עבור לתוכן

בקשר למארז ריידמקס ומאווררי סנבים... דחוף בבקשה

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יום חמישי קיבלתי ת'מארז והמאווררים עם קטודות של סנבים... המארז היה מצוין הכול עבד בו כמו שצריך אגב כשהתקנתי את המאווררים של סנ בים הם עשו רעש כמו של ספק כוח (קניתי שניים וזה נשמע כמו 2 ספקי כוח)

יש לכם איזו שהיא עצה בשבילי כדיי לעצור ת'רעש?

דרך אגב המאווררים מכניסים אוויר זה אמור להיות ככה לא?

הנה פירוט על הקירור של המארז -

שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר חם, מאוורר בדלת מכניס אוויר ושניים שעושים רעש מקדימה שמכניסים אוויר...

תודה לעוזרים

פורסם

המאוררים מקדימה

באמת אמורים להכניס אוויר

כאילו זה הכי יעיל ככה

בקשר לקטע שהם עושים רעש,

תנסה לנקות ולשמן אותם

(יש מדריך איך בפינת המדריכים כאן באתר)

פורסם
  • מחבר

אבל אחי קבל מתי שהמאוור מחוץ לחריץ ההרחבה הוא לא עושה רעש בכלל וכשאני מנסה להקריב אותו לחריץ אז הוא מתחיל לעשות רעש...

פורסם

תנסה לתת להם יותר מקום לקבלת אוויר יכול ליהיות שהגריל הנוכחי שלך לא מאפשר מספיק כניסת אוויר

פורסם
  • מחבר

בעע אבל איך אני נותן לו יותר מקום אחי? באמת נראה לי שהגריל לא מאפשר מספיק כניסת אוויר אבל קבל... שמתי מאוורר של TT שהיה לי והוא לא עשה בכלל רעש כשהוא היה על החריץ הרחבה... מה אתה אומר<?

פורסם

תשמע גם אני קניתי מארז של ריידמקס והבעיה שכנראה המאוורים של סאןבים בנויים ככה שכנראה המאוור עצמו נוגע בגריל של המארז

בכל מקרה לא משנה איזה מאוור אתה שם שם

תחתוך את ה 4 גרילים שיש מקדימה עם מספרי פח או דרמל או אפילו לנסות עם קטר או משהו זה ממש לא משנה שזה יהיה אסטטי כי גם ככה לא רואים את זה המאוור מכסה את זה והפאנל הקדמי מהצד השני !

זה ישפר את זרימת האוויר שלך משמעותית וגם יפסיק את הרעש !

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה :) תודה לכל העוזרים... רק שעכשיו יש בעיה אחרת הקטודה הירוקה לא עובדת :(

פורסם

חחח אמרתי כבר בעבר סאן בים איכות על הפנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים