עבור לתוכן

Windows XP Service Pack 2 - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

עכשיו אפשר פשוט להיכנס לעידכון של וינדוס וזה מעדכן ל-SP2 ולא צריך לרשום שום דבר!!

דרך אגב זה מעדכן הרבה דברים אחרים למשל אם אין יל מדיב פלייר 9 זה מעדכן לבד ועוד כמה דברים...

• תגובות 401
  • צפיות 52.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

נו מה קורה אנשים ??? שווה להתקין אותה או לא ? ההתקנה פה מחכה לי לכן או לא ... צריך להחליט ...

תגידו אם אני שם אותה ומתחרט יש אפשרות להסיר או שזה מעצבן כמו DIRECT X ?

ועוד משהו האם החבילה החדשה שווה התקנה? או שהיא עדיין טריה מדיי?

על זה כל הדיון. קראתם את כל העמודים שלו לפני שאתם שואלים שאלות? כרגע אף אחד לא בטוח אם כדאי. לדעתי אין סיבה שלא להתקין.

אנשים הרגע בדקתי את ה Windows Update והוא נותן לי להתקין את SP2 עד כאן זה בסדר נכון..............

מה אם אני יספר לכם שהפכתי את הממשק של הWindows שלי לעברית וכעת יש לי Windows בעברית (הפכתי מיד עם ההתקנה של הWindows ) והWindows Update נותן לי להתקין את החבילה החדשה

למשהו יש הסבר????

אם התקנת MUI זה לא נחשב גרסה עברית, אלא אנגלית.

רק שאלה קטנה לפני אני מתקין את SP2

האם לאחר או לפני התקנת SP2 אני צריך להזין את ה SERIAL NUMBER של הוינדוס?

לא צריך בשום מקרה.

פורסם

יש בעיה עם תוכנות P2P איך אני מסדר את זה?

גם אני לא מצליח לשלוח קבצים בICQ בכלל, אך אני יכול לקבל, למה ?

תודה רבה.  :)

פורסם

טוב,

כבר נתקלתי בבעיה ראשונה עם SP2 - אי אפשר לשלוח NET SEND למחשב XP אחר אחרי ההתקנה.

הפתרון הוא בשינוי הקונפיגורציה של ה- Service של ה - Messenger ל- Automatic

יש מאמר שמסביר יותר בפירוט: Microsoft Knowledge Base Article - 839018

פורסם

אהה, נכון, פתרון מצוין  :lol: ...

אבל אתה גם חשוף לשליחת הודעות ממשתמשים אחרים ובעיקר מספאמרים ששולחים לך פרסומות ישר למחשב כדוגמת ה- save.exe

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שמיקרוסופט שינו את זה כדי שלא נוטרד עם הפרסומות האלה באמת... בסביבה ארגונית כדאי אולי להחזיר את ה-Service הזה ב-GPO או משהו - כי שליחת net send זה די נוח... אבל בסביבת אינטרנט ה-Service הזה הוא די חסר שימוש ומביא יותר נזק מתועלת.

פורסם

אז איך אפשר לסדר את זה?

פורסם

אהלן...

יש לי Windows Xp Pro עם Windows XP Mui Pack (Multilingual User Interface שהופך את הוידוס לעברית כמובן...

לפני כמה דקות ה Windows Update אמר שיש עידכונים מוכנים להורדה ושהסתכלתי לראות מה זה, ראיתי שזה ה-SP2

האם להתקין?

פורסם

התקנתי SP2 כרגע. זה ממש נדיר. זה רק אני או שיש גם חוסם popups? הפיירול מעולה, והווינדוס פועל יותר מהר.

אגב העותק שברשותי הוא "חוקי"והכל עובד כמו שצריך בלי בעיות. מיקרוסופט החליטו לאפשר גם ללא חוקים לבצע עידכונים שוטפים מהרשת.

פורסם

טוב... הסאונד לא נדפק או משהו ... נראה לי שהוא שיפר אותו .. בסדר אני מרוצה מהSP2 רק שהוא הוסיף לי עוד איזה 40 MB לזכרון בשימוש משום מה.

פורסם

יש בעיה עם תוכנות P2P איך אני מסדר את זה?

גם אני לא מצליח לשלוח קבצים בICQ בכלל, אך אני יכול לקבל, למה ?

תודה רבה.  :)

בבקשה תעזרו לי, איך מסדרים את זה?

פורסם

חחחחח אצלי זה סוף סוף סידר את הבעיה ואני יכול לקבל סוף סוף קבצים באייסקיו.

פורסם

אני יכול לקבל ולשוח קבצים באייסי :D

פורסם

אני יכול לקבל אבל אני לא יכול לשלוח.

מה הסיבה?

תודה רבה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים