עבור לתוכן

התאמת מאוורר לסלוט קטן מדי..

Featured Replies

פורסם

שלום.. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (P4 3.2 512 ram) וכמובן שפירקתי לגמרי את כל המחשב הישן, לקחתי הארד דיסק אחד, כונן, מגירת קיררור להארד דיסק וכמובן מאוורים.. הקטע הוא שנשאר לי מאורר אחד (80 מ"מ) ואני רוצה להתקין אותו בצד המארז.. (על הדלת..), הבעיה היא שיש שם מקום למאוור 60.. איך אני יכול בכל זאת להבריג (או לחבר בכל צורה אחרת..) את המאוורר לשם?.. ומה עדיף?.. שיוציא אוויר או שיכניס?..

(אם צריך תמונה אני יכול לצלם ולעלות..)

תודה מראש ומצטער על הכותרת.. (זה בכלל לא סלוט.. אבל לא ידעתי איך לנסח את זה יותר טוב :| )

פורסם

אתה יכול לחתוך את הפתח ולהגדיל אותו... זה הדבר הכי אפשרי שיש....(נראה לי שפעם ראיתי מעביר למאורר בין 60 ל80.. כלומר אפשר לחבר מאוור של 80 על חור של 60 אל אני לא בטוח)

אם אתה יכול לעלות תמונה זה יהיה מצויין...

פורסם

אתה יכול לנסות לקדוח חורים בעצמך

אבל אתה צריך להיזהר לא לשבור

את צד המארז/חלון או מה שלא יהיה לך שם בצד

ואני באמת חושב שראיתי מוצר כזה פעם

איפשהו,אבל אני לא זוכר איפה

פורסם

אכן ראית.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_333&products_id=1107

אבל האמת 65 שקל על חתיכת פלסטיק? פאק איזו גניבה.

ואם החלטת לעשות חור יותר גדול או לקנות את המתאם בטח שהמאורר צריך להכניס אוויר. אין פה וויכוח.

פורסם

בהמשך למתאמים ......הגיעו לKSP מאווררי 90 מ"מ של THERMALTAKE בסגנון של מאווררי ה SILENT BOOST ..... שקט בטירוף ( קניתי ניסיתי ) וכולל את המתאם ל 80 מ"מ ......ב- 70 ש"ח ( 90 , 80 , ב- 70 :lol: )

אחלה דבר .....

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים