פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים זה מה שמעניין אתכם בכל הבניין? המעליות ;D? לי אישית יותר מעניין מה אנשים יעשו עם בעיית האויר, בגובה כזה האויר הרבה יותר מדולל וממש אבל ממש קשה לנשום שמה.. האם יביאו אויר מלמטה, או אלוהים יודע על מה עוד יחשבו והקפור.. רק תחשבו על מזג האויר ב4 ק"מ.. זה פשוט מפחיד.. בחורף מינו 40-50 חופשי :-\ דיירים מסכנים.. או שהקומות העליונות יהיו למטרות מחקר בלבד.. לכו תדעו Mickel116
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים רגע, הבניין הזה הוא בגדר פרויקט שאפני שהולך להיבנות בקרוב, או משהו חי, קיים ונושם בטוקיו?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים עדיין לא הבנתי מה הקשר לדוור ולמה הוא מסכן ... הרי דוורים לא מביאים את הדואר לדירה אלא הם שמים בתיבת דואר : עזבו עכשיו איך מעלים אנשים , מה קורה אם יש שרפה? איך המים יגיעו כל כך גבוה? האם יהיה פיר אשפה (חתיכת פיר...) , איך מנקים כזה בניין?האם יהיה חדר מדרגות (חייב להיות,במקרה של שריפה אסור להשתמש במעלית),אם נדליק מזגן אז לאן המים ירדו בדיוק? חחחחחחח חתיכת כאב ראש למהנדסים... מתי זה אמור להבנות?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים וואו כשחושבים על זה אפשר להרוויח הון מלנקות את הבנין הזה כל יום שישי O_0
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר היפנים בטוח יחשבו על דברים להעלות מים לכזה גובהעכשיו יהיה דוור כי זה לא הגיוני שיהיה כל כך הרבה תיבות דוארכדי לנקות את הבניין אני בטוח שישכרו חברה רק בשביל זהובמקרה של אסון אני חושב שיחלקו לכל אחד מעל גובה מסוים מצנחים
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מכחיש כל קשר לכדור ...תחשוב על מה שיקרה למישהו/משהו שכדורגל יפגע בו מגובה של 4 קילומטר ....
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים היה לי פעם מאמן כדור-יד שהיתה לו כלבת פינצ'ר קטנה והוא אהב לשחק איתה כל הזמן עם כדור... יום אחד הוא שיחק איתה בדירה והכדור עף בטעות מהחלון והכלבה ישר אחריו מקומה רביעית ! . אתם קולטים כלבה נופלת מ 4 קילומטר !!! נ.ב אבל אם המעלית כל כך מהירה אולי הוא עוד יוכל לרדת ולתפוס אותה
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים ממ זה שאמר שמעיל ל10 קומות.. אני מניח שאלו קומות סטנדרטיות של 3 מטר לקומה בערך, רק שבבניין הזה אם נגיד יש 800 קומות כל קומה היא 5 מטר. מה שכמעט מכפיל את הזמן, ואני מניח שבגובה של מעל כמה מאות מטרים לא בטוח כבר ליסוע עם מעלית במהירויות האלו וחייבים להנמיך את המהירות, מה שעוד עולה לי במוח, איך מנקים את החלונות מבחוץ?ובכלל יש חלונות?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים i dont get it u really think its real?u can see that the pictures are not realy its fakeno?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.