עבור לתוכן

פתרון קירור לכרטיס מסך פלוס הערות

Featured Replies

פורסם

חברים יש לי כרטיס מסך אולי אתם יודעים כבר radeon 9200 se st lab אבל הגרסה הקטנה יש לי בעיהמאז ומיתמיד הכרטיס מתחיל לבעור ומדי פעם לעשות בעיות אני הסברתי לאבא שלי שצריך לעשות משהוא אבל הוא אמר שהחברה צריכה לבנות גופי קירור סטוק לכרטיס ואמור לעשות עבודה טובה בכרטיסים החזקים זה נכון אבל באמת,אני חשבתי להתקין tt extreme spirit רק בעזרת הדבק כי יש לי בעיה עם הקליפסים

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים לענות?

פורסם

גם אם עברו 24 שעות זאת לא סיבה מספקת להקפיץ את התארד

דבר שני הכרטיס הזה לא שווה קירור חיצוני, והאקסטרים של TT לא משהו.. לא ממליץ להוציא עליו כסף, אם אתה כבר מחליט לקנות קירור לך על קירור טוב יותר

תחשוב על קירור רב שימושי שיהיה לך מה לעשות איתו אחרי שתחליף כ.מסך

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא ממש יודע אולי הכריסטל אורב אבל היתי רוצה שג'ק יענה הוא היחידי שיודע איך הכרטיס שלי נראה

פורסם
  • מחבר

נ.ב. אני ניסיתי לשפר את הכרטיס בעזרת קלוק אבל לא יצא לי האם יש דרך אחרת לשפר כי הכרטיס שלי קצת גרוע במשחקים

פורסם

דבר ראשון תפסיק לשלוח הודעות ברצף תשתמש בעריכה, זאת כבר פעם שניה התארד ואנחנו רק בעמוד הראשון

דבר שני זה SE אתה לא תגיע איתו רחוק בא"ק

פורסם
  • מחבר

נכון ניסיתי א"ק אבל לא הגיעה רחוק יש דרך אחר לשיפור והאם אני באמת זקוק לקירור חדש?

פורסם

יש לי רעיון גאוני לשפר את הכרטיס

...

קח פטיש ותדפוק חזק על הכרטיס על שיתרסק לחתיחות קטנות ואז תקנה אחד חדש נורמלי ולא זבל.

פורסם

וואלה רעיון טוב

בקיצור MIKY הקירור סטוק הוא קירור אשר בוי לכך והעירק הוא עובד יותר טוב מהחלטורה שעשית לGF4MX440SE

אויי צרה אחת גדולה

פורסם
  • מחבר

כן אבל ה geforce 4 היה כרטיס מצוין אני אומר מצויין

פורסם

WHATEVER, תרגע אם הכול פועל אין ממה לפחד

פורסם
  • מחבר

לא לא הכל טוב הכרטיס הזה התחיל להתקע לי ולעשות לי בעיות אפילו בהלו מה שהכרטיס הקודם שלי לא עשה והוא היה גם se אבל פעל כמו תותח עכשיו אפשר להבין למה nvidia שולטת ב low mid ו high end

פורסם

WTF?

הוא צולע ?

פורסם
  • מחבר

פעם הוא צלע כל כך שהוא נתקע אפילו ב לוו דיטייל ויש הרבה בעיות במראה שהכרטיס הקודם לא עשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים