פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מה שיש באתר לא שווה..לא מסבירים בכלל מה צריך לעשות רק אומרים איזה OC כל מעבד צריך ואיזה שטויות של מערכות קירור..איך אני מעלה את הקלוק אחרי שאני התקנתי קירור?ואיך אני מעלה את המתח של המעבד ומוריד אותו? ושאמרו פה HT התכוונו למתח?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מתחת לפרטים שלך בזון יש מין כפתור כזה... נו איך קוראים לו..אההה חיפוש אני מציע לך להשתמש בו
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר מתחת לפרטים שלך בזון יש מין כפתור כזה... נו איך קוראים לו..אההה חיפוש אני מציע לך להשתמש בואני מחפש כבר רבע שעה ולא מוצא כלום ד.א. יש לי מעבד 2.4 (פנטיום 4)
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים כנס למדריכים באתר, שם יש מדריך מפורט מאוד (קצת ישן) שיסביר לך את זה די טוב, והוא בעברית.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר כנס למדריכים באתר, שם יש מדריך מפורט מאוד (קצת ישן) שיסביר לך את זה די טוב, והוא בעברית.אם היית קורא את הודעה שלי היית מבין שקראתי אותו ואין שם הסבר מעשי שלם.. רק כתוב שצריך לקרר איפה הקטע של השיפור מהירות עצמו?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר אני יכול להמליץ לך על מדריך פצצה אבל הוא באנגלית :\ הנה תודהואיך אני מעלה את הFSB?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים כנס ל http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=2329זה המדריך הכי טוב בעיברית לOC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.