פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים חברה אני רוצה לבנות מערכת קירור מים אבל אני לא יודע איך לבנות את הבלוק אתם יכולים למצוא לי מדריכים (המדריך בתחרות המדריכים לא מצא חן בעניי ובלוח שלי אין חורים
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אתה יכול לתאר קצת יותר מה אתה מתכננן לעשות חוץ מהבלוק... וחוץ מזה בלוק אתה יכול ליקנות עם אתה לא יודע לעשות!
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לבנות בלוק? אתה יודע על מה מדובר?לא לוקחים חתיכת ברזל ומשייפים ויוצא לך בלוק. צריך מכונת CNC בשביל זה!זאת דוגמא לבלוק:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר כסף אני אוכל להשיג עכשיו אין לי חורים בלוח בשביל זה האם אני יכול לקדוח?דרך אגב אתם יכולים להראות לי את הבלוק למעבד הכי זול שיש?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אתה יכול ליראות בפנדה יש להם מבחר נחמד אבל קצת יקרhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_866למה אתה צריך קירור מים?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר אתם צודקים אני יכול להיסתפק ב volcano9 בר שלי אומר שמשחה טרמית תעשה הכל אבל זה מילה גוף אפילו לא סטוק אלא גרוע יותר
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים MIKY אני יודע מה הבעיה שלך תרענן משחה אם אין תקנה בנית בלוק מים צורכת הרבה ניסיון ומיומנות שאין לך בכלל
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים איך אתם יודעים שאין לו מיומנות? אני בניתי בלוק למעבד זה לא כזה סרט. אפילו שבמבט לאחור משתלם להזמין מחול בלוק מאשר להכין.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים איך אתם יודעים שאין לו מיומנות? אני בניתי בלוק למעבד זה לא כזה סרט. אפילו שבמבט לאחור משתלם להזמין מחול בלוק מאשר להכין.אני מאוד סקרן לשמוע איך עשית את זה.לבד, בלי שום מכונה?אגב יש לך תמונות?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים חחחחחחחאני מקיר את MIKY אישי ת הוא לא טוב בבנית דברים בקיצר ההצעה שלי עדיין עומדת
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אני מאוד סקרן לשמוע איך עשית את זה.לבד, בלי שום מכונה?אגב יש לך תמונות?ניסיתי לעשות את זה עם השיניים אבל בסוף החלטתי לעשות את זה עם מכונות. אין לי תמונות כי אין לי מצלמה דיגיטלית. זה גוף קירור של פנטיום ארבע שסגור עם פלטה מאלומיניום מכל הצדדים אז אפשר לנחש איך זה נראה.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים האמת זה לא פועל כל כך טוב אבל זה בגלל שהרדיאטור בא עם צינורות דקים הוא מיועד לגז בכלל אז זה מקשה על המשאבה לספק מה שצריך. עם זרימת מים אופטימלית הוא משאיר את המעד 15-20 מעלות מעל המים באוברקלוק כבד.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר רגע אני יודע שאי אפשר לבנות בלוק אם קליפסים אלא אם הוא מאוד דק אבל יש לי עוד בעיה אין לי חורים מסביב לסוקט ואם אני לא טועה המקום ההוא הוא שטח מת האם אני אוכל לקדוח שם חורים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.