לא קיבלתי שום משחה והפנים של המעבד בלי שום משחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.