פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מעבד BARTON 2600לוח אם epox 8rda3+קירור למעבד SK7+SF2מארז ריידמקס האמיתי לא מזויף. 2 מאווררים מוציאים מאחורה. 1 מכניס מקדימה, 1מכניס מהדלת.הטמפ' של המעבד עומדת על 45-48 מעלות במנוחה במאמץ על דום 3 מגיעה ל-51 גג.הלוח 29,הארד דיסק 38,ועוד משהו 43....אני ממש מעוצבן, כי עם כזה מארז,4 מאווררים,וכזה קירור למעבדף אני מקבל כאלה טמפ'??לאחרונה חשבתי לשים זיכרונות יותר מהירים של 3200 ולעשות אוברלקוק למעבד כי עם הלוח והמעבד אפשר להגיע למשהו טוב.אבל הטמפ' מרגיזות ואי חושב שנית על הקנייה של הזיכרון.אני רק אגיד שחם בחדר שלי.... אין מזגן והמאוור לא תמיד פועל. אבל עדיין זה מוגזם.לפני הקיץ אני יכול להגיד שכל הטמפ' היו יותר נמוכות בעיקר של המעבד-39,הארד דיסק 34 בערך, ולוח 25.מה לעשות??
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים הטמפ' מצויינות, אני לא מבין למה אתה מתלונן.לי יש Barton 2500 ובמנוחה הוא ב- 50 מעלות.תסתכל על כל האנשים בפורום, לרובם יש 50 מעלות, ולא פחות.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים יש לי מעבד כמו שלך (פרטים בחתימה) ב OC והוא די חם (70 מעלות אחרי לילה של מאמץ, ועם כל המאווררים כולל על המעבד על מינימום סל"ד)נראה לי שהמעבד הזה פשוט חם בהשוואה לאחרים, יצא לי לראות עוד כמה מעבדים כאלה אצל אנשים בפורומים עם טמפ' דומות...חוץ מזה תתחשב בקיץ די חם, הטמפ' ירדו שוב בחורף...
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים ושאני אעשה OC לאן אני בדיוק אגיע...?? ל-60? זה לא טוב. אף אחד לא מכריח אותך לעשות OC , אז למה שתכריח את עצמך ? הטמפ' של המעבד שלך בסדר גמור, שמור עליו ככה.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר לא אמרתי שמישהו מכריח אותי לעשות אוברקלוק. אבל אני רוצה מאוד לעשות! לכן אני שואל אם אני יכול לעשות במצב הטמפ' שלי?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים לא אמרתי שמישהו מכריח אותי לעשות אוברקלוק. אבל אני רוצה מאוד לעשות! לכן אני שואל אם אני יכול לעשות במצב הטמפ' שלי?תנסה, אבל לא ממליץ לך לגוע ו/או להוסיף מתח למעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.