עבור לתוכן

בניית בלוק קירור מים

Featured Replies

פורסם

חברה אני רוצה לבנות מערכת קירור מים אבל אני לא יודע איך לבנות את הבלוק אתם יכולים למצוא לי מדריכים (המדריך בתחרות המדריכים לא מצא חן בעניי ובלוח שלי אין חורים

פורסם

אתה יכול לתאר קצת יותר מה אתה מתכננן לעשות חוץ מהבלוק... וחוץ מזה בלוק אתה יכול ליקנות עם אתה לא יודע לעשות!

פורסם

לבנות בלוק? אתה יודע על מה מדובר?

לא לוקחים חתיכת ברזל ומשייפים ויוצא לך בלוק. צריך מכונת CNC בשביל זה!

זאת דוגמא לבלוק:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

כסף אני אוכל להשיג עכשיו אין לי חורים בלוח בשביל זה האם אני יכול לקדוח?

דרך אגב אתם יכולים להראות לי את הבלוק למעבד הכי זול שיש?

פורסם
  • מחבר

אתם צודקים אני יכול להיסתפק ב volcano9 בר שלי אומר שמשחה טרמית תעשה הכל אבל זה מילה גוף אפילו לא סטוק אלא גרוע יותר

פורסם

MIKY אני יודע מה הבעיה שלך תרענן משחה אם אין תקנה

בנית בלוק מים צורכת הרבה ניסיון ומיומנות שאין לך בכלל

פורסם

איך אתם יודעים שאין לו מיומנות? אני בניתי בלוק למעבד זה לא כזה סרט. אפילו שבמבט לאחור משתלם להזמין מחול בלוק מאשר להכין.

פורסם

איך אתם יודעים שאין לו מיומנות? אני בניתי בלוק למעבד זה לא כזה סרט. אפילו שבמבט לאחור משתלם להזמין מחול בלוק מאשר להכין.

אני מאוד סקרן לשמוע איך עשית את זה.

לבד, בלי שום מכונה?

אגב יש לך תמונות?

פורסם

ואם בנית כבר למה אתה צריך מדריך ? ??? ::)

פורסם

חחחחחחח

אני מקיר את MIKY אישי ת הוא לא טוב בבנית דברים

בקיצר ההצעה שלי עדיין עומדת

פורסם

אני מאוד סקרן לשמוע איך עשית את זה.

לבד, בלי שום מכונה?

אגב יש לך תמונות?

ניסיתי לעשות את זה עם השיניים אבל בסוף החלטתי לעשות את זה עם מכונות.

אין לי תמונות כי אין לי מצלמה דיגיטלית. זה גוף קירור של פנטיום ארבע שסגור עם פלטה מאלומיניום מכל הצדדים אז אפשר לנחש איך זה נראה.

פורסם

הוא פועל ?

טוב?

פורסם

האמת זה לא פועל כל כך טוב אבל זה בגלל שהרדיאטור בא עם צינורות דקים הוא מיועד לגז בכלל אז זה מקשה על המשאבה לספק מה שצריך. עם זרימת מים אופטימלית הוא משאיר את המעד 15-20 מעלות מעל המים באוברקלוק כבד.

פורסם
  • מחבר

רגע אני יודע שאי אפשר לבנות בלוק אם קליפסים אלא אם הוא מאוד דק אבל יש לי עוד בעיה אין לי חורים מסביב לסוקט ואם אני לא טועה המקום ההוא הוא שטח מת האם אני אוכל לקדוח שם חורים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים