פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים החום של המעבד כמעט לא עלה! יש לי מפרט כמתואר למטה, ונכון שכיוונתי את המזגן ישר על המחשב (המזגן הזה הקפיא לי את הביצים, וגרם למארז להיות קרח)אבל בדקתי גם בEVEREST, גם בMBM, גם בBIOS, גם בSANDRA. זה כאילו שהOC הזה לא הזיז בכלל למחשב. זה יכול להיות?דרך אגב, העלתי את הFSB מ200 ל215 (מכפלה סגורה על 15)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים גם אצלי זה ככה.גם על 3.45 הוא היה באותה טמפרטורה, אבל לא היה יציב בפריים, אז צריך להעלות מתח.כשמעלים מתח הוא מתחמם.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים החום בא גם כתוצאה של הגברת המתח שמגיע למעבד, כך שאים עדיין לא העלת מתח - הטמפרטורה בקושי תזוז.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר אוקיי, תודהאבל לא הבנתי בBIOS שלי איך אני מעלה את המתח למעבד בדיוק. אני מצטער על השאלות המפגרות, זה פשוט הOC הראשון שלי
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים תעלה אותו בקצת קצת כל פעם, אל תעלה יותר מדי ובטח שלא במכה אחת, המעבד עלול להישרף, חבל על מעבד כזה... אני בכלל לא מבין למה לעשות למעבד הזה OC...
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים תיתן משהו כמו 1.65VCORE זה מתח טוב בטווח הנורמלי, ואמור לסחוב אוברקלוק כזה.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר יכול להיות שאין לי אפשרות לשנות את המתח? אני יכול להגדיר CPU VOLTAGE OFFSET +0.1מה זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.