פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים שלום לכולם יש לי cooler master hyper 6 ;Dשתדעו אומרים הוא מעקם לוחות, לבעלי לב חלש וכאלה.... אני עם המארז עומד compucase וזה תותח לא מעקם ולא כלום. הוא מתחבר ממש טב עם מין ברגים כאלה. לא ץריך חורים.בקיצר טמפ' המעבד היא 37 מעלות ;D המעבד הוא amd 64 3000 .עכשיו אני יודע שהטמפ' מעולות !! אבל הקטע שב everset כתוב שהטמפ' של המעבד הוא 72 מעלות !!! 32 מעלות כתוב בביוס. עכשיו אני יודע שהביוס מקור קצת יותר אמין מהתוכנה...אבל השאלה איך יש כאלה פערים מה מזייף פה ?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר איזה תוכנה זו בדיוק ? יש לי לוח gigabyte k8ns עם הציפסט החדש nforce 3 250 איפה מוצאים אותה ?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים ללוחות של gigabyte התוכנה נקראית easytune ,בדרך כלל התוכנה נמצאת על הדיסק של הלוח אם וגם ניתן להורידה מהאתר של היצרן
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר אוקי התקנתי אותה ואני ממש מבולבל קודם על היא לא מצידה טמפ' בכלל או שלא מצאתי אבל כנראה שלא ...שנית אני רואה שממש אפשר לעשותת זה אוברקלוק האם זה נכון כי ניתן לשנות שם מכפלה והרצים ? אם לא דרך שם איפה עוד אפשר לראות טמפ' ?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים כן אפשר לעשות איתה אוברקלוק אבל לא מומלץ,הרבה יותר יציב לעשות אוברקלוק מהביוסאפשר לראות טמפרטורה ,תסתכל פה http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_hw_monitor.htm
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר אגב המכפלה אמורה להיות נעולה אז איך בדיוק בתוכנה אפשר לעלות אותה ? ולמה יותר יציב בביוס מה זה משנה? **עריכה** - אני לא יכול ללחוץ על הכפתור שהם אומרים פשוט לא יכול הוא לא לחיץ ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.