פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים שלום... בניתי מחשב חדש.... AMD 2800+ אז ככה יש לי volcano 12 על המעבד אבל משום מה הוא לא מקרר לי כמו שצריך הטמפ' של המעבד בזמן מנוחה היא 47-49 מעלות. ובזמן עבודה 51-53+ מעלות משהו כזה.... האם זה נורמלי??? ועוד שאלה... המארז לי יחסית מאוד קטן והכל דחוס בפנים יכול להיות שזה מה שגורם לו להתחמם יתר על המידה?? בתודה רבה אלעד.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים ובזמן עבודה 51-53+ מעלות משהו כזה.... האם זה נורמלי??? ועוד שאלה... המארז לי יחסית מאוד קטן והכל דחוס בפנים יכול להיות שזה מה שגורם לו להתחמם יתר על המידה?? !!! והטמפ' לא קריטית, אך ניתנת לשיפור אם תתקן את המצב הזה :
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים כנראה שזאת הבעייה לי פעם היה מארז של P3 והיה בפנים P4 הכל היה דחוס והספק כוח היה ממש מעל המאורר של ה CUP והיה רעש בסוף החלפתי
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר את הכבלים בתוך המארז סידרתי (בצורה מסודרת ותקינה) לפי המדריך שיש פה באתר........... תראו בתמונה רק הפעלתי את המחשב והוא כבר 50+ ותגידו לי עוד משהו כל המאוורים שיש לי במחשב בסה"כ 4 הם מאוורים של ספקים הם טובים או עדיף להחליף אותם?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים יכול להיות שיש לך מארז שלא תואם את המחשב שלך ז"א מארז שמותאם ל P3 לא יהיה טוב ל P4 ... תבדוק את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.