עבור לתוכן

adsl

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה:)

אז השאלה היא כזאת:

aquanet

מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!!

עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב?

ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק

הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?

פורסם

מן הסתם, ב 2-3 קיי בשניה...

אם השרת לא מסוגל לשלוח לך יותר מהר, זה ממש לא משנה באיזו מהירות מקסימלית אתה מסוגל לקבל קבצים..

פורסם

Encoder, נראה לי שהוא התכוון לזה שיש לוח חרא של אינטרנט ובגלל זה הוא מוריד ב2-3 KBPS.

וחוץ מזה כבר יש כאן שאלה כזאת מהיום על ה-ADSL של AQUA NET אז תסתכל לפני שאתה מעלה נושא חדש.

והחבילה הזולה של בזק זה לא חצי מגה. זה חצי מגה ביט. זה מקסימום 70-80 KBPS. אז אל תצפה ליותר מדי.

זה בדרך כלל ממש לא משהו... לפעמים מוריד במהירות של מודם רגיל אם אתה לא משתמש ב-Download Accelerator

בכל מקרה לא נראה לי שלמישהו כאן יש ADSL של אקווה נט.

פורסם

Encoder, נראה לי שהוא התכוון לזה שיש לוח חרא של אינטרנט ובגלל זה הוא מוריד ב2-3 KBPS.

וחוץ מזה כבר יש כאן שאלה כזאת מהיום על ה-ADSL של AQUA NET אז תסתכל לפני שאתה מעלה נושא חדש.

והחבילה הזולה של בזק זה לא חצי מגה. זה חצי מגה ביט. זה מקסימום 70-80 KBPS. אז אל תצפה ליותר מדי.

זה בדרך כלל ממש לא משהו... לפעמים מוריד במהירות של מודם רגיל אם אתה לא משתמש ב-Download Accelerator

בכל מקרה לא נראה לי שלמישהו כאן יש ADSL של אקווה נט.

החבילה הזולה של בזק אינה כל כך גרועה. אני מצליח להגיע למהירות הורדה של כמעט 200 KB\S במקרים רבים. באשר לאקוואנט, הבנתי מגולשים אחרים שהחליטו לנסות, שהשרות ח*א והמהירות ממש לא משהו. אבל זה כנראה מה שאתה מקבל במחיר של 80 שקל בחודש... cwm6.gif

פורסם

היום עשיתי ADSL!! כזה עובד זה אחלה!!! אבל הבעיה שכל הזמן יש ניתוקים וצריך לעשות RESET למודם!!!

אז ככה שזה מוציא את כל הכיף!!!!

והכי בעסה!! כיוון שיש לי סרבר והסרבר למטה!!! אומנם אני יכול לאתחל את המחשב מפה בעזרת PCANYWHERE אבל כדי לעשות RESET למודם אני צריך לרדת למטה!! וזה בעסה לרדת כל שעה!!!!!

פורסם

אם המחיר זהה למחיר של אינטרנט רגיל בלי הגבלה , למה לא לעשות זאת ??

גם אם המהירות לא משהו ביחס ל ADSL של חברה אחרת..??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים