פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים יש רק מאוורר על המעבד, זה סלרון 700 מגה הרץ עם מארז ג'נרי וספק גנ'רי, אבא שלי צריך את המחשב רק לאינטרנט ומייל וחשבתי "לגנוב לו את המאוורר 80 מ"מ שמקדימה ולשים אצלי כי המאוורר שם ממש לא מקרר ולא מוציא שום רוח, בטח בגלל אבק אבל אם המחשב מספיק לעבוד ככה בזמן שהמאוורר לא עושה כלום אז אני יכול לקחת אלי ולנקות אותו ולמצוא לו מקום חם ואוהב ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר אממ זה לא כל כך משנה כי גם ככה אי אפשר להוציא את המאוורר, זה המאוורר הזה שיש עליו מין ריבוע של המארז והמאוורר בתוכו, משהו מוזר וישןאה וכשאני נוגע בהיטסינק שעל הצ'יפ שעל הלוח AUSU TUSI משהו חח אז הוא רותחחח
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לי יש סלרון 1000 עם האוורר על המעבד בלבד (רציתי להסיר אותו גם, אבל אתם לא הרשתם לי ;D) והוא עובד, לא יודע על כמה מעלות, אבל זה לא ממש מעניין אותי, העיקר שהמחשב עובד בקשר איך להוציא את המאוורר שבקדמת המארז, נראה לי שאתה צריך לפרק את הפנאל. (לפחות כך זה אצלי)
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים "הריבוע" הזה שיש לך על המאוורר יורד היה לי כזה בפנטיום 3 הישן שלי.אתה צריך פשוט לפרק את הפנל הקידימי ולפרק אותו ואז את המאורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.